ha ha ha :hahaha:tak mam chyba z metra ciętą :hahaha:ha ha ha
Printable View
też słyszałam o tej aferze z rakotwórczymi substancjami i troche o tym poczytałam.. okazało się że wiele produktów sprzedawanych na naszych miejskich targach jest właśnie w pewien sposób niebezpieczne.. a najgorsze są sprzęty kuchenne! te wszystkie łyżki do mieszania pod wpływem ciepła uwalniają szkodliwe substancje które potem zjadamy.. :/
a ja jestem na etapie poszukiwania torebki :D
ta jest super tylko troche za duża :( PROMOCJA!!! Etniczna torba z drewnem..biała (622322491) - Aukcje internetowe Allegro
Podoba mi się ta torba, bo ja lubię duże. Przynajmniej wszystko się zmieści:P
ja mam wszystkie takie duże :D a w nich pełno rzeczy niepotrzebnych :D jak czegoś szukam to mój chłopak sie ze mnie śmieje że w niej 'miele' bo wkładam reke i macam nie patrząc do środka :skacze:
Ja tez uwielbiam duze torby a mojego meza szlak trafia jak mam cos mu z niej wyciagnac i szukam pol godziny.Dokladnie tak jak w przypadku basi,hihi.A jak kiedys nosilam takie malutkie to znowu sie smiali ze portfel nosze pod pacha:)
lo kurczak ... fajne ta torba :) ja ostatnio kupilam sobie butyy do slubu :D
a ja takie bikini kupilam
ooo a można wiedzieć gdzie?:) bo szukam właśnie wiązanego tak na szyję ;)
A ja wlasnie zlozylam swoje zamowienie ,wszystko co potrzebuje do pazurkow:)teraz czekam az przyjdzie.Ja sie ciesze a maz wscieka,normalka.
O takie kupiłam są meeega wygodne :D i wrzuce jeszcze jakiego skoczka moja starsza se zarzyczyła ale mówie wam super zabawka :D Tu Wiki sobie używa...aaa i pochwale się, moja szkraba zrobiła dzisiaj pierwsze kroki :skacze::skacze::skacze: i moze jutro wrzuce resztę ciamańskich zakupków :P
No gratulacje!!!!!! Zuch dziewczynka:good::)
A ja ostatnio zakupiłam kolejne buty z serii "za wysoki obcas, to co że tylko raz je założe albo w ogóle":skacze:
ale nie mogłam się powstrzymać:) ten obcas....
Te buty sa BOSKIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!
Gdzie je kupiłaś :D
No buciki jedyne!!!! Super obcas!!!
Buciki świetne:)
cudny obcas:):)
miminka kostium kupiłam na allegro
jakie świetne serducha!!!!!! świetne te buty!!!!!!
buty z obcasem w serducho,bombowe....!!wy tu ciuszki i buciki kupujecie a ja sprzety,produkty do paznokci...hihihi...a moje entity poszlo w gore i to porzadnie zaszaleli z cenami...i nowa ksiazke dermatologie dla stylistow paznokci...swietna ,a co do butow to ja juz nie przesadzam bo mam tyle par ze niektore to mialam tylko raz na sobie i w pudelkach leza i nie wiem na co czekaja ale sie nie martwie bo sa stylowe i na pewno kiedys tam je spozytkuje...
oo łaaał gratuluje zakupu tych bucików. Obcas niesamowity i niespotykany !
cudne !!
piękne!! boskie!! cudowne!! :love: czemu u mnie nie ma takich sklepów..
ah te kobiety zobaczą jakieś buty i wariują :P
hehe nie mówie że mi się nie podobają bo faktycznie są zajefajne unikatowe i bardzo oryginalne :ok:
A faceci to niby nie wariują na żadnym punkcie?? Buciki niesamowicie oryginalne. Super!!
A to są te, o których troszkę wcześniej mówiłam.
śliczne!! Boskie!!! Cudne!!!:D