-
Odp: Na jakich żelach pracujecie
dobrarada - ozdoby do paznokci, tipsy, akryle, żele UV, brokat - sklepik dobrarada
Ja zawsze zamawiałam tam ozdóbki, pilniki, cleaner czy formy ale po tym jak dziewczyny polecały ich żele też się skusiłam i jestem bardzo zadowolona.
Mam ten cover:
Żel UV I-nails 1-Phase UV Gel MASKED 15ml :: dobrarada
i jeszcze żel super budujący clear i też jest świetny.
-
pracuje ktoras z was na tym zelu??
Żel biały Soft White do stylizacji French przy użyciu żeli kamuflujących (15ml) NOWA FORMUŁA!! :: dobrarada
potrzebuje na szybko gesciocha o stonowanej bieli:) jaki jest tez zel, ladnie sie utwardza?? czy nie ma problemu z utwardzeniem grubszej warstwy????
-
ja uzywam Nail Product Nail Product - Profesjinalne produkty do stylizacji paznokci
i jestem zadowolona, dobrze sie trzymaja a ten Blue jest super gesty i nie splywa na skorki.
Zaczynalam na zelach Active ale jakos nie przekonaly mnie, jednofazowy gold bardzo mi sie rozlewal i piekl w lampie.
-
Cytat:
Napisał
agulusia
Agulusia, nie wiem czy czytałaś ten opis tego żelu, ja go nie używałam ale może to Ci coś pomoże:)
Nowe żele UV, akryle ....
-
czytalam opis:) chodzi mi o opinie jak sie nim pracuje:) bo opisy czasami odbiegaja od rzeczywistosci:)
-
ja sie skusilam na I-Nails Cowerek bo robilysmy wielkie zamowienie w PL u dobrej rady,i musze powiedziec ze jest bardzo fajny.jestem ciekawa czy wszystkie zele od nich sa dobre?
pracuje ktos jeszcze na I-Nails produktach?
-
hej!powiedzcie mi czy zel musi byc tej samej marki co odtłuszczacz? i czy np.caly zestaw akryli musi być tej samej firmy? czy ma to jakiś wpływ?:/:
-
No to jak poleceacie zele u dobrej rady,juz sobie popatrzylam jakie chce odrazu sobie wezme te 50g:)a co bede sobie zalowac,przynajmniej na dluzej mi starczy.Dobra rada wysyla produkty za granice,trzeba sie oczywiscie zarejestrowac.Przesylke zagraniczna trzeba zrobic za min.200zl plus 85zl za przesylke.Ja juz tak zamawialam cale pudlo ozdob:)
-
Cytat:
Napisał
nikolka0202
hej!powiedzcie mi czy zel musi byc tej samej marki co odtłuszczacz? i czy np.caly zestaw akryli musi być tej samej firmy? czy ma to jakiś wpływ?:/:
jesli pracujesz na CTO to tak musi byc wszystko od nich bo rozne cuda sie pozniej dzieja, jesli na innych zelach/akrylach to moga byc rozne:)
-
a mi woszczurek polecil zele galaretki basica i powiem wam ze faktycznie sa swietne
-
chyba tez sprobuje,chociaz boje sie zmian,a sa geste te galaretki??
-
a może byśmy taką ankietę zrobiły? podzielić na białe do frencza/ reszta. co wy na to? tylko zróbmy najpierw spis produktów
-
[quote=chocolata;52200]Własnie kolezanka mi polecla i kupię po wyplacie Żel UV SUPER BUILDER VIOLET !!! 30ml NOWOŚĆ!!! :: dobrarada oraz Żel UV i-nails Prima White AMERICAN 15ml/15g NOWOŚĆ!! :: dobrarada
Kolezanka bardzo je chwali a ja pochwalę jak wyprobuję;)Uż
---------- Dodano o godzinie 18:49 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:48 ----------
Od jakiegoś czasu zaczęłam pracować na żelach od Dobrejrady....pracuje na
dekorynka ŻEL UV 15ml JEDNOFAZOWY SUPERJAKOŚĆ!! (728008500) - Aukcje internetowe Allegroz czystym sumieniem polecam...dobrze się na nim pracuje...nie trzeba dodatkowo w fazie końcowej nabłyszczać pazurków bo sam żel pięknie się błyszczy...
