tak na tipsie mozna ale musza byc na rekach tzn nie beda przyjmowane prace na luznych tipsach
Printable View
tak na tipsie mozna ale musza byc na rekach tzn nie beda przyjmowane prace na luznych tipsach
ja dziś rano robiłam swoje a jutro przyjdzie moja Pani Fotograf kochana i robimy fotki :D
uf... ja swoje też zrobiłam :D jutro zrobie zdjęcia i wyśle :)
ej.. jak to jest.. jeśli dam jakieś zdobienie na paznokcie to moge umieścić to zdjęcie np na blogu? :)
No wlasnie czy pozniej mozna cos dosztukowac do tych pazurkow i wstawic zdjecie w moim przypadku nk?Bo ja to dlugo z frenchem nie wytrzymam bo za mdly dlamnie:)
hehe Jade o to samo mi chodzi :D
hura bede miała prace:)
17 lipca robie pazurki kuzynce na ślub wiec podeśle fotki:)
do zakonczenia konkursu nawet przerobione fotki nie moga byc nigdzie wystawiane.
:(
dziewczyny przerobic sobie pazurki mozecie
fotke przerobionych tez zrobic
ale wkleicie po konkursie
Moim zdaniem powinien być biały bo to ma być przecież ślubny chociaż do ślubu nie jest konieczna biała sukienkA
przecież jest bialy ;) w regulaminie jest napisane :D
szkoda ze przerobionych nie mozna wstawic, no coz nie wiem jak inne ale ja w takim razie zrobię moja prace na ostatnia chwile chyba
No to nawet się nie staram o te 50 postów, bo nie mam komu zrobić sztucznych paznokci;/ sama sobie też nie mogę bo mam praktyki w szpitalu więc odpada ;(;(;(
ja to na sam koniec konkursu zdążę zrobić dopiero :/:
ja może w przyszłym tygodniu zacznę coś 'dziergać' :D
ja właśnie skończyłam, teraz zdjęcia i kwiatuszki :)
bardzo fajny konkursik
super , że jest konkursik tylko mi brakuje troszke postów.
muszę nadgonić bo przez długi okres nie miałam neta :(
więc może się jeszcze załapie :)
Marita spokojnie dasz rade z postami :ok:
no ja robie pazury w poniedzialek i szczerze mowiac nie moge sie doczekac :D
ja wysłałam wczoraj i nie wiem czy fotki doszły :(
no właśnie szefowej nie ma.. a ja musze wiedzieć czy takie zdjęcia jakie mam zrobione mogą być :( musimy poczekać na Kamisia to sie wszystkiego dowiemy.. jak na razie to pojechał do Radomia :)
oldka doszły :)
zaktualizowałem listę w pierwszym poscie