i batem :aty::aty::aty:
a potem... :soczek::soczek::soczek:
a poza tym :firefox:
hahaha :*:*:*
dobra teraz ktoś mnie do kosza wywali haha :D
ide dobić pokemony,...:D
Printable View
zgadza się batem też może być :P
:cisza::cisza: dobra koniec offtopa :cisza::cisza:
he he :)
Chyba jednak uda mi się wziąść udział w konkursie:) ale jakos gorzej z pomysłem:/:
a ja pomysł mam tylko na paznokciach nie wiem czy dam rady go pokazać
Kurcze, ja też nazwałam inaczej - niby cyfrowo ale chyba nie mam zdjecia nr 1 a mam 4 i w ogóle zdaje się, że nie pasuje to do wymogu:
1.jpg - ujęcie artystyczne (obie dłonie)
2.jpg - ujęcie ukazujące linię boczną (ostrość przynajmniej na dwóch palcach, nie musi być obu rąk)
3.jpg - ujęcie ukazujące kształt tuneli
No, ale też zupełnie inne zdjęcia trzeba było przesłać, bo dwa artystyczne i jedno boczne, czyli co, artystyczne nazwa 1 i 3 a to z budową 2? Tak by wynikało z syntezy obu regulaminów. Adres też trzeba dodać? Wyślę raz jeszcze porządnie, tylko proszę o potwierdzenie.
Chociaż...straty dla konkursu by nie były, gdyby moje odpadły :P
z tymi nazwami plików to nie przejmujcie się przez taką pierdółkę pracę nie odpadną na pewno ;)
Kurde a mi brak pomysłów,załamka..........
ja dziś się za to zabieram, zobaczymy co wyjdzie :)
ja dopiero jutro bede robić :) oby sie udało przelać to na pazurki bo jak nie to masakra :P
ja juz pazurasy zrobiłam, jutro tylko fotki cykne i wysyłam, już się nie mogę doczekać Waszych prac, przejżałam konkursowe pazurki i jestem w szoku, macie talent dziewczyny:soczek:
Miałam robić na sobie, ale modelka sama się znalazła, więc poszaleję z moim pomysłem:D
ja robie na sobie bo nie będe słuchać marudzenia :P hahahaha
Ja też na sobie i to jest fakt, ze nikt mi nie marudzi, robię jak długo chcę, co chcę i zmieniam ile razy mi się tylko zachce. Narazie zrobiłam szkielet, jutro będzie reszta:) Już nie mogę się doczekać zobaczenia wszystkich prac.
No prace będą na pewno nieziemskie znając nasze wyobraźnie :))
Ja przeciez tez na sobie robiłam :D wieksza wygoda bo nikt nie marudzi a tym bardziej, że można prace na jednej łapce wykonać :D:skacze:
to ja juz nie wiem czy mamy wsysylac zdjecie z tunelem czy tylko to co jest w regulaminie dot. Japonii i Chin :D
to co tutaj jest ważniejsze
Paula jak zostalo Ci jeszcze troche pomyslu to podeslij go....a i chetnie od kogos uzycze troche czasu:skacze::skacze:chetnie bym cos wyczarowala ale nie mam na kim i kiedy;(
pomysł przeniosłam, zdjęcia wysłałam, zobaczymy co to będzie
wysłałam ale nie wyszło tak jak chciałam... No ba ryzyk fizyk :P
A ja się chyba dzisiaj zabiorę za te pazurki :)
zrobione... choć trudno na taki temat wymyślić coś oryginalnego;(
---------- Dodano o godzinie 19:07 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:06 ----------
no i... ostatnio mam malo czasu, żeby tu wpadać więc nie wiem czy uda się z tymi procentami:?
Ja też juz przesłałam swoją pracę, chociaż też nie jestem z niej zadowolona, miałam mieć modelke a wyszło jak zwykle czyli na sobie, a zdięcia tez takie sobie mój mąż nie potrafi ująć tego co ja bym chciała;(
Super temat, ale strasznie trudny :P
Dziewczyny czy ja dobrze doczytałam, ze nie muszą być dwie raczki?
Aaaaaaaaaa pare dni mnie nie bylo, a tak mi aktywnosc spadla ;(