dekorynka ŻEL UV BIAŁY EXTREME WHITE 5ml NOWOŚC (718663541) - Aukcje internetowe Allegro...jestem z niego naprawdę zadowolona..piękna biel...nie prześwituję..kładę go jedną warstwę...przy użyciu sondy..naprawdę jest rewelacyjny..
co do dekorynka Żel UV COVER KAMUFLAŻ 5ml NOWOŚĆ!!! (719205285) - Aukcje internetowe Allegrowypróbowałam ale nie jestem za bardzo zadowolona..nie kryję tak dobrze...trzeba naprawdę dużo go nałożyć aby zakryć wszelkie niedoskonałości ...
Natomiast polecam [slay] ŻEL KAMUFLAŻ MASKUJĄCY 15g BASIC Silcare (724322464) - Aukcje internetowe Allegro:D
-
polecam galaretkę i masked (cover) z basic silcare są świetne. Żel UV i-nails Prima White AMERICAN jest bardzo gęsty, dobrze mi się na nim pracuje z tym że nie jest bialusieńki. Taki jakby przezroczysto biały :P klientkom się podoba, mówią że naturalnie wygląda.
-
słonka powiedzcie mi czy miał ktos ten jezdnofazowy przeźroczysty żel z Sun Flowera ?
Jednofazowy clear 30g Sun Flower+ 25 szt Swarovski (720082506) - Aukcje internetowe Allegro
pytam bo nigdy na tych żelach nie pracowałam. Są one gęste ? jaką mają konsystencje ?
-
ja go miałam. średnio gęsty, ładnie się 'ciągnie' nie za mocno. jest spoko. teraz robię na ra i zastanawiam się czy się nie przerzucić właśnie na sun flower albo silcare. jedynie opakowanie trochę mi ciekło, ale nie jakoś mocno
-
-
no:) szczególnie że cena jest niezła:)
-
dokładnie ;)
chcialabym kupić ibd ale niestety jak narazie nie mam kaski bo kupuje jeszcze kamuflaz i french. wiec szukam czegoś dobrego i zastanawiam sie nad tym SF a dziewczyny dużo pisały o nim wiec ... ;) skuszę sie ;)
dzięki ;)
-
Co do ankiety, rozmawialam juz na ten temat z Kamisem i obiecał pomóc, więc miejmy nadzieję niedlugo taka sonda sie tu pojawi żeby uporządkować nasze gusta i gusciki :)
p/s Kamis... obiecałeś :nie_powiem:
---------- Dodano o godzinie 20:24 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:22 ----------
Ja nadal polecam cover gel z PB :) i czekam na zamowione u DR budujący i bialy
-
Cytat:
Napisał
Kaniusia0
dokładnie ;)
chcialabym kupić ibd ale niestety jak narazie nie mam kaski bo kupuje jeszcze kamuflaz i french. wiec szukam czegoś dobrego i zastanawiam sie nad tym SF a dziewczyny dużo pisały o nim wiec ... ;) skuszę sie ;)
dzięki ;)
w teju samej cenie jest ra od eurofashion, też polecam bo na nim robię:)
-
Cytat:
Napisał
Kaniusia0
Ja używam tego żelu i z czystym sumieniem ci polecam:good:jest to zel średniogęsty i ma dobrą cene:)
-
Cytat:
Napisał
asia
czy się nie przerzucić właśnie na sun flower albo silcare.
