to nie wiem na czym sie logowałam ale jakoś inaczej wyglądało. to co wrzuciłaś, już wysłane, zobaczymy:)
Printable View
to nie wiem na czym sie logowałam ale jakoś inaczej wyglądało. to co wrzuciłaś, już wysłane, zobaczymy:)
asia wchodzisz na sklep i tam sa rzeczy na które mozna wymienic pkt
Mnie tez przyszły nawet dwie paczuszki z OB.
Bo zarejestrowałam się na dwóch kontach.:-)
asia zalogowałam się na tym co się artykuły czyta ale nie nalicza mi wogule tych punktów ;(
Bo na tym co sie czyta artykuły trzeba patrzeć tam pisze za ile artykułów jest punkt,czasem jest tak ze za 2 czy 3 przeczytane dopiero dają punkty.
Ja się zapisałam do cokupic.pl pisze się opinie o produktach i zbiera punkty,za każda opinie jeśli ją zaakceptują dostaje się 15 punktów.I nagrody fajne na wymiane za uzbierane punkty są.A nawet raz na dzień,jest godzina w której dają 20pkt za opinie.
na allegro także jak sie zapiszesz to za wystawianie opini o produktach dostajesz punkty
Mi chodzi o te artykuły co się czyta
dopiero co wróciłam do domu..
działa ci już?
patrzyłam mi nalicza.
może naliczy ci pod koniec dnia? czasami naliczają z opóźnieniem ale niedużym. a pomyślałam sobie że może w ustawieniach internetu masz coś wyłączone, nie wiem, pliki tymczasowe czy coś, może napisz do nich maila?
witam wszystkich serdecznie ! :)
jestem nowa.. konto na tym forum założyłam jakieś 2 dni tem !
co do tego tematu to mam również coś dla was.. tzn dla tych które mają kotki :)
oto stronka na której możecie bezpłatnie dostać "wyprawkę" dla kotka !! whiskas
Pozdrawiam serdecznie :przytul:
---------- Dodano o godzinie 19:04 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:59 ----------
oOo a tutaj jeszcze znalazłam jeśli ktoś ma małego pieska ... https://www.rosnij-zdrowo.pl/index.h...path=/Dog.aspx :skacze:
o fajniusie bo ja mam i kotka i pieska :)
wypełniłam, troche mi się nie podoba że trzeba było dać komórkę i pesel, ciekawe ile reklam będą przesyłać.. zobaczymy kiedy dojdzie:)
Też zamówiłam dla mojego kluseczka, którego już jutro będę miała:)
a jakiego będziesz mieć?
Mieszaniec sznaucera :)ale na razie wygląda jak kluseczek hihi
miminka wrzucaj fotkę :) !!!
no właśnie, wrzucaj :D
po południu będę go mieć to dodam zdjęcie :)
miminka koniecznie pochwal sie :)
Hej dziewczyny. jestem tu nowa ale przeglądałam forum i zaciekawił mnie temat z próbkami. Ja czasem jak się nudzę to wysyłam sobie takie dziwadełka i dostałam już jedzenie dla kotka whiskas, pastę i szczotkę oral-b (to ostatnio co dostałam), szampon i odżywkę z panten-ale to już chyba nieaktualne, baze pod podkład matującą z AA, podpaski always, tampony OB, jakąś próbkę z loreala, i z dax cosmetics 23 próbki przeróżnych kremów....:) chyba tyle jak narazie. Strasznie chciałam dostać coś z rossnetu bo jestem tak juz od jakichs 3 tygodni - albo dopiero;) ale nie mam żadnej ikonki:((((((((((((((((((( buziaczki:kwiatek:
a masz linka do daxa na przykład? albo jakieś inne które wymieniłaś?
widać jako jedynej udało ci się trafić na oral-b póki co:)
No z tym oral-b to jest jakieś dziwne trochę bo próbowałam już z innych maili i nici.. nie wiem jakim cudem mi się udało. Jedynie powiem że to jakoś w marcu wypełniałam i nie przysyłali. więc weszłam znów na strone i okazało się że muszę wypełnić adres i po dwóch tygodniach dostałam paczuszkę. Fajna więc próbujcie :) co do daxa to tzreba wysłac do nich maila ze jestescie zainteresowani ich produktami... ja wziełam maila z ich stronki. Powodzonka i napiszcie mi czy wam przysyłają.
dziewczyny oto maile które znalazłam:
dax@dax.com.pl
sklep.dax.com.pl
no i co napisać tak prosto z mostu? czy jak?
napisz ze jestes zainteresowana produktami tej firmy, określ ile masz lat i jaką cerę i napisz swój adres. Ja tak zrobiłam tylko jak wtedy wysyłałam do nich to nie napisalam ile mam lat i jaką mam cerę i jakaś Pani z tej firmy mi kazała to określić. A za jakiś czas dostałam fajną paczuszkę:) polecam
---------- Dodano o godzinie 17:29 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 17:28 ----------
ten pierwszy adres który podałaś to był właśnie ten pod który ja wysyłałam. :good: