a ja chciałabym wyglądać tak jak ona w wieku 40 lat :/
Printable View
a ja chciałabym wyglądać tak jak ona w wieku 40 lat :/
hmm ja osobiście znam osobe która ma 42 lata a wygląda jak dziewczyna 25 lat
Jakbyś moją mamę opisała :D
z Pudla :)
gwiazdka MTV nicole polizzi "Snookie"
swoja droge jakies grubaśne ma te szpony :)
http://e4.pudelek.pl/p2437/269c595d0007f8224e5442d7
wzór fajny
mi wyglądają na za grube i takie łopatki troszkę.
Ja osobiście uwielbiam paznokcie GaGi (choć ona sama jest obrzydliwa) Rihanny i Beyonce . Zauważyłyście ,że nadchodzi era metaliczych kolorów?
Paznokcie Skrzyneckiej genialne!:)
bleee mnie sie nie podobaja makijaz tez do bani:porazka:
A mi się Skrzynecka bardzo podoba :D I jej pazurki to też miodzio ;) Sama mogłabym wyglądać jak ona :P
A mnie się spodobały paznokcie Mai Sablewskiej :love:
W xfactorze wypatrzyłam, że ma krótkie, schludne pazurki i najbardziej mnie się rzucały w oczy te w pastelowych kolorach, ale miała też inne ;P
£adne faktycznie, prostota i klasa w jednym :)
Pastelowe kolorki i szarości na krótkich pazurkach też bardzo mi się podobają :)
Fajne jest to, że pokazuje, że krótkie paznokcie też mogą ładnie wyglądać ;)
znalezione na http://img.wiocha.pl/images/a/8/a8cd...535e55c1bf.jpg
zenujace jest dla mnie to ze osoba publiczna nie dba o paznokcie i w ogole o jakies szczegoly swojego wygladu bo wiadomo ze na kazdym kroku czai sie jakis paparazzi co cyknie jakas fote czy nawet w miejscach publicznych jak na tym zdjeciu (to chyba doda) co zawsze ktos moze zrobic zdjecie, poprostu zenada!!
Okropne.... nie dość, że lakier poodpryskiwał, to jeszcze skórki poobgryzane :/:
:oZrobiła by porządek z tymi pazurami!Ja bym tak z domu nie wyszła HeHe:skacze:
Widziałam już tą masakrę... Ja nie wiem Ona ma się za takie bóstwo..ale jak dla mnie, niestety to jest Królowa Tandety :D i nie tylko ze względu na te pazury koszmarne..ale chodzi o całokształt :(
U dody tapeta na twarzy a brud za pazurami okropne...
już lepiej jakby do końca je zdrapała :torba: niedobrze mi
Ona się pewnie tym nie przejmuje;)
ja mysle, ze dokladnie wlasnie o to chodzilo, o zwezenie plytki, bo calosc wyglada na ladnie i schludnie pomalowane, co wbrew pozorom nie jest takie proste...
:/:
---------- Dodano o godzinie 06:50 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 06:38 ----------
Wybacz... ale Ty tak na powaznie? bo Twoje paznokcie pokazuja doskonale jak sie nie powinno budowac paznokci... Tzn. wlasnie w Twoich tej budowy kompletnie brak... Mam nadzieje, ze sie dopiero uczysz, ale i tak, nie zadobrze niestety...
O matko!! Pierwszy raz widzę tą masakrę na pazurach Dody, jak ona mogła tak wyjść z domu !!??:wow:
Doda zaliczyła wtopę i to bardzo fatalną . Z takimi pazurami do ludzi !
W końcu to osoba publiczna powinna dbać....
musiałam... :wow:
Załącznik 66862
pudelek.pl
o matko:/:
widok jest przepaskudny:placz: