-
Odp: Lubuskie warsztaty forumkowe
Dziewczyny moja skrzynka już opróżniona :D Jutro pod wieczór składam zamówienie u DR,jak coś Wam się jeszcze przypomni to do jutra macie czas.
Ja mam 3 lampy uv więc nie musicie ich przywozić a na biurko mam 1 szt. czyli ktoś będzie musiał jeszcze coś dowieźć :)
-
Ja tez mam tylko uv i tych pewnie bedzie wiecej :/
Moze niech kazda z Was napisze jakie ma lampy?
dopiero teraz przeczytalam post Edyty1064 ;) ja moze skombinuje jakas oswietleniowa:)
-
ja mam do duszy lampę oswietleniowa- slabe światlo zólte ale moge wziąc na wszelki wypadek : szczegolnie jak mnie spod domu wezma :)
-
zapowiadają się superowe warsztaty:)............żałuję że mnie tam nie będzie:(((((
-
ja mam uv a dziewczyny ja mam teraz kiepski dostep do kompa prosze o ważne wiadomości na kom najlepiej z neta bo za free:)
-
tak więc nikt nie bierze uv!!!!, bo razem mamy z Edytą 7 sztuk
3 oświetleniowe, więc minimum 2 deklaracje jak ktoś ma dobrą lampę oświetleniową to proszę napisać i zabrać
kochane przez weekend mogę nie mieć dostępu do neta także wszystko raczej w poniedziałek:papa:
-
Ok, zawsze to mniej bagażu ;)
-
Dziewczyny więc tak,mam zamówienia od ; Edytakon, Gosia 666, Sylwia 87.
Nanami i Lenanails wyślijcie mi na PW zamówienia bo Evelyn mi przesłała ale coś te Wasze linki nie działają :)
-
Edytko a moje zamówienie doszło do ciebie?
-
Edyta, wysłałam Tobie zamówienie na prv :)
-
Cytat:
Napisał
agnieszka-x
Edytko a moje zamówienie doszło do ciebie?
Nanami dziękuję ,wiadomość odebrałam :) Agniesiu Twoje zamówienie do mnie nie dotarło ,poczekam aż prześlesz.
-
Edytko wyslałam jeszcze raz. daj znać czy doszło.
-
Agnieszka-x czy doszedł do Ciebie mój meil :)
-
Edytkakon nie jeszcze nie sprawdzalam meila ale juz zagladam.
Edytko zadnego meila nie dostalam.
-
termin zbliża się wielkimi krokami....:D
a ja złamałam ząb w sobotę i chyba przyjmę was na szczerbato;(... idę w środę do dentysty, ale chyba mi od razu koronki nie założy....:/: najgorsze, że seplenię i ślinie się jak buldog:zab:
...dobrze, że chociaż nie boli...
-
Evelyn, jak wygladasz bez tego zeba jak na emotka z jednym zebem to powiem, ze bedziesz wygladac super :)
Ja mam chlopa bez zeba z przodu i jest wsio ok...
-
Jejku SUPER !!! BARDZO dziękuje ja będę na 1000000000% :D
Juz przelewam pieniążki :)
JESZCZE RAZ WIELKIE DZIĘKI :* :* :* :kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek:
-
Cytat:
Napisał
rudzia1985
Evelyn, jak wygladasz bez tego zeba jak na emotka z jednym zebem to powiem, ze bedziesz wygladac super :)
Ja mam chlopa bez zeba z przodu i jest wsio ok...
no podobnie rudzia... nie mam na przedzie górnej- prawej dwójki... na szczęście ogólnie jak mówię to mi mało zębów widać, więc klientki nie zauważają, ale nie mogę z nimi gadać tak jak mam to w zwyczaju i co chwilę muszę przełykać ślinę i syczę jak mówię... denerwuje mnie to, a z drugiej strony sama z siebie się śmieje... normalnie"...dziewczyna bez zęba na przedzie...":leze:
-
Chanti25 jak chcesz to moge Cie zabrac,bo ja ze Swiebodzina jade:)
Ja bede miala lampke oswietleniowa,chybaze kurier sie spozni :P
-
Laski tylko koniecznie wstawcie zdjęcia!!! :) :) :)
Jestem z Wami duchem i trzymam kciuki za owocną pracę ;)
-
Kasiu relacja na pewno będzie.
Kochane mam wszystkie wpłatki dziękuję:ok:
Dziś nie wzięłam menu, bo cały dzień miałam kocioł, ale jak Aga prześle mi ostatnie dyplomiki to jutro będę chciała je wydrukować i zajdę do tej knajpki po menu.
Ktoś pytał-jak się ona nazywa... nazywa się "snack bar"
-
Ewelinko dyplomik poszedl już do ciebie. jeszcze tylko Chanti25 danych potrzebuje.
oki juz mam wyslalam oba na meila.
-
Ale Wam wszystko szybko igladko idzie :) zazdroszcze. Milego spotkanka :* i czekam na fotki :)
-
Cytat:
Napisał
agnieszka-x
Ewelinko dyplomik poszedl już do ciebie. jeszcze tylko Chanti25 danych potrzebuje.
oki juz mam wyslalam oba na meila.
wysłałam Ci:) wcześniej na gg... masz??
mam już oba...Agnieszko :uklon:
-
Cytat:
Napisał
zyza
ja mam do duszy lampę oswietleniowa- slabe światlo zólte ale moge wziąc na wszelki wypadek :)
ja tak samo i też na wszelki wypadek wezmę i lampe UV też :)
gosia666 Kochana bardzo dziękuje ale ja musze sama jechać, bo nie wiem do ktorej będe mogla zostac (maly synek) i w razie czego ędę musiala sie zbierać-oczywiście tak po 18,00 najszybciej.
Acha i prosze o wyrozumialość bo ja to tak dawno sie nie szkolilam, że jestem daleko za murzynami ha ha ha :leze: więc będzie wesolo na pewno :cwaniak2: Już nie mogę sie doczekać :jupi::jupi: