nie tylko ja jestem w goracej wodzie kąpana :pp
Printable View
nie tylko ja jestem w goracej wodzie kąpana :pp
kasia kazda z nas to przechodzila...perwsze konkursy zawsze wywoluja takie zniecierpliwienie, nie to zebym byla jakas weteranka ale juz tak nie wyczekuje wynikow:D
jakie tu fajne poruszenie:D tik tak tik tak...:skacze:
A ja niestety przez moje wyjazdy nie załapałam się na konkursik. Zakończyło się na zakupieniu kieliszków :P No ale nic :D na pewno się jeszcze do czegoś przydadzą:)
dużo pracek wpłynęło nie wiem czy zdążę do 20 ;)
no my tu w napięciu oczekujemy.. :)
Kamis nie marudź :)
no to Kamis podsumował :leze:
Kamis ile wszystich jest??
kamisssssss ja ci pomoge :D hyy ;)
a co do mojej pracy tez to moje pierwsze zdobienie na czyms bylo .. ogolnie jestem zadowolona ale wiem ze jak zwykle moje praca nikomu nie dorówna :(
heh ... moje też pierwsze takie konkretne zdobienie na czymś innym niż pazurki , ale czuję że znów polegnę :placz: czekamy czekamy na prace chcę juz zobaczyć konkurencję :skacze:
Barbara no ty mówisz? Nie dorównają? Przecież robisz piękne pazurki więc kielich tez na pewno jest piękny...
nie martwcie się to też był mój pierwszy raz :P z kieliszkiem:D
mój drugi na kieliszkach więc nie ma się co martwic czas pokarze:-)
hehe ja też 1 raz molestowałam kieliszki :P
kurcze same nowicjuszki kieliszkowe :D ale będą bohomazy :P zwłaszcza pluszakowe :P
eeee... jak plusia brała udział... to moje nie mają szans... pewno jakieś spektakularne stroki zrobiła:placz:
kurcze kiedy to będzie, tak bym już chciała pooglądać ?????????????????????????????????
Bohomazy :haha::haha:
Ja to się już czaję jak te niektóre cudeńka zdobyć, może jakaś licytacja? :huh:
Głuptasy aaaa :D
nie strołkowałam!!:D :nie_powiem:
Sami tobie to dobrze... już widziałaś....:huh:
Sami fajny pomysł z licytacją... ale są jeszcze mikołajki forumkowe:)
nie moge sie doczekac Waszych prac
jestem pewna, ze mialyscie niesamowite pomysly
Ja tez juz sie nie moge doczekac waszych prac:)