Z Zachodniego prócz 184 jest jeszcze 167, którym także dojedzie się na Bemowo :) Jak komuś pasuje to ja również mogę się spotkać, tylko mi bardziej bedzie wtedy pasował Zachodni :)
Printable View
Z Zachodniego prócz 184 jest jeszcze 167, którym także dojedzie się na Bemowo :) Jak komuś pasuje to ja również mogę się spotkać, tylko mi bardziej bedzie wtedy pasował Zachodni :)
Jeszcze sie wszystkiego dowiem dokładnie...moze nawet przydaje w piątek:D wtedy to już nawet nie wiem skąd bym jechała:) dam znać jak wszystko zorganizuje:)
:D:D:D dla mnie najbliżej wschodni akurat, bo ja na bródnie mieszkam :tany:
jakby co to każda z dziewczyn w wawy może zrobić zbiórke na innym dworcu, jeśli by sie okazało że są problemy z jednym :cwaniak2::cwaniak2:
ale będzie super:D:D
Aaaaaaaa już chce 22 maja :skacze::skacze::skacze::skacze:
My z Elaxa jedziemy pociągiem i raczej na zachodnim będziemy wysiadały :], chociaż jeszcze Ela ma się dowiedzieć bo ja zbytnio nie mam jak narazie.
Co do dworca gdzie z czarnulka wysiądziemy czy to będzie w-wa wschodnia czy zachodnia to my sie dostosujemy ,bo i tak byśmy prosily o to ,aby ktoś nas odebrał z dworca :kwiatek::skacze::skacze::skacze:
ja moge wyjechac gdziekolwiek po was:) za wami nawet do uzbekistanu haha:D
Ahahaha, dobre z tym Uzbekistanem:leze::leze:,
ja też już nie mogę się doczekać :cwaniak2::cwaniak2:
hyy moim zdaniem każdy dworzec to katastrofa...:D:D\
też już się nie mogę doczekac:D
zatem przylatujcie samolotami :P
dziewczyny jak wam (szczególnie tym co dojeżdżają) pasuje start? 10.30? 11? 10?
Radzę dojechać na Zachodnią, zdecydowanie bliżej na Bemowo niż z Wschodniej no i Valia po Was wyjedzie prosto z Uzbekistanu wodolotem hihihihi
ja już czekam na was:D
ja na zachodnim powinnam być według rozkładu ok 9 :)
no trudno ;) porozglądam się po dworcu ;) a może się spóźni...
O ile w ogóle jakiś dojedzie, bo w wiadomościach parodie poszczają co się dzieje z PKP :huh:
Iwa z Valia będą czekać i jak Ela wcześniej mi pisała machać biała chusteczka żebyśmy wiedziały do kogo podejść :tany:
Jeszcze tylko:mml: (aż :placz:) 17 dni !
ja to tylko odliczam żeby sie z Wami spotkać a z drugiej strony niech czas się ciągnie bo nie chce 18-tych urodzin :(
Nie wiem czy ktoś zechce skorzystać, bo chyba już osoby spoza Warszawy się dogadały, ale... będę mogła zabrać spod Dworca Wschodniego 4 osoby i dowieźć je na miejsce warsztatów :)
to jak to możliwe to i możemy wysiąśc na dworcu wschodnim my i tak sie dostosujemy ,bo warszawy nie znam:placz: i z dworca to się nie ruszymy bez przewodnika:haha:
bo coś mi się wydaje że jednak i tak mamy przesiadkę na dworcu wschodnim na zachodni jeśli byśmy miały jechać do zachodniego a na wschodnim jesteśmy 9.33
ale Wam zazdraszczam :( ja też chcę jechać buu.... aleee już niedługo może zorganizuję warsztaty to znów się spotkamy :)