Emi ja nie wierzę, że to same pazurki. Normalnie szok, jak je ślicznie zmieniłaś!! :D:*
Printable View
Emi ja nie wierzę, że to same pazurki. Normalnie szok, jak je ślicznie zmieniłaś!! :D:*
Emilka jak zwykłe cudnie :kwiatek:
Emilko, widziałam to zdjęcie w Twojej galerii i trudno mi uwierzyć, że to są taaaakie ogryzki :wow:
Teraz wyglądają bosko :)
tych pazurków nie wrzucałam jeszcze do galerii :) :P
no klientka była zaskoczona, że nie przyklejam tipsa haha ogólnie wyszła zadowolona :)
:haha:faktycznie nie masz takich w galerii, a ja jak pisałam posta to dałabym sobie rękę, a nawet obydwie uciąć, że już je kiedyś widziałam :D wpadka ;P
ale to nie zmienia faktu, że pazurki są naprawdę prześlicznie wykonane i nie widać, że były to ogryzki :)
Emilka ta metamorfoza jest super..az brak słow:)
---------- Dodano o godzinie 21:23 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:21 ----------
ja nie długo mam robic jeszcze bardziej obgryzione..ciekawe jak mi to wyjdzie;)
Emilka mistrzostwo ;)
Emilia:wow::wow: normalnie nie do uwierzenia że to te same dłonie:wow::wow: no szok!! Ty to potrafisz robić cuda:love:
:master::master:Emilia jesteś paznokciowym guru:kwiatek:, prześliczne.
Emilia - pięknie !!!!!!!!!!!!!!! :D
emi jak zwykle szalejehttp://www.e-gify.com/gify/80.gif
Emi,rewelacja...zresztą jak zwykle :)
Belunia sa swietne!
Emilia B. rrewelacja!!!!!
Emilia, ja bym nie powiedziała, że to ogryzeczki ;) rewelka !! !! !!
bbrrrrr.. az mnie ciary przeszły jak popatrzyłam na naturalne pazurki.. jak mozna takie miec.. aaa feee !!
a Ty cudo stworzyłas ! w ogole nie do poznania ze pod nimi takie ochydztwo sie skrywa !!:)
Emilia... cudne :love::love:
jak dziewczyna może mieć takie pazurki obgryzione i w ogóle skórki :/::/:
:/:
szkoda ze zapomnialam zrobic zdjecia prawej reki bo paznokcie byly strasznie obgryzione. I to moje pierwsze tak krotkie
Emilka cudna metamorfoza !!! :love:
aniuoleq ładna zmiana :)
Emilia-rewelacja!!!:wow: dla ciebie pewnie jak bulka z maslem,hi:)
aniuoleq - piękna przemiana ogryzków :P
Dziewczyny jak zwykle slicznie.
A to moje dzielo, ktore musialam stworzy mojej corci. Obgryzala do maksa pare lat ( a ma 14 ) wiec pomyslalam ze moze to ja oduczy jak zobaczy ze reka moze byc sliczna i nie trzeba sie jej wstydzic. I dlatego sa takie naturalne i krotkie, bo w szkole musi normalnie wygladac. Ocencie same
jolanta bardzo ładne i naturalne :)
Jolanta - super natulane, ja bym się nawet nie zorientowała, że po rekonstrukcji :ok:świetna robota!!!!!!
Jolanta odrazu lepiej :ok: trzeba córe odzwyczaić :)
aniuoleq jest lepiej i nie jest źle jak na pierwsze ogryzeczki ;)
jolanta-super te pazurki!!!naprwde jak naturalne:ok:
Rekonstrukcja perfekt :master: Jak naturalki, nie do poznania ;)
jolanta - super! miejmy nadzieje ze sie odzwyczai ;)
Obejrzałam dokładnie cały wątek i powiem, że powaliłyście mnie dziewczyny na kolana. Co ja mówię na kolana, leżę już płasko :D i zastanawiam się, jak można robić takie cuda???????? Po prostu mega hiciory tu obejrzałam :kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek:
moje drugie wyzwanie co do ogryzków.
robione na formie. najgorsze było to że opuszki rosły go góry przez co ciężko było podłożyć fomę..
wszystko pięknie cacy ale jeden odpadł następnego dnia.
tylko wydaje mi się ze było cos przy nich majstrowane i dlatego..
Izuu - fajnie wyszło, tylko ja bym troszeczkę boczki odpiłowała bo wydają mi się być ciut za szerokie, ale to tylko moje skromne zdanie, całokształt super :ok:zrobić coś z takich ogryzków to naprawdę sztuka:D
jolanta świetna robota!!
izuu...boczki obowiązkowo do likwidacji
dziękuję za rady!
chciałam jeszcze je udoskonalić troszkę ale klientce się już siedzieć nie chciało. wolała wszystko na szybko :/ właśnie u niej mam problem że paznokieć malutki zgryziony i te opuszki takie duże ;/ ciężko było mi podłożyć formę. myślałam nad tipsem ale on tym bardziej by nie trzymał..
te zdjęcia to powinno się nazywać metamorfozą paznokci obgryzionych :)
takie klientki są najbardziej zadowolone, że mają piękne zadbane dłonie i paznokcie ładnie wyglądające
Pierwsze na formie żelki i to na ogryzkach
Mam nadzeje że udało mi się
Niestety nie mam zdjecia przed ale czerwona kreska pokazuje gdzie konczyl sie naurek
Było ciężko ale jakos poszlo
Dziewczyna byla zadowolona bardzo a to dla mnie najwazniejsze
Matko! Jak tak można paznokcie poobgryzać?! :wow: Przecież prawie ich tam nie ma! izuu_ i pinusia6 Wasze klientki musiały być strasznie zadowolone. Jak nie to się do nich przejdę i im nagadam :skacze: Stworzyłyście bardzo udane metamorfozy
piniusia kawał dobrej roboty :ok: nie wygląda jakby naturalki były aż tak krótkie - super :)
w ogólę ja się zastanawiam jak takie ogryzki można aż tak krótko zgryźć? ;D przecież to jest niemożliwe ;)
No to się cieszę że wam się podoba :) Emilko na lewej rączce nie było tak źle ale prawa :O Po prostu coś niesamowitego musiałam zrobić zaczepke bo inaczej nie miałabym pod co podłożyć formy :(
Ja też nie mam pojęcia jak można obgryzac paznokcie przecież to w pewnym sensie świadczy o tym jacy jesteśmy. No ale co my byśmy zrobiły jak wiecznie by przychodziły do nas osoby z pięknymi pazurkami :) Czasem trzeba troszkę po walczyć że tak się wyraze :P
METAMORFOZA MĘSKIEJ PŁYTKI
http://img17.imageshack.us/img17/408...natatyvert.jpg
Steb by step
1.Przygotowujemy płytkę. Matowimy paznokcie, niezbędna jest frezarka, pilnik nie dostanie się do wszystkich szczelin tak obgryzionych paznokci.
2.Oceniamy kształt paznokcia i dobieramy formę (takie paznokcie przedłużamy TYLKO na formie)
3.Docinamy formę i przyklejamy.
4.Nakładamy cover potem cienką warstwę cleara (NIE BUDUJEMY), polerujemy bloczkiem i gotowe.
Musimy pamiętać, że męskie paznokcie muszą wyglądać jak najbardziej naturalnie, także pod żadnym pozorem nie nabłyszczamy paznokci.
Malyyyyna jestem po wielkim wrazeniem :o
pieknie wykonalas metamorfoze, doslownie w zyciu bym nie powiedziala, ze to przemiana z ogryzkow :brawa: