Ty tez z zielonej?:D
Printable View
ja planuje kupic jakoś na czasie parafiniarkę tylkopowiedzcie mi dziewczyny jaka parafina jest najladniej pachnaca itp:?
to już chyba zależy jaki zapach lubisz, ja mam tą standardową pomarańczową i bardzo ładnie pachnie
ja tez mam standardowo pomaranczowa mi odpowada....wąchałam kiedys morska,ale wg mnie pachnie jak kostka do wc:P różana...ta to juz wogóle masakra..:D
no tak ja też tych morskich i lesnych nie trawie-tzn kibel. a czesto cytrynowa tez pachnie kiblem (w moim mniemaniu:D )
Moim zdaniem najfajniejsza jest czekoladowa z Maystara
jak się ją robi, to w całym pomieszczeniu pięknie pachnie gorącą czekoladką :) mniammmm :skacze:
czekoladowa :slina::slina::slina::slina::slina::slina::slina:: slina::slina::slina:
podaj stronkę prosze:D
czyli tylko pomaranczowa wchodzi w grę :)
ja sobie zmieszałam pomarańcze z truskawką i uważam ze takie "swoje" mixy są najlepsze
ale niestety parafiniarka fajna rzecz ale ja sie swojej pozbywam bo nie "zarabia" na siebie a ja wiecznie sobie i eściowej robić parafiny nie mam zamiaru. moze komus lepiej z nią pojdzie :)
Ja tez mam, ale niestety brak klijentek na parafine!!!!!!!!!!!!!!
boto chociaż wiem już jaką parafinkę kupować :)
Skan z gazety:
dziewczyny a zabieg parafinowy robicie przed zrobieniem pazurków czy już po?
dzoana dziewczyny chyba strone wcześniej pisały, większość robi po, ale niektóre przed:)
sorki za zamieszanie :D
!!! UWAGA !!!
Dziewczyny nie kupujcie tej fioletowej parafiniarki!!! Jest beznadziejna tzn. czas oczekiwania , aby parafina się rozpuściła jest jakieś dwie godziny :( przy ustawieniu na maksa oczywiście. Skusiłam się na nią bo ładnie wyglądała i kolorystycznie pasuje mi do salonu... ale poza tym kompletna porażka!!!!
a jaką ma moc? bo w tej pomarańczowej tez nei jest tak że roztapia się ekspresowo
Muszę sprawdzić jak będę w salonie :/
ja sobie kupilam kilka lat temu zestaw i jestem zadowolna bo mam manie jak chodzi o suche dłonie zabieg jest prosty i bardzo przyjemny doskonale wychodzi tez na stopach :] ja mam ta pomaranczowa i rozgrzewa sie ok 30 min NIE robcie zabiegu przed manicure czy tipsami poniewaz wtedy tak natluscicie plytke ze nic nie bedzie sie na niej trzymalo !!!
Tak właśnie słyszałam , że pomarańczowa rozgrzewa się w 30min :D a ja mówię o tej fioletowej-broń Cię Panie Boże ;) nikomu nie polecam :(
Ja zakupiłam i średnio mi się nagrzewa jakieś 40 minut. Może po prostu nie miałaś mocy dobrze ustawionej ?
30? ee dłużej. w każdym razie nastawiam na ten drugi program
Teraz to kurcze na wszystko trzeba uważać..
A powiedzcie dziewczyny tak szczerze czy w ogóle opłaca się kupować parafiniarkę? Noszę się od dłuższego czasu z chęcią zakupu ale nie jestem przekonana... Przeczytałam już, że skarżycie się na brak chętnych na parafinę :/ czy ona w ogóle coś daje? Moja mama ma problem z pękającą, twardą, suchą skórą na rękach, zwłaszcza na opuszkach palców i w okolicach skórek, czy parafina może jej pomóc?
cały zabieg pomoże. ale jeśli kupujesz dla czystego zarobku to sie nie opłaca raczej, raczej bym brała jako ekstra dodatkowa usługa
---------- Dodano o godzinie 21:03 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:01 ----------
do zabiegu dla mamy dokup jakieś ampułki lub kremik przed parafinę