Bo skret C odpowiada skrętowi D
Printable View
Bo skret C odpowiada skrętowi D
Miałam wcześniej napisać,ale jak zwykle czasu brak. Kleiłam już ultra plusem i jestem bardzo zadowolna na HS 5 jeszcze się nie zdecyduje bo nie kleję aż tak szybko,ale ten klej który zamówiłam jest idealny do mojego tempa pracy:kwiatek:i klientki zadowolone bo choć pachnie intensywniej od mojego poprzedniego to nie podrażnia im oczu:kwiatek:
ja czekam na klej
caly czas nie przyszedl
mam nadzieje ze w pon juz bedzie i bede mogla dzialac:D:P
malutkaistotka, a napisz mi na pw swoje nazwisko, sprawdze Ci kiedy od nas wyszedl
witam!
dziewczyny a co to znów za nowa metoda PIÓRKOWA??? ja tu się zastanawiam nad szkoleniem 2:1 a tu znów coś nowego!
kiedy będą dostepne plakaty o których pisałyśmy jakiś miesiąc temu ?
Pozdrawiam
---------- Dodano o godzinie 18:19 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 17:38 ----------
To znów ja :) Jestem dzisiaj chora i cały dzięń szperam w internecie. Na stronie jakiegoś salonu znalazłam coś takiego? Znacie? słyszałyście o czymś takim?
zabieg odżywczy i regeneracyjny na rzęsy
Zabieg jest przeznaczony dla osób, które mają zniszczone rzęsy.
Słaba kondycja rzęs może być spowodowana wieloma czynnikami np. używaniem zalotki, ciągłym stosowaniem henny albo trwałym przedłużaniem rzęs. Zabieg odbywa się przy użyciu profesjonalnych kosmetyków.Preparaty zawierają następujący skład:Ricinus Officmalis, Triticum Vulgare, Adeps Lane, Cetyl Palmitate, Cetearyl Alcohol, Silica, Tocopheryl Acetate, Parfum. Zabieg bardzo mocno odżywia i powoduje poprawienie kondycji słabych lub zniszczonych rzęs.
Stosowana profesjonalna odżywka zawiera wiele pielęgnacyjnych składników, w tym olejki roślinne, witaminy oraz substancje stymulujące wzrost włosów.Trwa około 30 min. Podczas zabiegu rzęsy są najpierw odpowiednio przygotowywane aby przyjąć pielęgnacyjne kosmetyki. Po zaaplikowaniu i wmasowaniu preparatów nakładane jest specjalne serum. Najlepsza skuteczność przy stosowaniu zabiegu co ok. 2 tyg przez około 2 miesiące. Po zabiegu zalecane jest codzienne stosowanie odżywek znajdujących się na naszych pozostałych aukcjach. Efekty powinny być już widoczne po około1-2 miesiącach
Mam nadzieje że nie popełniłam przestępstwa wklejajać to tutaj :)
dla mnie to jest naciągactwo- w sensie demakijaż i preparat na bazie olejku rycynowego a i tak musisz odżywki używać zeby był efekt ;p coś podobnego jak na stronie jednego z krakowskich salonów, gdzie oferują czesanie, utrwalanie i nabłyszczanie rzęs przedłużonych za jakieś 50zł ;p
na szkoleniu z metody 2:1 instruktorki wprowadzą cię także w tajemniczy świat metody piórkowej. (przynajmniej ja na szkoleniu u dzikiejkury poznałam 3 metody, w tym piórkową, 2:1 i 3:1). wybierz się, warto :D
co do zabiegu rewitalizującym dla rzęs. to po pierwsze, prawidłowa aplikacja rzęs nie niszczy rzęs naturalnych, nie ma takiej opcji, i moje klientki są tego żywym dowodem, chodzą ze sztucznymi rzęsami już kilka lat, i wcale nie potrzebują kuracji odżywczej.
po drugie, jeżeli nic nie robić z rzęsami, tzn. nie niszczyć w obsesyjny sposób (wyrywać, sklejać między sobą itd), to same się zregenerują po 2 miesiącach, bo większość maluszków zdąży urosnąć. właściwie, to efekty będą widoczne już po miesiącu ;)
nie wiem, ile kosztuje taki zabieg, ale 30 minut świadczy o tym, że nie mniej, niż 50zł. u nas w salonie zabiegi na twarz trwają 1,5-2 godziny, no przecież drogi zabieg nie może trwać krótko :skacze: :skacze:
marchewkowy-las - dzięki za odpowiedz :*powiedz jeszcze co lepiej zrobić 2:1 czy norki???
