mój misterny plan wcielił się w życie i kolory neonowej czerwieni i bordo opanowały moją głowę :D tylko sie nie śmiać bo wyszłam jak pyza :D
Załącznik 36711Załącznik 36712Załącznik 36713Załącznik 36714
Printable View
mój misterny plan wcielił się w życie i kolory neonowej czerwieni i bordo opanowały moją głowę :D tylko sie nie śmiać bo wyszłam jak pyza :D
Załącznik 36711Załącznik 36712Załącznik 36713Załącznik 36714
ale czad!!!!!!świetny kolorek!!!:)
o jaaaa, odlot!!!! Chyba jesteś bardzo odważna, mi się strasznie podobają, ale bałabym się wyjść tak na ulicę :P wyglądasz świetnie ;)
No nareszcie Emilka, hu ha! Nikt tak nie wyglada w warkoczykach jak Ty:ok:!!!!!
Dzięki dziewczyny :* oj mi sie już po nocach śniły i w końcu musiałam je mieć :P
:szczena:to ja teraz jestem w szoku!! Nie spodziewałabym się:huh:. Rewelacyjny kolorek, Emilko wyglądasz cudownie:*. Odważna kobietka z Ciebie:ok:.
ja ja ja :skacze:
jakie kolory szczególnie ta czerwień...
Śliiiiiiczne!! :love:
Dobre szczególnie na dzisiejszy dzień ;)
Ile sztuk? :>
146 sztuk choć myślałyśmy że wyszło więcej :D
Emilia B wymiatasz!! Mega warkoczyki! Super :ok:
Emilka świetny kolorek :D:D
Mrrrrrrrrrr ! :D świetne kolory :love:
no ja to raczej oryginalna nie bede piszac, ze wygladasz odjazdowo w tych warkoczykach :)
Tobie naprawde tak zrobione wlosy pasuja :)
a kolor...oh, ah, swietny :)
Pobiłam dzisiaj swój rekord :skacze:
44 cornrowsy :love:
Załącznik 36863
germana świetne!! :love:
Wow:D, dziewczyny szalejecie:wow:. Germana zarąbiste kolorki, jak ja kocham miedziany:love:. Śliczną masz teraz główkę:ok:.
emi ale zajebiaszcze:szczena::szczena::szczena::szczena::s zczena::szczena::szczena:
Emilka normalnie pojechałaś po całości super extra :D tez bym takie chciała piekne ale niestety źle bym wyglądała :(
shola82- :P to nie moja główka tylko mojej znajomej , ja tylko plotłam ;)
kolor faktycznie cudny :love:
No to ślicznie zaplotłaś, ja myślałam, że to Twoja główka^_^. Ja kocham takie kolorki. Miedź i wszystkie odcienie rudego:love::love::love:. A sama czarna jestem hi hi:P.
Moje kochane letnie warkocze.. uwielbiam je..
Emilia B. super sa :) miałąm identiko ale calutkie czarne i wyszło ponad 200....ale mam duzo włosów
robiłam przed samiutkim slubem:skacze::skacze::skacze: goscie byli mega zaskoczeni:skacze::skacze::skacze: bo to daaawno było więc robiło większe wrazenie niz teraz (pewnie nie koniecznie pozytywne:P) fotkę mam ale gdzies na kompie starym musze poszperac za nia
---------- Dodano o godzinie 22:00 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:59 ----------
germana sama czesałaś ???????????????????? bomba !
Camilla dla mnie za kolorowe ale do blondu fajnie wyglądają :)
Emilka extra te Twoje wloski są!!!
Camilla fajne warkoczyki - widzę, że z tych grubszych - ile sztuk wyszło??
Dzięki dziewczyny :kwiatek: no włoski rzucają się w oczy hehe :D choć ja już sie przyzwyczaiłam :P
Emilia B. tylko miej na uwadze to ze wylezie ci połowa twoich naturalnych włosków :( to jest mega minus.... ja musiałm ściąć włosy z połowe długości bo były zmasakrowane (nosiłam warkoczyki ponad 3 miesiące)
To znakiem tego źle założono ci włosy - ja mam warkoczyki nie pierwszy raz, nosiłam też dredloki i mam włosów tyle ile miałam :) A nawet są zdrowsze ponieważ nie meczę ich codziennie szczotką, suszarka i prostownicą :)
Niestety tu podobnie jak z pazurkami - wszystko zależy od jakości usługi i wykonania :)