hehe nikt nie narzeka:P tylko pytałam :P we wtorek sie zabieram za swoje ulepy:P heh
Printable View
hehe nikt nie narzeka:P tylko pytałam :P we wtorek sie zabieram za swoje ulepy:P heh
Ja niestety dopiero co się zarejestrowałam i udziału wziąść nie moge,ale moge zrobić pazurki i doradzicie mi co robię w szpicach źle...bo rozrywkę z nimi dopiero zaczynam^_^
kalsyda ale możesz wziąć udział w tym konkursie http://forum.wzorki.info/konkursy-zd...rytatywna.html :) zapraszamy ;)
No uklepałam coś i wysłane, teraz trzeba się brać za drugi konkurs ;P
Rozkręcacie się dziewczyny nie ma co....:)
---------- Dodano o godzinie 20:14 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:13 ----------
kalsyda84 ziomalko bierz udział w tym drugim konkursie;)
A ja dzisiaj zrobiłam próbnego pazurka i
mój pomysł przelany na paznokieć wyszedł okropnie:(Jeszcze mam kilka dni .Może coś wymyślę;)
Dziewczyny rozkręciłyście się tyle będzie pewnie pięknych prac ze nie będziemy mogły się zdecydować (jak zawsze zresztą):ok: juz doczekać się nie moge chyba nie wysiedze do 16go prace potem 7 dni jeszcze masakra jak duzo dni jeszcze. :cwaniak2:
No dużo tych dni. Ale jakoś musimy wytrzymać....
Ja tam nie liczę na nic...
Sam fakt że zrobiłam pazurki konkursowe już jest dla mnie wyróżnieniem. A jak wypadnę to już inna bajka:)
no juz ostatnia prosta:D zostało tylko 6 dni:D kto jeszcze sie nie wział za pazurki to do roboty:skacze:
mam nadzieje ze sie wyrobie...bardzo bym chciala!juz raz mi nie wyszly i braklo mi "powera" troche i czasu:( licze na sobotnia noc ,a jak nie dam rady ,to niestety beze mnie tym razem!;(
No no, ja też będę próbować we wtorek robić :D
Pomysł jest gorzej z zebraniem sie do kupy :D
Pamiętajcie , że w kupie siła!
A ja ani pomysłu, ani czasu, ani kupy ;)
Ja sobie tym razem chyba daruję, ale niecierpliwie czekam dziewczynki na wasze cudowne prace!! :skacze::skacze:
Ja już się doczekać tych wszystkich pięknych prac nie mogę:)
zdjęcia wybrane... jeszcze tylko wysłać... wie ktoś jaka jest frekwencja? też się prac nie mogę doczekać... tak blisko...a tak daleko;(
Ja tez chętnie się dowiem jaka jest frekwencja, ile jest prac???
No i moja poszła!Mocy urzedowej nabrała:D
Ja wpadłam na pomysł:skacze:i jutro zabieram się do roboty:skacze:Ciekawe jak wyjda .Mam nadzieję że trzeci knkurs w tym roku mi wypali;)Do trzech razy sztuka:cwaniak2:
klamka zapadła zdjęcia wysłane... nie mogłam się zdecydować, ale teraz już nic nie zmienię... zobaczymy:placz:
Niby coś tam zrobiłam,ale nie tak jak planowałam.Nie jestem zadowolona.Chyba nie wyślę.Nie będę się błaźnić przed Waszymi cudeńkami.
ojj co to za podejscie?? :aty:
wysylamy wysylamy :D:D
olusia nie marnuj swojej pracy i szybko wysyłaj :aty:
Wysyła się.Już żałuję,ze to jednak posłałam.Daleko mi jeszcze do konkursów.No ale ktoś przecież musi zadbać o jurorów(żeby mieli łatwiejszy wybór) ;)