z czystym sumieniem polecam silcare perfect:D budujacy jest boski:Pprzyszedl 3 dni temu i od razu musialam wyprobowac jest duzo lepszy od ra budujacego;)
i jeszcze jest genialny violet z silcare chyba ze 2 opakowania 30g zamowie bo w promocji sa teraz:skacze:
-
hihi co ja bym bez ciebie zrobiła..:) jakbyś mi w myślach czytała:)
-
ja do tych zeli silcare podchodzilam bardzo sceptycznie, ale mam pazurka zrobionego 3 dni temu i trzyma sie odealnie a robiony na szybko i pod budujacy nawet bondera zapomnialam:nie_powiem::glupek: heheh ciekawe kiedy odpadnie:wstydek:
jutro zrobie fotke tego violetu:D w kolorku sie zakochalam:love: a za to co robi z biela to nobel mu sie nalezy:skacze:
-
dziewczyny mam pytanie szukam żelu z sun flowersa do budowania na formie . czy zna któraś ten żel czy nadaje się on na formę ŻEL 1-FAZOWY ''2'' 30g SUN FLOWER WYSYŁKA 0zł (721983331) - Aukcje internetowe Allegro jeśli nie ten to który z sun flower polecacie na formę ?
-
Cytat:
Napisał
elaxx76
"2" Sun Flowera jest świetna do budowania na formie i z czystym sumieniem, serdecznie Ci polecam :good:
-
Cytat:
Napisał
szpila59
"2" Sun Flowera jest świetna do budowania na formie i z czystym sumieniem, serdecznie Ci polecam :good:
A możesz mi jeszcze napisać czy robisz nim całego pazurka czy nie?:)
-
-
Odp: żel podkładowy i nabłyszczający- z jakiej firmy polecacie??
Ja przetestowałam różne firmy. Jednak zdecydowanie polecam nabłyszczacze z abc nailstore- wysoka jakość, super wydajne, mega połysk do kolejnej odnowy. I można wyjechać na naturalna płytkę. Doskonałe do szybkiego odświeżenia paznokci.
-
Cytat:
Napisał
ssisi2
Ja przetestowałam różne firmy. Jednak zdecydowanie polecam nabłyszczacze z abc nailstore- wysoka jakość, super wydajne, mega połysk do kolejnej odnowy. I można wyjechać na naturalna płytkę. Doskonałe do szybkiego odświeżenia paznokci.
Mogłabys podać jakiś konkretny? Ceny powalające! IMPULS High Gloss Aqua 15g 179 zł :wow:
-
też słyszałam same dobre opinie o tej formie, dopiero wchodzi do polski
-
Polecam nabłyszczający z Sun Flower. Można go zastąpić "kryształkiem" lub "kruszonym lodem" również z Sun Flower. Te dwa ostatnie spełniają rolę budujących ale super się nadają również na ostatnią warstwę.
-
Witam!! ja pracuję na żelach ACTIV (diament i mleczny róż )i CHARBONNE (tytan kamuflaż pink )
-
A polecacie żel wykończeniowy "Ciekłe szkło' Charbonne?
-
To ja się przyłącze do opini o Błysku Sunn Flowera bo dla mnie rewelka ;] Miałam też z firmy Yasmin,ale zdecydowanie przegrywa z SF.
-
ja używam tylko błysku jak dla mnie super
-
Cytat:
Napisał
chocolata
A polecacie żel wykończeniowy "Ciekłe szkło' Charbonne?
raz skusiłam się na żel jednofazowy charbonne okazał sie strasznym niewypałem i zraziłam sie do tej firmy, mam jzu taki uraz i coś czuje że z nabłyszczaczem byłoby to samo.
-
Znalazłam w czasopiśmie "Akademia Paznokcia" opis białych zeli do frencha
Załącznik 8725Załącznik 8726
Załącznik 8727
-
super. skończyły mi się podziękowania więc podziękuje później,ale weź zedytuj te obrazki b słabo widac. ja też tak skanowałam po całej stronie i tez było niewyraźnie.
otwórz te skany przez painta i podziel każdą kartkę na 3 części... będzie 9 załączników ale będą bardziej czytaelne:):good: