pogodka- mam już pieniążki od Ciebie:*
Printable View
pogodka- mam już pieniążki od Ciebie:*
farbstift wystąpił pewien problem :( na razie nie mogę zrobić przelewu gdyż nie dam rady dojechać ani na pocztę ani do banku by wpłacić pieniążki. Zamknęli nam most na Sole bo rzeka trochę go wymyła i grozi mu zawalenie. Teoretycznie jest objazd przez zaporę w Porąbce, ale przez zalaną w Czańcu drogę (co jakiś czas ją odpompowują) i boję się przez nią znowu jechać :/ jedna wielka total masakra! Jeszcze popytam kuzynkę może mi internetowy przelew zrobi - o ile ma kasę na koncie, bo tak to też nie da rady :(
Farbstift mimo wszystko przelew postaram się zrobić najszybciej jak tylko to będzie możliwe.
ja na razie tez jestem kwita... przynajmniej wirtualnie... a nawet ponad program :)
wiecie co dziewczynki, widzę, że lamp uv jest mało to ja jednak wpakuje swoją też. a czy nadal mamy zabierać swoje żele i akryle?
Ja mam nadzieję tylko że pogoda się polepszy i każda z nas jakoś dojedzie bo na razie czarno to widzę ;/
Plush:aty:
Trzeba myśleć pozytywnie i trzymać kciuki,żeby każda z nas miała spokojną drogę:*
Fabi jutro z molestuje siorkę i zrobię przelew bo u mnie na razie pustki na koncie :(
fajne warsztaty sie zapowiadaja, szkoda że daleko tak
Dziewczyny strasznie wam zazdroszcze ze nie moge do was dolaczyc.Życze owocnej pracy i dobrej zabawy,pozdrawiam
Kochane mamy już wystarczająca ilość lamp UV:) W pierwszym poście przy liście widać, kto co bierze;)
A produkty bierzemy swoje, chyba że ktoś jest pewny, że będzie pracował na Sharto:*
Pieniążki od Redunset tez już doszły:)
Madziu ja mam takie pytanie: czy to zamwienie przesłac ci wczesniej jak od razu dostne czy przywieść ze sobą??
myślę kochana, że po prostu weźmiesz ze sobą na warsztaty. Tak to może gdzieś nie daj Boże utknąć dzięki naszej kochanej poczcie i dupa będzie a nie warsztaty;) Więc pilniczki, liquid i masa na 27.05- zanotowano:D
Proszę, aby Świstaczek lub ktoś, kto zna jej imię i nazwisko podał mi na pw:) Pilnie potrzebuję do dyplomów i identyfikatorków:*
---------- Dodano o godzinie 17:45 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 09:02 ----------
Byłam dziś w Atmo i oto relacje:
- będzie można kupić do jedzenia pierogi(12zł za porcję, ponoć dość spora)
- przy stołach da się pracować, przynajmniej moje łapki pasują do nich:D
- prosiłabym Woszczurka i KamileC i kontakt w sprawie rozkręcanych stołów;)
ja się melduję już :D co mam wziąć stolik?? ^_^
a tak w ogóle to się dziś że tak powiem przygotowywałam :haha::haha:
http://forum.wzorki.info/159408-post1510.html
Tak Kamilko, stolik to przy Waszych stolikach byłyby pokazy i można by też przy nich pracować i bym sie nie bała, że miejsca nam przy stołach nie styknie:)
Płaszczka najlepsza, zakochałam się w niej:love:
oki :D to wezme stolik :D
jak mi sie zmiesci do auta:haha:
jeszcze 8 dni :cool:
oł jeah:tany::tany::tany: będzie świetnie;)
Aaaa propo stolika to ja chyba też będę miała bo... mam zamiar go w tym dniu kupić. No chyba że będzie potrzeba coś dodatkowego do przykręcenia nóg:huh:
hehe to fajnie by było:* zawsze moze się przydać:)
Oki doki to wezmę ze sobą śrubokręt (chyba że ktoś inny będzie przypadkiem miał?:D). Mam nadzieję że wystarczy:)
Ladyss jbc to ja mieszkam nad Atmo, więc popędzę na czwarte piętro i pożyczę Ci:*
A jeśli mój ze mną będzie to Ci go zmontuje w razie potrzeby :)
No to widzę że ze wszystkim damy sobie radę:kwiatek:
bo kto jak nie my:) Kochane i Wam napiszę potem, czy starczy mi na waciki bezpyłowe, raczej tak, ale jka nie to tyle każda sobie weźmie:*
Ja myślę że to nie problem dla nikogo wziąć kilka wacików:) farb jak to wszystko ogarniesz i podsumujesz to napisz nam tylko co mamy na pewno zabrać.
Pewnie:) Na razie mamy załatwione:
formy
bloczki
pilniczki 180/220 (więc weźcie oprócz tego też swoje jakieś)
liquid
ręczniki papierowe
3 masy perłowe