Syrena nie przejmuj sie kamis bedzie nas trzymał do polnocy hihi ;)
Printable View
Syrena nie przejmuj sie kamis bedzie nas trzymał do polnocy hihi ;)
no ciekawe, ciekawe.. Mam nadzieje że moja faworytka :)
no nie ,zrobcie nam niespodzianke plisssss......;):tuptup:
Chcemy wyniki, chcemy wyniki hehhehhe:D
Juz sie nie moge doczekac...
No to ja Wam zrobię niespodziankę, proszę bardzo:
http://forum.wzorki.info/konkursy-zd...o-flowers.html
o super,dzieki Sami:P:przytul:zasłuzone pierwsze miejsce GRATULACJE!!!!!!!!!:ok:
Ha no i wygrała moja faworytka :skacze: Ale pozostałe miejsca też zasłużone :D Serdeczne gratulacje !!
Brawoo!! Moja faworytka na pierwszymi miejscu...przepiękna praca!! Sylla gratuluję odwagi ...mega trudny kształt!! Brawo. Zasłużone miejsca i piękne prace :*:*
Gratuluje w pełni zasłużone ;)
Głosowałam na zwyciężczynię. Moim zdaniem konkurs był trudny! :)
Gratulacje dziewczyny!!!Moja faworytka wygrala...Aczkolwiek bardzo podobaly mi sie obie prace (1 i 2 ) niestety nie mozna glosowac na dwie prace....Piekne !!!
Głosowałam na miejsce 3 w sondzie :D Praca śliczna ;)
Moja faworytka również na 1 miejscu :) Gratuluję!
Gratulacje dziewczyny!!Moja faworytka wygrala ,ale i tak kilka mi sie podobalo. :ok:
sylla, aga - kłaniam się do stóp za kształty !!
Gratuluję Dziewczyny,tym bardziej,że moim zdaniem był to jeden z ciekawszych tematów konkursowych, a poprzeczka została postawiona wysoko. Cudowne prace :ok:
Gratuluję wszystkim dziewczynom z podium i także tym wyróżnionych z ankiety. Prace cudowne. Oczywiście wygrała najlepsza!!!
Karola84 twoja praca jest bezkonkurencyjna. Piękna , dopracowana :ok: Jestem pod ogromnym wrażeniem :love:
Dziewczyny super się spisałyście:ok:
A moje drugie miejsce:wow: Jestem zaskoczona:wow: Dziękuję bardzo .Nie spodziewałam się tego:skacze::skacze::skacze:
gratuluję dziewczyny! bardzo przyjemnie się wasze prace oglądało. ja nie jestem paznokciowa, zupełnie się na tym nie znam, ale moja faworytka zdobyła 1 miejsce :skacze: gratuluję :D
oooo jaka niespodzianka jestem w szoku :wow:Bardzo się cieszę,że moja praca się spodobała,starałam się.Pięknie dziękuję:przytul::*wspaniałe prace dziewczyny:ok:
Jeszcze raz gratuluję dziewczyny prace świetne poprzeczka podniesiona bardzo wysoko dąłyście radę!!
Medaliki rozdane :)
moja faworytka miejsce 1 : ) gratuluje...:kwiatek: 2 praca rowniez bardzo ciekawa/ przyznam szczerze ze nie wiem jak to sie stalo ale nie zauważyłam jej przy głosowaniu :( - moze wszystko przez to ze trzeba klikac pokaż . musialm pominąc :( - ale praca bardzo mi sie podoba.
Cieszę się, że tak licznie wzięłyście udział w zabawie
gratuluje Wszystkim odwagi ,ciekawych pomysłów i wykonania
pokazałyście, że stać Was na wiele i wysoko zawiesiłyście poprzeczkę
miałam niezły orzech do zgryzienia - nie przeczę
a podium ma tylko 3 miejsca ...
Krótko mówiąc dałyście czadu :wow:
Jeszcze raz gratuluję !!!
Mam nadzieję , że do zobaczenia w następnym konkursie
na pewno temat będzie również intrygująco ciekawy - już zaczynam myśleć :D
Laureatom nagrody prześlemy pocztą
a Wszystkich uczestników zapraszam do zrealizowania 10% rabatu
w internetowym sklepiku Nails Company
:kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwia tek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek:: kwiatek:
Nysza a do kiedy można wykorzystać rabacik ?
Dziewczyny dałyście czadu :ok:
gratuluję zwyciężczyniom :D piękne prace ....