cały czas 0-0 jeszcze na karnych się skończy.. i będzie trzeba dłużej poczekać na prace i sondę ;)
Printable View
cały czas 0-0 jeszcze na karnych się skończy.. i będzie trzeba dłużej poczekać na prace i sondę ;)
Ja tez czekam jeszcze pare minut i zmykam spac bo do dzieci przed 7:00 wstaje :( Nie lubią długo spać
a ja bede czekala:) juz wiadomo kto wygra to Kamis mozesz juz odejsc od telewizora;P
jak dobrze że 1-0 :D
Kamis plissss...
Mecz ważniejszy od nas!!?? :aty:
O jest :) SUpcio
Kamis ale baby namolne co?? hehe
42 prace :O ale szaleństwo! :D
o cholera, moja praca sie chowa przy Waszch dziewczyny! swietna robota!
Szaleństwo dokładnie. Oglądam i oglądam i chyba jutro zagłosuje bo nie wiem na ktore. Prace naprawde rewelka. Ja pierwszy raz na konkurs dałam i teraz jak weszlam w konkursowe to az sie usmiałam. Trzeba było się bardziej wysilic hehe. A..., następnym razem
a ja jestem zla:( bo pisalo zeby nie obrabiac fotek myslalam ze kamis zrozumie moje intencje pod napisem zblizenie
frekfencja faktycznie niesamowita:wow:ale mimo tego bardzo malo prac,ktore odzwierciedlają temat:/:ale i tak znalazlam kilka-a dokladnie tylko 3- gdzie jest i pastel i love-musze sie zastanowic nad wyborem;)
No fakt Temat: Pastel Love
a ja tupam nogami tyle pieknych prac ehhhhh a moja okropienstwoooooo ;;(
nie wiecie jest jeszcze kamis .... bo go potrzebuje, pisalam priw
kaka80 dzieki za podpowiedz. Prac jest tyle ze masakra zeby wybrac.
Ale tez zagłosuję jak w tematyce: Pastelowe Love :)
A jest wiele prac pięknych
z kolorami sie zgadzam ze nie wszystkie sa pastelowe, ale jesli chodzi o zdobienie to zalezy jak kto zrozumial temat, niekoniecznie musza byc to serduszka moim zdaniem
Widzę, że jednak zdjęcia z dwoma łapkami się dostały. Żałuję, że też nie wysłałam z dwoma, bo wyszło mi ładniejsze zdjęcie :( Ale samo zdjęcie i tak by się nie wybroniło :P
Kobitki piękna frekwencja! :) Bardzo wiele prac widac z serduchem a przy takiej ilości prac to szanse mam nikłe z tymi moimi ograniczniakami :) Brawa laseczki i życze powodzonka!! :)
Love mi sie kojarzy z kolorem, różami, sercami, może zu lubionym przeze mnie kolorem pastelowym ktory dla mnie byłby love i takie tam ;)
ja wacham sie miedzy 3 bardzo roznymi pracami
O Jezu a ja miedzy 30 haha
Ja swoje to na maxa skromne naturalki dałam hehe Chyba aż za jak oglądam ten ogrom rewelacyjnych prac...
a za 6 dni wyniki...dopiero bd się działo;DDD głosik oddałam:)
zrobilam najpierw selekcje co mi sie kojazy z love potem patrzylam na budowe paznockia a potem na jakosc zdjecia, i temu sie wkurzam bo moja fotka gdyby poprawic bylaby o wiele lepsza ale durna nie zrobilam tego co mialam ehhh
Mnie też się podoba kilka prac ale nie koniecznie z serduszkami:wstydek:Po prostu jak na nie patrze to sie do nich usmiecham i ciepło sie na serduszku robi;)I to jest to love.Miłość do pasteli pięknie wykonanych:crazy:
Moje są gdzies na szarym kóńcu,bo dziewczyny dały z siebie całe serce w niektórych pracach:ok:
Wow, ale bedzie sie dzialo :)
Swietne prace, roznorodna interpretacja tematu, no i tak frekwencja :o :)
Na kogo by tu zaglosowac ? :D