póki co to zauważyłam jeden błąd w zadaniach teoretycznych
Printable View
póki co to zauważyłam jeden błąd w zadaniach teoretycznych
w tej ksiazce jest sporo bledow ;)
Kupie ksiazke z testami jak najszybciej:) Najlepiej z okolic Koszalina.
ja mam w pdf'ie ale z 2010 jak co :)
Jak chcecie sie troche poduczyc to wejdzie sobie tutaj i rozwiazujcie testy. Pytania Podobno co roku sie czesto powtarzaja...
Egzamin Zawodowy - Testy zawodowe on-line 2012
Ja wlasnie jestem po testach:) a u Was jak tam poszlo?
też jestem po testach :) poszło myślę że nie tak źle, bardziej przeraża mnie praktyczny :(
No ja też... Mogło być lepiej, ale bez tragedii.
Ciekawe co jutro będzie. :huh:
Sa juz wyniki testu na www.testy.egzaminzawodowy.info ja zdalam:) Czekam na jutro......
---------- Dodano o godzinie 12:52 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 23:15 ----------
Jestem po egzaminie praktycznym:) I jestem bardzo zadowolona. Był zabieg pielegnacyjny biustu, po karmieniu piersia. Co robilyscie?
a ja nie jestem zadowolona. nie bylam przygotowana na biust, na zajeciach tez tego malo robilysmy:/
ja zrobilam peeling,masaz, serum, sonoforeze, dwie maski(niestety nie wybralam termomodelujacej), i krem
Wszystko zalezy od tego jaki byl klucz. Ja zrobilam peeling enzymatyczny, sonoforeze, masaz i maske termomodelujaca. Kiedy beda wyniki i gdzie? Trzymam za Was kciuki:*
Juz po praktyczny, ja robilam peeling enzymatyczny, sonoforezę i maskę regenerującą :) wyniki podobno mają być w sierpniu
Mi teoretyczny poszedł całkiem dobrze:) ale obawiam się praktycznego zrobiłam peeling drobnoziarnisty, masaż, serum, sonoforeze i maskę algową, a wyniki ponoć mają być 26 sierpnia;)
jeju dziewczyny ja czytam wasze komentarze i nie wiem o co chodzi :D musze wdrążyć bardziej w kosmetyke bo za rok chce isc na studium
no ja teoretyczny uważam że to był pikuś -pisałam rok temu, rzeczywiście jak ktoś te testy przegląda,-one się powtarzają , wiec można zapamiętać,
na blogu pisałam o egzaminie Kobieta i Uroda: Egzamin Zawodowy-Technik Usług Kosmetycznych-jak zdać?
Dziewczyny, a gdzie beda wyniki egzaminu?
pewnie w Twojej szkole będzie lista osób które zdały ;)
Akurat w Cosinusie w Koszalinie nie ma listy do wglądu dla wszystkich ;) (a przynajmniej nie było w tatym roku). Idziesz/dzwonisz i babka sprawdza i mówi wyniki.
Tylko w szkole beda wyniki? Na OKe nie bedzie?
żeby na oke odczytać wyniki trzeba mieć login i hasło, którego nie dostaniesz, bo szkoła chyba się w to nie bawi. więc pozostaje telefon lub przejść się do sekretariatu.
ja dostalam haslo ale jeszcze nie ma wynikow na stronie
Edusia a jak to jest z tym hasłem każdy ma inne tak?
Właśnie nie dam rady przejsc sie w tym dniu do szkoly, bo jestem daaalekooo, a jestem bardzo ciekawa wynikow:) A jak to jest z tym haslem?
no to zadzwonisz i ci babka powie czy zdane czy nie ;)
haslo kazdy ma inne. jesli nie dostalyscie z tej szkoly to moze dostalyscie iedys na maturze lub gimnazjalnym? tam tez dawali takie hasla, to jest to samo konto tak jakby. na tym koncie sa wyniki gimnazjalnego, matury no i jak wzruca w koncu to i zawodowego.
https://www.oke.krakow.pl/sio/login_form.php
Już w piątek wyniki :strach:
ja już nie pamiętam co napisałam dokładnie i się zastanawiam czy na pewno wszystko... :(
ojj oby to minimum było...