skromnie ? ? ? :wow:
SUPER !!
I te kamienie plus czerwien cudo !!
i jak sie wszystko błyszczy :)
Printable View
skromnie ? ? ? :wow:
SUPER !!
I te kamienie plus czerwien cudo !!
i jak sie wszystko błyszczy :)
Odświeżam temat mamy trochę nowych twarzy więc proszę wklejać wasze kąciki :)
ja jeszcze nie wkleilam,ale postaram sie wkrotce:wstydek:
no!! ja po prawie 4 latach wyszłam z cienia i z kąta w kuchni i przeniosłam sie do sypialni
fanfary:
TATATATAM TA TAM:
Bardzo ładnie .Podoba mi się ten pojemnik przy nodze stolika na ozdoby musi być praktyczny ,bo nic ci nie przeszkadza na stoliku:good:.Mozesz mi powiedzieć gdzie można taki pojemnik kupić ?
o jezus!!!! z tym pojemnikiem to historia od wielkiego wybuchu jest...
<samoopamietanie coby offtopa nie robić> -------->woszczur
półeczkę kupiłam w ikei na dziale biurowym (14,99zł) stoliczek też (blat-29,99 i nogi 10zł/szt-białe, czarne i czerwone, srebrne-12,50zł/szt)
IKEA | Miejsce pracy | Blaty i nogi stołów
IKEA | Blaty i nogi stołów | Blaty, nogi i podstawy VIKA | VIKA AMON/ VIKA CURRY | Kombinacja stołu
polecam!!
Bardzo podoba mi się Woszczurowy kącik, taki mogłabym mieć!
Woszczurku ale Ty masz głowę :D, fiu, fiu zmajstrowałaś fajowy kącik :P
Przecudne te wasze kąciki:) ja tez kilka lat pracowałam w domku na poczatku dojeżdzałam do klientek a później u siebie w domu. Ja bardziej akrylowa jestem wiec mamusia wygoniła mnie z domu na półpiętro...hihihi...wiecie taki podest między kondygnacjiami w domkach piętrowych jakby na klatce schodowej:) później mój maz sie meczył i wdychał zapachy ale nigdy nie mówił ze ma dosyc:)kochany a teraz doczekałam sie saloniku:)
o ja pierdziu bosko tam masz !!
Kamila im skromniej tym ładniej! :D Ale Twoje miejsce pracy jest Świetne! Bardzo ładnie urządzone i schludne. Super! :) :ok:
Wszystkie stanowiska sa super:)a to moje skromne miejsce w domku ale juz nie dlugo salonik:)
---------- Dodano o godzinie 14:21 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:20 ----------
:skacze:
---------- Dodano o godzinie 14:23 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:21 ----------
:skacze:
Kurcze ale Wam zazdroszczę tych kącików:( ja niby mam duży pokój a nawet nie mam gdzie ustawić stolika i męczę się pracując na ławie:(
bardzo fajny jak na blat kuchenny :)
Super te kąciki !! ja tak cierpię że nie mam w ogóle miejsca;/
Kamila, bardzo ładny ten Twój kącik
Tak czysto, elegancko
Ładniusi
woszczurku a możesz się pochwalić ile taki blat kosztuje i gdzie Twój mąż go kupił? Fajny ma kolorek i pasowałby mi do mebli.
No to i ja wkleje fotki swojego pazurkowego miejsca:)