no to czekamy....
ide pod prysznic moze za ten czas sie ukaża....:)
Printable View
no to czekamy....
ide pod prysznic moze za ten czas sie ukaża....:)
o jejku już sa http://forum.wzorki.info/konkursy-zd...ata-70-te.html
wspaniale dziewczyny dalyscie czadu.:ok:
bardzo dziękuję wszystkim którzy czytali dokładnie regulamin i dostosowali się do naszych wytycznych :kwiatek:
łał :wow:poprzeczka podniesiona wysoko :) ale fajnie było wziąść udział i się dostać :D gratulacje dziewczyny pieknych pazurków :)
:wow: super prace dziewczyny :)
o żesz w morde jeza :szczena:
O ja....:wow:
Piękne prace! :D Kolejny tydzień oczekiwań na werdykt... Wszystkie godne uwagi :kwiatek:.
a nie mowiłam ze juz beda.....prace piękne.....:)
No, no calkiem ciekawe prace zrobilyscie :)
Brawa za pomyslowosc :ok:
Bardzo ładne prace!!!Mam swoja faworytke nawet dwie suuuuuperasne:)Powodzenia dziewczyny!!!
a jakie jakie Jade?:P ja tez mam 2 dwie :) tyle kolorków :)
Świetne prace dziewczyny! Jedna szczególnie wpadla mi w oko więc nie mogę doczekać się sondy:]
przeróżnie zinterpretowany temat:) każda praca równie ciekawa
Nie moge chyba tego napisac ale napewno jest zrobiona zgodnie z tematem konkursu:)
prace bardzo kolorowe, szczegolnie jedna sie wyroznia :D trzymam kciuki za uczestniczki
większość prac fajnie oddają temat i wytyczne organizatorów, brawa :brawa:
ale piekne,nie moge sie napatrzyc:wow::wow::wow:gratulacje dziewczynki świetna robota:kwiatek:
Prace robią wrażenie :) Parę zapadło mi w pamięć, świetna robota dziewczyny!! :) Ja też miałam wysłać fotki ale jeszcze sobie odpuściłam :D
Super prace dziewczyny :D ale jedna podoba mi się w szczególności :) ..na pewno wiecie o której pisze... :]
Oglądam i szukam gdzie mogę na nie zagłosować :D spodobały mi się dwie :) wszystkie świetne i każda inna, kolorowe i szalone :P nawet moje krzywulasy nie wypadły najgorzej, chyba :P
a można głosować ? to ja tez bardzo chetnie ;)
Tak patrzę na te wasze prace i bardzo żałuję że się nie zakwalifikowałam do tego konkursu , bo tak nieskromnie powiem że chyba miałabym jakieś szanse,ale cóż spróbuję w innym,mimo wszystko gratulacje dziewczynki:D
mam 2 faworytów, zdecydowanie. natomiast zauważyłam, że nie wszystkie prace są zgodne z tematem, niektóre bardziej mi przypominają "wiosna, wiosna", albo "lato, lato", niż "szalone lata 70".. ;)
ja widzę 5 !! fajnych prac;( w tym momencie szanse mojej pracy spadły do zera....