Mam jedno pytanie ...
Czy z Silcare ma kolorówkę termiczną???
Patrzyłam ale nie widzę... (może nie znalazłam)
Printable View
Mam jedno pytanie ...
Czy z Silcare ma kolorówkę termiczną???
Patrzyłam ale nie widzę... (może nie znalazłam)
Aniuta27 ten nabłyszczacz ładnie się błyszczy, tylko trzeba uważać, żeby nie zżółkł na frenchu, nie trzeba przemywać, tylko odczekaj z nałożeniem oliwki
Sylluś nie ma :spiacy:a szkoda prawda?
Tak Aniutka Quick nie wymaga przecierania, tak jak Malinowa radzi....
1ilonka odpowiedziałam Ci już na innym forum bo widze że powielasz posty, ale sie powtórzę Affinity to bardzo godny uwagi żel sprawujący się nawet na najtrudniejszych płytkach, mój żel do zadań specjalnych :P
Szkoda , szkoda. Z chęcią bym się połakomiła na taki produkt...
Tak Anikol zauważyłam ;) Dzięki :) nue mogłam sie doczekać odpowiedzi i zadałam ją na innym twierdząc że jak nie tu to tam mi ktoś odpowie ;P
anikol, malinowa dziękuję za odpowiedzi :)
będę uważała na ten nabłyszczacz, żeby go z przyzwyczajenia nie przemyć :P
jeszcze raz dziękuję :D
I jeszcze jakby ktoś tak samo wyczekiwał na primer, to w końcu się pojawił w sklepie internetowym :D
http://nails.silcare.com/perfect-primer.html cena 13,90zł
przyszedł mi dzisiaj affinity ice blue(z tego linku na allegro w promocji) :) tak anikol zachwala aż nie moge się doczekac kiedy go przetestuje :) a wie ktos moze czym one się różnią oprócz koloru?
Nataszko niczym się nie różnią, tylko kolorem. Jedynie clear niestety szarzeje na frenczu, następnym razem wezmę violeta, albo blue.
Ja przeważnie kupuję Blue albo Vilolet do końcówki french jak znalazł ponieważ zawierają protektory UV przeciwko żółknięciu z kolei nie lubię ich do kolorówki bo potrafią przekłamywać kolorek w słoneczku i tak z czerni robi się czernio-fiolet ;)
Anikol jaki jest ten żel Angel White Base One Color ? chodzi mi o gęstość i odcień bieli
ja zamówiłam Affinity Violet :) ciekawa jestem jak będzie sie trzymał i wogóle ;)
Anikol a ten angel white nie żółknie z czasem na pazurkach?
Wiecie co mnie wkurza przy tych zamówieniach przez internet nie tylko w sklepie internetowym Silcare ale i innych. Że jak nie mają czegoś na stanie, to można to dodać do koszyka. I nie ważne czy się płaci za kuriera czy pocztę polską... swoje trzeba się wyczekać :/ Bez sensu.
Ja właśnie czekam i czekam, nie mają na stanie nabłyszczacza.. i przez to się wydłuża. Cholera, i weź tu się nie wkurzaj.
Zamówiłam sobie Żel Base One thic violet, ciekawe jak będzie mi się pracowało :P
I jeszcze Base One Clear.
Aha i miałam się jeszcze was podpytać odnośnie tej akcji Eko, za 3 pojemniczki 1 cały...
czy można mieszać pojemniczki NO NAME z BASE ONE ? zdaje się że to tylko nazwa się zmieniła? Czy muszą być trzy NO NAME i trzy BASE ONE?
Aniuta ja się zirytowałam bo zamawiałam, tez nie bylo nablyszczacza, czekalam długo na przesylke... Pan ze sklepu próbował mi wmowic ze pisal do mnie maile, czy ten nablyszczacz zamienic na cos innego i niby dlatego sie przesunela - opoznila przesylka. Zadnych maili ze sklepu nie otrzymalam i gdyby nie to ze lubie ta firme, to bym sie grubo zastanowila :/: zrazilam sie...
Ja tez się trochę zraziłam, przywykłam do tego że jak zamawiam paczkę kurierem powiedzmy w poniedziałek to mam ją w środę u siebie w domu. No ale cóż, większe zamówienia ludzie składają jak niby wszystko jest na stanie.
Mam to szczęście że mam sklep stacjonarny na miejscu :cwaniak2:
A co do waszych opowieści, to powiem szczerze że po różnych przygodach np na allegro nauczyłam się iż mimo wystawionego towaru na stronie przed zamówieniem dzwonię do sklepu czy towar jest na stanie.
Prawda jest tak że towar na stronie=towar na stanie ale nie zawsze tak jest, bo np chwilę wcześniej ktoś mi go mógł zmieść sprzed nosa. Takie sytuacje nie powinny mieć miejsca ! Potępiam tego typu praktykowanie bo po kurierze i takich opłatach spodziewam się paczki jak nie na drugi dzień to chociaż na kolejny. No cóż....
Poszukuję łososiowego żelu. Znajdę go w Silcare? :]
a czy ktos moze wie czy zel led rozowy to cover czy transparentny?niewiele wynika ze zdjecia i opisu,dziekuje za odpowiedz:)
Przetestowałam nabłyszczacz silikonowy :) na niewielki odrost potraktowany tylko primerem, bez żadnego podkładu nałozyłam 4 dni temu ten nabłyszczacz- na dzień dzisiejszy zero zapowietrzeń, trzyma się naturalnej płytki rewelacyjnie :)
dziewczyny dajcie mi do niego linka proszę, bo ja jakoś nie kojarzę jak wygląda? proszę:)
Proszę bardzo Exellent Easy Vanish Sealer 15 ml - Nails Silcare
czy ktoś wie coś o więcej o tym żelu, tzn. jaka jest biel i konsystencja ?
Perfect 1st Phase - French White - Nails Silcare