dzikakura- gdzie Cię można spotkać, gdzie ty szkolisz??? a jak bym chciała obie metody 2:1 i norki to dostane rabat :D
norki są droższe zaledwie 50zł (ale trenujesz na drogim produkcie), ja wybrałam szkolenie z norek, i poznałam też 2:1 oraz 3:1 :)
Kamzu, szkolę w Gdyni, o rabacie można pomyśleć
Ojjjjjjjj do Gdyni to mam strasznie daleko, a kto szkoli bliżej Wrocławia lub poznania?
Bardzo jestem napalona na szkolenie :cwaniak2:
W Poznaniu jest jeszcze Edytka :) Edytakon
Dobra dziewczyny, zamówiłam. B3. czyli mniejsze
Marchewkowy, nie martw się kochana, powiesisz se ładnie w ramce jeden pod drugim to się zrobi duża zagospodarowana przestrzeń :skacze:
no to czekam niecierpliwie :)
Chcę plakat!! :) gdzie i kiedy?
:)juz sa dostepne :) wyszly pieknie
a kiedy będzie można je "włożyć do koszyka"? jaka cena? :skacze:
A juz wlasnie :) cena 5 zl
a rzęski z norek 100% do metody piórkowej jaki mają skręt? (nie znalazłam na stronie)
zastanawiam się nad rzęsami Silk. proszę mnie do nich zachęcić;) jakie są ich dobre cechy? co klientki mówią, czy im się podobają? czy może wy, jako stylistki widzicie, że są w czymś lepsze od minków?
i czy skręt silków jest identyczny do tego samego rodzaju skrętu minków?
tyle co ja mogę napisać to to, że dużo bardziej się błyszczą i mają głebszą czerń , innych porównan nie mam bo minki mam 0,15 J a silki 0,2 różne skręty wiec porównywać je trochę nie bardzo
Marchewkowa wyoprobuj sobie je narawde warto. Ja je stosuje dla klientek ktore chca uzyskac wyraźniejszy look. Sa mocno czarne, przy 0.2 bardziej sie blyszcza, co przy 0.1 jest zupelnie niewidoczne. rzeska sama przyciaga sie do rzesy.
co do skretow, to sa delikatnie mniej podkrecne niz minki
Przy tym silk C nie jest takie mocne jak C z minkow:) ostatnio sie na nie przerzucilam :) oczywiscie na czas jakis :D
Dziewczynki a plakaty 1:1 bedą??
beda oczywiscie, ale to sa dosc duze inwestycje wiec po kolei:)
---------- Dodano o godzinie 13:11 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 13:49 ----------
Zapraszam na zakupy :) jeszcze ciepla dostawa noreczek do metody piórkowej!!
W razie pytań proszę dzwonić :):)
Marchewkowy ja Cię zachęcę:D W Twojej ulubionej przez Ciebie 2:1 Silk Diamond sprawdzają się doskonale, dobrze zaaplikowane tworzą błyszczącą czernią łunę na wachlarzyku rzes (patrząc na zamknięte oczy) Kocham Silki, ostatnio rozsmakowuję się w skręcie C w 2:1 . Dobrze wygląda przy zastosowanie większych długości (12,13,14 mm)
a ja dodam zdjęcia tych 100% norek do metody piórkowej. Przecudna rzęsa, pięknie się lśni (te norki to były chyba pozyskiwane w zimie, jak zwierzątka miały mocną okrywę włosową) są bardzo czarne oraz bardzo gęsto tkane na paskach, mięciutkie i dobrze wyprofilowane, o:D
w sprzedaży dostępne miksy 100% norek do metody piórkowej:
9-11 mm
11-13 mm
15-17 mm
wszystkie to uniwersalny skręt C
autorem zdjęc jest nasza wzorkowa mucha26- na zdjęciu długość 15-17
dziewczyny a kiedy bedziecie uzupelniac magazyn? bo robilam dzisiaj zakupy i niestety brak rzesek i kleju ktory chcialam:(