Super że jesteś, jak czegoś nie wiesz nie krępuj się pytać , tu wszyscy aż się palą do pomocy :P
Printable View
Super że jesteś, jak czegoś nie wiesz nie krępuj się pytać , tu wszyscy aż się palą do pomocy :P
Witajcie:)
Jestem Aga i generalnie uwiebiam paznokietki. Lubie się wyróżniać chociażby w ten sposób;)
Osobiście sama nie zakładam, bo zdecydowanie wolę jeżeli ktoś zajmuje sie moimi dłońmi:)
Moja siostra ostatnio zajeła się tą profesją a ja staram się jej w tym pomagać :)
Pozdrawiam i buziaki zostawiam:)
witam wszystkie nowe Użytkowniczki :)
cześć dziewczyny!
jestem asia a pazurkami zajmuje się od wakacji 2007.
(wcześniej tez robiłam ale tylko sobie:) )
pozdr
Witam wszystkich jestem Sylwia. Mam 23 lata, paznokcie robię od roku narazie sobie, obecnie jestem w szkole kosmetycznej wiec niedługo będę już miała na wszystko papierki. Pozdrawiam wszystkich.
hello:D:D:d
witamy witamy :)
witamy:):P
hej witam wszystkich ogolnie to nie moge sie połapac tu z niczym he he ale to u mnie normalne :)
Połapiesz się spokojnie ps. wszystkiego najlepszego http://forum.wzorki.info/zyczenia/26...ataszka18.html :P
Witam wszystkich forumowiczów :] pierwsze moje forum i nie bardzo wiem za co sie zabrać:crazy:
Witam wszystkich :).
WITAM SERDECZNIE!!!
Mam na imię Marta, zajmuję się obecnie wychowywaniem 9-cio miesięcznej córki, oraz jeżeli czas pozwala to oczywiście zajmuję się pazurkami. Kurs zrobiłam w 2006 roku i do dnia dzisiejszego się tym zajmuję
Miło że do nas dołączyłyście Witamy :kooffa:
dobry dzień:D
witam wszystkie panie:), mam na imię Dominika, pazurki robie od 2 lat, jestem po dwuletnim technikum kosmetycznym,a w tym roku kończe roczną szkołę wizażu i stylizacji paznokci:)
Welcome :D
Witam wszystkich :)
Witam wszystkich i bardzo dziękuję za zaproszenie. Chwilowo nie zajmuje się pazurkami bo niestety brak mi czasu ale lubię pooglądać prace innych. Pozdrawiam ;-)
Witam wszystkim już zyskałam bardzo dobrą opinię o tej wspaniałej stronce i mam nadzieje że dzięki wam zyskam dużo więcej nowych doświadczeń i że miło będzie się nam rozmawiać
Witamy
mamy nadzieję że się nie zawiedziesz :ok:
Hejka. Mam na imię Daria. Paznokciami zajmuję się ok ponad rok.
To narazie tyle :):D
witamy :)
Witam wszystkich. Mam na imię Iwona. Lubię wchodzić na takie stronki jak ta, ponieważ chcę się dowiedzieć jak najwięcej o stylizacji paznokci i nie tylko. Po prostu jestem samoukiem i sama eksperymentuję z paznokciami ;). Pozdrawiam ^_^
Hej dziewczyny!!!
Jestem nowa :D wiec nie moge sie troszke polapac ;/ ale mam nadzieje,ze dam rade ... Chciala bym dolaczyc fotki pazurkow,a nie wiem jak ... help please !!! ... :)
Pozdrawiam !!!!
Hej
http://forum.wzorki.info/uwagi-o-for...iadomo-ci.html tutaj masz info jak dołączać fotki do wiadomości :)
chyba że chcesz album założyć to: http://forum.wzorki.info/album.php?do=addalbum
Witam i ja serdecznie mam na imię Sylwia:)
jeszcze nie bardzo wiem jak sie tutaj polapac ale bedzie dobrze :);)
dasz radę :]
Hej;* jestem tu dopiero od dzisiaj;) ale juz mi się podoba;p;p;p moje hobby to oczywiście paznokcie;p mam 17 lat, nie byłam na żasdnym kursie, wszystkiego uczyłam się sama i moje prace wyglądają naprawde interesująco. Pracuje na żelach, ale akryle czasem też zrobie. Zapraszam wszystkich do samodzielnej nauki bo naprawdę da się i warto!!! Nie potrzeba kursów za które trzeba słono płacić! Pozdrowienia dla wszystkich;*;*;*
Witamy :) Ale powiem szczerze że niektórym nie wychodzi na dobre jak sami się uczą czasem warto zainwestowac w kursy buźka :*
---------- Dodano o godzinie 15:13 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:10 ----------
"...moje prace wyglądają naprawde interesująco."
czekamy z niecierpliwością na zdjątka :D
Jestem tu nowa, ale mam nadzieje ze szybko sie 'zaklimatyzuje' i nie bede ząłować rejestracji ;)
Pozdrawiam.
Natalia.
Myślę że nie będziesz
Witamy !!
Witam wszystkich...
Witam wszystkich, którzy dołączyli do naszego grona.:]
witamy, witamy :kwiatek: