Ja głosowałam na pracę nr 12 czyli Agi :D Prosta, ale mnie ujęła wdziękiem hihi :ok: Gratulacje dziewczyny, teraz czekamy tylko na wasze nagrody, aż się pochwalicie:love:
Printable View
Ja głosowałam na pracę nr 12 czyli Agi :D Prosta, ale mnie ujęła wdziękiem hihi :ok: Gratulacje dziewczyny, teraz czekamy tylko na wasze nagrody, aż się pochwalicie:love:
Ja głosowalam na prace, która wygrała także moje GRATULACJE:)
Gratuluje dziewczyny :) mistrzostwo :) moja faworytka Asia zajeła drugie miejsce :)
gratulację :) Moja faworytka zajęła 3 miejsce :)
Rowniez glosowalam na prace ktora wygrala ,wszystkim skladam moje gratulacje :)
w sumie kazda praca miala cos urzekajacego w sobie i twierdze ze fajnie zostaly podzielone glosy i miejsca !
GRATULUJE i pozdrawiam:ok:
Praca na którą głosowałam wygrała, także Ewa gorąco gratuluję:brawa:
Pozostałym zwyciężczynią również gratuluję jak i również pozostałym uczestniczką. Świetna robota:brawa:
Ja też głosowałam na prace która wygrała !! :D Gratulacje dla wszystkich kobitek !! Wszystkie prace są fantastyczne ! :)
Każdy uczestnik otrzyma pamiątkowy dyplom, zaprojektowany przez naszych bardzo zdolnych forumowych grafików (w formie elektronicznej) oraz medalik forumowy.
Ja nie dostałam dyplomu pamiątkowego :placz:
why??
Dostaniecie, dostaniecie, mieliśmy kilka poślizgów, ale będą :)
Prosimy o jeszcze troszku cierpliwości :]
AAAA nie nic sie nie dzieje. Myslałam że ja taka sierota sama zostałam :D
:tany2::tany2: a u mnie właśnie był listonosz i chciałam bardzo podziękować za nagrodę i prześliczny dyplomik:love: Wszystko bardzo mi się podoba i są to akurat produkty które potrzebowałam :kwiatek: Małgosiu bardzo dziękuję :*
poka poka :cwaniak2: :D
bardzo proszę :)
http://images49.fotosik.pl/1421/388913ff4a24eba9.jpg
a ja też jestem w pozytywnym szoku, myślałam ze dyplomik dostane mailem a tu przyszedł pocztą i próbeczki dostałam :D Super wielkie dzięki
Wow, nagrody jak nagrody ale jaki mi piekny dyplom wyszedl ^_^ :D :P
( ciii, musze sie nacieszyc widzac wydrukowany dyplom )
ciesze się ze jesteście zadowolone, czekam jeszcze na pozostałe osoby co otrzymują dyplomiki, mam nadzieje,że chociaż trochę trafiłam z niespodziankami.
i bardzo przepraszam, ze tak długo czekałyście, mam nadzieje,że aż tak bardzo się na mnie nie gniewacie.
ja juz nawet zapomnialam o tym:P,a tu prosze wrocilam i paczuszka na mnie czekala w domu:skacze:,bardzo dziekuje i dyplomik mi sie bardzo podoba :ok: :kwiatek:
Gosiu nie ma co Zby-Mal się super postarał!! dostałam dziś dyplomik żelik i ozdóbki:D bardzo, bardzo dziękuję:skacze:
ja przetestowałam dziś żelik niespodziankowy na stopkach, nooo fajowy jest!!
a jak mówiłam ze to fajny sklep i fajna ekipa to normalnie słyszałam tylko ciszę :)
Małgosiu, Zbyszku jestescie wielcy:)
ja tez dostałam co miałam dostać :) ale fotki nie zrobie bo juz sie dobrałam do próbek hyyyyyyy :skacze:
a ktos wie jaka nazwa została wybrana ? Bo albo przeoczyłam albo nie słychac nic o tym.. ?
kurcze:D ale super:D a ja wlasnie wychodze i pewnie mnie awizo zastanie :( ktore odbiore dopiero w czwartek...;(;(;(
Ja wracam dziś do domku , a tu wielka koperta na mnie czeka. Myślę sobie:huh: nic nie zamawiałam, a tu moje nazwisko. otwieram i widze śliczny dyplomik i próbkę żelu i ozdoby :D Jutro już go wypróbuję na 3 klientkach :skacze:
Moja nagroda dzisiaj do mnie dotarła :) Bardzo bardzo dziękuje :kwiatek::kwiatek::kwiatek::*
Dyplomik się ani troszkę nie pomiął :)
i jestem zakochana w turkusowym, perłowym akrylu :love: