Odp: Co dzisiaj będzie na obiad :D
Ja dzisiaj choć nie gotuje za często mam sznycelki wieprzowe, kalarepke zasmarzan± (uwielbiam) i ziemniaczki aaaa i rosołek z domowej kurki bo mała lubi :D
Cytat:
Napisał
Jade
Tak z rybki po grecku to ja uwielbiam ten farsz:)A jak juz mam wybor co do rybek to lubie tatar z pstraga:)
Ja też farsz:D :glodny:
U mnie dzis byla grochowka :))
a ja miałam grzybow± z kurków i racuszki z jagodami:skacze::skacze::skacze:
A ja dzisiaj mialam owoce morza:)
a ja miałam ¶l±ski żurek :)
ja kurczaczek,kalafior,ziemniaki
a ja dzisiaj robię rosołek z makaronem. a na drugie kartofelki z koperkiem, kotlecik albo roladkę i mojemu panu kapustkę zasmażana a sobie zielon± sałatę.:skacze::skacze::skacze::skacze::skacze:
mniam.... ja chyba dla siebie ziemniaki a dla ukochanego ryż, do tego sos pieczarkowy i sałatka
frytki schabowe i brokuly
u mnie dzi¶ gotuje mamu¶ka przyleciała w odwiedziny więc ja mam wolne ale widziałzm rosołek ble i ziemniaczki a jakim¶ ciemnym sosikiem
a ja dzis rodzince ugotowalam rosolek z makaronikiem, kotlety mielone z ziemniaczkami, koperkiem i do tego mizeria.......pycha az sie zazerali
moi też pojedli:skacze::skacze::skacze:
A ja dzisiaj bede testowac bazanta,do tego ziemniaczki,ciemny sos i mizeria
a ja dzisiaj zrobił na obiadek roladki wołowe z ciemnym sosem , piure i surówkę z młodej kapustki ;P mniam taka pychotka była ;) :P
o wła¶nie- Chanti:* już mam pomysł na swój obiad, będzie pure :skacze:
jeszcze poludnia nie ma a ja juz glodna jak to czytam
a ja już mam obiadek gotowy.mam rosołek z makaronikiem,ziemniaczki. kotleciki i kapustkę zasmażan±:skacze::skacze::skacze: a na deserek dzieciakom zrobię galaretkę.:skacze::skacze::skacze:
ja zrobiłam zupe pomidorow± a na drógie danie ziemniaczki z kotletem dewolaj i buraczkami :)
Cytat:
Napisał
ziziz5555
a ja już mam obiadek gotowy.mam rosołek z makaronikiem,ziemniaczki. kotleciki i kapustkę zasmażan±:skacze::skacze::skacze: a na deserek dzieciakom zrobię galaretkę.:skacze::skacze::skacze:
ja od miesi±ca robie mojejmu dziecku jedno i to samo bo jak sie pytam co zje na obiad to mówi: "zieeeeeeeemniaaaaaki i kotleta"
dzi¶ chyba zrobie frytasy z jajem prosto od kurki:yess:
A ja mam ¶lepe myszy z czosnkiem ale moze skorzystam z pomysła obiadowego woszczurka i łobiorem zimiorów na frytasy :P
sorki za pytanko ale co to s± ¶lepe myszy ? :)