ten różowy też słodziutki :D
Printable View
ten różowy też słodziutki :D
kochane dziękuję za miłe słowa:) dorzucam fotki w lepszej rozdzielczości, ten czerwono żółty beznadziejnie wyszedł, zdobienie daltonisty :) ale resztę zatwierdzam:)
śliczne ale mi najbardziej ten malutki:)
Niebieski bardzo sympatycznie wyszedł. :)
najbardziej podoba mi sie najmniejszy paluszek
dziękuję:) !!!!!! :skacze: wrzucam następne szaleństwa. spodobało mi się i muszę ćwiczyć.. ćwiczyć....ćwiczyć....:)
No to i ja wrzuce coś nowego:) też ćwicze...hihihihi:* buziaczki uwielbiam ten kształt:) no pip;ki tez ale jednak edzie królują w moim sercu:)
To Twoje prace?? Jestem w szoku, bo są bardzo ładne!!!!!! Zdolniacha:good::)
piękne te Twoje edzie owca ;)
owca super, mam nadzieję że cię doścignę:)
Kurcze swietne te edzie i jedne i drugie :) :wow:
Ja sie przymierzam zeby sprobowac na sobie ale troszku sie boje ze czy dam rade a jak juz cos wyskrobie to czy dam rade zalozyc je na prawej rece hmmmm??:skacze: Coz musze sprobowac co tak to sie nie dowiem hehe:D
dzięki:) próbuj ja też miałam obawy i jedyne co wkurzające jak zwykle to ni9e znoszę robić lewą, ale przeżyłam:)
Owca , Asia aż mi chu zabrakło przepiękne są !!
To aj też wrzuce mojego jednego edzia...
ja jakoś nie mogę złożyć formy do edzia;(;(;( nie wychodzi mi to. a tak mi się podobają.;(;(;(agusiu super ten pazurek,:przytul::przytul::przytul:
Agusia po prostu cud , miód , malina !!
Ach te edzie :love::love::love:
agusia super!! mi się spodobało, najchętniej zdejmowałabym i codziennie robiła nowe:) muszę zebrać kilka 'odważniejszych' koleżanek chyba i jakąś promocję na ten kształt zrobić, w ramach wprawy:)
no dziewczyny odwazylam sie i zebralam i zobaczcie co wyskrobalam :skacze: oto moje pierwsze w zyciu edzie:skacze: hiiii
Co sadzicie ??prosze o szczere komentarze;)
super ci wyszły:) też robiłam pierwsze, jak twoje wrażenia? mi się strasznie spodobały, tylko prawą rękę ciężko jak zwykle :)