Bardzo fajnie , jak duża konkurencja.
Poziom pewnie będzie wysoki ;)
Printable View
Bardzo fajnie , jak duża konkurencja.
Poziom pewnie będzie wysoki ;)
im więcej tym lepiej i ciekawiej :) będzie co oglądać :)
no nie weim czy tak lepiej znow tydzien bede siedziala nad pracami i zastanawiala sie która wybrac, no a z drugiej strony oczywiscie jaknajbardzije super:skacze:
ja bym chciała już je zobaczyć :D
Ja zrobilam prace ale nie wyslalam, kupa na maksa, nie spodziewalam sie sama po sobie takiego dna :/
Czekam z niecierpliwoscia zeby zobaczyc Wasze prace, bo napewno bedzie na co popatrzec.
zuza no to wrzuc pokaz co zrobiłas konkurs i tak zamkniety to nikt pomyslu nie skradnie;)
ja też nie mogę się doczekać :) wstawcie już :D
bylo wyslac :aty:
moja tez wyszła kaszana, ale jak sie napracowałam to co sie mialo zmarnowac.. ;]
Dyplom chociaz ladny bedzie :skacze:
Oki, wstawie jutro :) zeby sie moje drogie panie mialy z czego posmiac :) hi hi
zuza nikt sie nie bedzie smiał :aty: no chyba z tego ze nie wysłałaś:P
zaczynam odliczanie do wystawienia prac jeszcze 7 dni:tuptup:
nie wiem czy doczekam:/:
a ja nie zobacze bo od piatku bede odciata od internetu, dopiero w poniedzialek;(
Zuzanna i gdzie praca? :D
Ja też bym chciała ją zobaczyć???!!!
jakoś weekend przeleciał i zostały już tylko 4 dni:D... chyba, że prędzej się nad nami zlitują....;)
Eee, nie liczyłabym na to, to tylko ja taka dobra jestem, Kamis nie zna litości ;)
ja tez bardzo bym chciała je zobaczyć :D pewnie są cudowne :)
ja to jestem trochę zła bo zdjęcia wyszły mi takie średnie a jak w terminie przesłałam inne zdjecia tej samej pracy to niestety nie przyjęli ich;/
no niestety - przyjmowane są tylko pierwsze zdjęcia - nast razem trzeba się wstrzymać z wysyłaniem póki nie uzyskamy efektu jaki nas zadowoli bądź zdecydujemy sie na te właściwe :)
A ja już się nie mogę doczekać pracek :) na pewno będzie co oglądać :D
Uuuu, ja tez nie moge sie doczekac... :placz:. Jestem ciekawa prac :)
jeszcze tylko kilka dni i zobaczycie prace:D
teraz jurorzy bedą ustalac werdykt:mml:
ja musze przyznac sie do błędu, podałam Wam, ze jest 20 prac, które wezma udział w konkursie a faktycznie jest 19 , liczac prace pomyliłam się i policzyłam prace nieregulaminową, której nie oznaczyłam odpowiednio w skrzynce i stad mój błąd:wstydek:
troche głupie to jest no ale spoko...