Jakby się nie spodobała to by chyba głosowania nie robili tylko by termin wydłużyli na nadsyłanie prac tak myślę, chociaż prace niektóre są boskie , mamy zdolne koleżanki nawet bardzo :kwiatek:
mają jeszcze 2 godziny :P
Printable View
Jakby się nie spodobała to by chyba głosowania nie robili tylko by termin wydłużyli na nadsyłanie prac tak myślę, chociaż prace niektóre są boskie , mamy zdolne koleżanki nawet bardzo :kwiatek:
mają jeszcze 2 godziny :P
nadzieja matką głupich:D
I że tak powiem firma pokazała klasę i mnie osobiście skutecznie zniechęciła do zakupów....
no chyba ze wyniki miały 28 ale marca :huh:
dziewczyny moja siostra pytala na faceboku na ich profilu i napisali wlasnie ze dzisiaj bedzie ogloszenie wynikow :)
dzięki Natka :kwiatek: dobrze wiedzieć... ale mimo wszystko mogli dać chociaż jakieś info na stronie :)
Jest już ogłoszenie wyników
ImpressioNails | Facebook
I po co te nerwy laski ;-)
gratulacje zdolniacho !! piękna praca!! :kwiatek::kwiatek::kwiatek::love:
Jezu popakałam się ze szczęścia ! !! ! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Jestem taka szczęśliwa !!!!!!!! :kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwia tek::kwiatek::kwiatek::kwiatek:
Gratulacje :D piękna praca :D
Hehe, nie dziwię się
piękna praca gratuluję !
Klaudia gratuluję:kwiatek:
Dziękuje dziewczynki !! :) jeszcze nie ochłonęłam :kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek:
a widzisz ;) Gratuluje - w pełni zasłużyły na wygraną :*
gratulacje piękna praca - cudowna kolorystyka
moja zdobyła wyróżnienie :skacze: mimo, że nie wygrała też jestem dumna^_^
Załącznik 37705
wielkie gratki !!!:) piekna praca:))
Gratuluje Meg :) :przytul::kwiatek:
Dostałaś już potwierdzenie na meila ??
Zastanawiałam się czy dostaniemy dyplomy ? :D
meg również gratuluję :kwiatek:
jeszcze nie dostałam potwierdzenia - mam nadzieję, że dostanę dyplomik fajnie by było :P
Zastanawiałam się czy nagroda będzie wysłana w tej słodkiej torebeczce , co jest na zdjęciu , bo nie widzę żeby była ona wpisana w skład zestawu :huh:
Nie mogę się doczekać ^^ na pewno wstawię wam zdjęcie moich pierwszych akrylowych szpiców :P
Brawa :brawa: zdolniachy :*
Gratuluje dziewczyny, w pełni zasłużyłyście!:brawa::brawa::brawa:
Paznokietki Gratuluję!! Praca śliczna:ok:
i kolorystyka trafiona w 10siątkę :D:brawa:
Meg gratuluję świetna praca! :)
Paznokietki-Twoja praca mnie powaliła na kolana, normalnie zbieram szczękę z podłogi :D
aaa paznokietki uściski i wielkie Graaaatulacje!!
Meg dla Ciebie również!
Cudwone prace Meeega superowe :skacze:
ja tak myślałam, że ta praca wygra bo jest estetyczna i przejrzysta, bez przesadnego zdobienia, dobrze będzie się prezentować na stronie :D no i w kolorach stronki:) to samo się tyczy pracy wyróżnionej:) Gratulacje dziewczyny!!!!!:love: