Odp: Propozycje na konkursy
a może .... zwierzęce pazurki:P hahah z wyłączeniem tygrysa, pantery żebynie było łatek co jest tak popularne tylko jakies inne zwierzątka:P
Cytat:
Napisał
natka_23
a może .... zwierzęce pazurki:P hahah z wyłączeniem tygrysa, pantery żebynie było łatek co jest tak popularne tylko jakies inne zwierzątka:P
haha, dziwne ale dzisiaj popołudniu myślałam o tym samym, żeby zaproponować taki konkursik :D
Cytat:
Napisał
szpila59
haha, dziwne ale dzisiaj popołudniu myślałam o tym samym, żeby zaproponować taki konkursik :D
szpilka czytasz w moich myslach czy co;p
hej dziewczynki można by zrobić konkursy miesięczne..co miesiąc inny temat...co wy na to???:good::good::good:
Ja na czacie juz o tym pisalam tylko jest sprawa znalezienia sponsorow:]
A ta ogolnie z okazji chińskiego roku Tygrysa mozna by jakis konkursik inspirowany Wschodem ogłosić:]
Mariposa Nail może oni ???
---------- Dodano o godzinie 23:03 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:02 ----------
hehe a może odwołamy zimę i zrobimy super wiosenne pazurki:)
Cytat:
Napisał
chocolata
Ja na czacie juz o tym pisalam tylko jest sprawa znalezienia sponsorow:]
A ta ogolnie z okazji chińskiego roku Tygrysa mozna by jakis konkursik inspirowany Wschodem ogłosić:]
taki temat był by super:)
Cytat:
Napisał
natka_23
taki temat był by super:)
mi tez sie podoba :D tylko wole Japonię od Chin ;P Więcej pomysłów :D MAnga, anime, drzewa wiśni, sushi :D któraś jeszcze nam może własnie sushi z akrylu ulepi co?? ;P
mi też temacik się podoba- inspirujący!
Cytat:
Napisał
szpila59
mi tez sie podoba :D tylko wole Japonię od Chin ;P Więcej pomysłów :D MAnga, anime, drzewa wiśni, sushi :D któraś jeszcze nam może własnie sushi z akrylu ulepi co?? ;P
hahhaha no to próbuj ulepic sushi:P i sie pochwal :D
to sushi to predzej z masy fimo :D
Cytat:
Napisał
zyza
to sushi to predzej z masy fimo :D
Właśnie widziałam sushi z fimo :D:D:D:D:D
---------- Dodano o godzinie 10:53 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:50 ----------
buehheeh.. mały offtop... :D
http://th03.deviantart.net/fs41/300W...EnOfNights.jpg
http://fc06.deviantart.net/fs32/f/20..._by_elfaaa.jpg
http://flickrfanstan.files.wordpress...sushi-ring.jpg
http://i12.photobucket.com/albums/a2...aandsushi1.jpg
hahaha ale bajer:) Szpila gdzie można to kupic?:D
Cytat:
Napisał
natka_23
hahaha ale bajer:) Szpila gdzie można to kupic?:D
a wiesz, że nie wiem? :D W google wpisałam ;P ale hcyba na jedny6m blogu, dziewczyna robiła takie różne rzeczy masy fimo i to właśnie sprzedawała :D
Cytat:
Napisał
szpila59
a wiesz, że nie wiem? :D W google wpisałam ;P ale hcyba na jedny6m blogu, dziewczyna robiła takie różne rzeczy masy fimo i to właśnie sprzedawała :D
czego Ty w tych googlach nie znajdziesz;p
Cytat:
Napisał
natka_23
czego Ty w tych googlach nie znajdziesz;p
Ja WSZYSTKO znajdę :D hehehe
Cytat:
Napisał
niunadagunia
Mariposa Nail może oni ???
---------- Dodano o godzinie 23:03 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:02 ----------
hehe a może odwołamy zimę i zrobimy super wiosenne pazurki:)
Ja jestem za wiosennymi pazurkami:D
wiosenne pazurki dobry pomysł ;)
wielkanocny też nie jest zły w końcu jajo ulepić albo kurczaka to też nie tak łatwo ;p
te wzory geometryczne.. jak dla mnie najlepszy pomysł na konkurs ;D
można też zrobić konkursik pt. " moje ulubione miejsce na ziemi " np. egipt gdzie będą namalowane albo uklepane z akrylu piramidki albo jakieś inne przedstawione nasze ulubione miejsca na ziemi.. w takim też będzie można się wykazać.. sądzę, że pole do popisu duże ;)
można zrobić konkursik związany z dniem kobiet czyli taki bardziej ukwiecony.. jakieś różyczki czy tam inne kwiatuszki .. może coś związanego z metodą one stroke ;)
Hollywood albo Las Vegas :wstydek:
metode one stroke juz macie
tyle ze na tipsach
a moze znow by wystartowac z prostota,bo tego przepychu mamy juz wiele
nasz pierwszy konkurs to byl french
a moze teraz tez bysmy zrobili na french ale w kazdej odslonie,tzn czysty french ale niekoniecznie bialy.tzn
moze byc brokatowy kolorowy itp alezeby nie byl zdobiony cyrkoniami,kwiatkami itp
mała :aty: życie mi komplikujesz:D nie dość, że i tak nie mam w Wami szans to Ty z takimi propozycjami wyskakujesz! hehe ale jestem za:) zawsze to jakieś wyzwanie!