taka masa perłowa? fajny efekt daje
Printable View
taka masa perłowa? fajny efekt daje
Wczoraj robiłam pierwszy raz paznokcie na nie swoich stopach, miało być krótko i skromnie
(bo koleżanka bała się, że sobie zniszczy coś na koncercie U2)
oto metoda decoupage - chusteczkowa Anny Otkińskiej. zrobiłam to na zwykłym lakierze, to tego brokat i zwykłe różowe kamyczki. poniżej zdjęcie wzoru. na zdjęciu wygląda na takie 'lepkie' ale w rzeczywistości nie jest, przed chwilą je skończyłam i pospływała oliwka + nabłyszczacz + brokat i tak jakoś wygląda:) chyba też lepiej drukować na atramentowej ale niestety nie mam możliwości obecnie
cześć...a to moje- pierwszy raz stópki;),ale komuś nie mogłabym.....
Ok tak ogladam i ogladam ze chyba tez sobie sprobuje polozyc ten zel na szkitki ale niemam pojecia jak to zrobic,chodzi mi o ta gimnastyke zeby dostac sie do tych szkitek:)a powiedzcie mi bo tak sie zastanawiam czy tipsy do raczek roznia sie od tipsow na szkitki?
kochanie jak masz ladna plytke na nyzkach to po co Ci tipsy ?? no i co do tipsow to chuba roznia sie tylko rozmiarem hehe sama nie wiem :D
z tego co slyszalam to tipsy na stopy nakleja sie na cala plytke a nie na czesc jak u raczek
nie, są frenczowe, które nakładamy tak żeby mieć tego frencza, a są też klasyczne, które po prostu dopasowujemy do płytki jak te na dłonie, nie wiem, 1/3 długości mniej więcej wychodzi? i opracowujemy normalnie, spiłowywując ten 'nadmiar' tipsa, tak samo jak robi się u rąk. te do stóp zwykle nie mają kieszonki, ale to wygodniej.
nikomu nie podoba się moje wtopienie chusteczki w lakier? ;(
Aśka mi się podoba i mi znając zycie by sie nie przyczepiło tak fajnie ;]
dzięki za otuchę:) ale w lakier lipa, ile je robiłam, 2-3 dni temu? dziś zaczęły się marszczyć (po wodzie chyba). także wniosek: nie polecam:)
Cudne wszystkie prace :)
Mi osobiscie nie podobaja mi sie tipsy na stopach wyglada to bardzo nie naturalnie .Jezeli juz to mozna sobie dosztukowac koniuszek pazurka i wydłuzyc go na formie .Polecam naprawde wyglada to bardzo ładnie sama tak robie i jestem zadowolon.
Podaje przykład To efekt wydłuzonego duzego paznokcia na formie
bardzo ładne i te kwiatuszki do tego bardzo ładnie wyglądają ja muszę zakupić formy i spróbować
ja robie jednym i drugim sposobem w zależności jak wygląda naturalny pazurek (największy). raczej mówię tu o korekcji pazurka a nie samym wydłużeniu, ale fakt że wydłużać lepiej na formie:)
Moje pierwsze zdjęcie paznokci, które zamieszczam na forum... :wstydek: Żelowe, z przedłużeniem na formie plus naklejki na dużych palcach.
w końcu mam chwilkę żeby zdjątka powstawiac :)
dzidzia boskie są te bańki :)
To i ja się pochwale moimi obecnymi, troszkę uśmiech krzywy, ale sobie naprawdę trudno. :P
Paznokć dużego palucha lewej stópki był rekonstruowany bo urazie.
Dzidzia jak zwykle przepieknie
miss twoje pazurki są śliczne :)
w kompleciku :)
Dzidzia świetny wzoreczek :)
Sylwia aż mnie naszła ochota ma panterke na stopach :skacze:
mmmm...panterka ;)
To była inspiracja moimi frenchami z panterką na łapkach ;D
Sylwia panterka szałowa! :)
Dzidzia Twoje prace sa równie piękne :)
powiem wam że dużo bardziej podobają mi się pazurki u stóp przedłuzone na formi niż na tipsie i wydaje mi się że na formie są wygodniejsze
dzidzia super!! (i jaki avatarek aż nie poznałam ;) )
sylwia super panterka:)
wrzucam swoje obecne (holo i białe kwiatki)
troszke słabo widac ale wydaje mi się że są ładniusie uroczy kwiatuszek
dziękuję dziękuję.. gdy robię z bliska to hologramy beznadziejnie wychodzą na zdjęciu, albo flesz odbija się od palucha a reszta jest matowa i wyraźna ale bez tego hologramowego efektu, a bez flesza to nie powiem co wychodzi...
No faktycznie trońke nie wyrazne, ale kwiatuchy rzucają się w oczy :)
Ja co prawda nie zajmuje się pazurkami u nóg, ale koleżanki mnie namówiły więc się skusiłam :P A oto takie efekty :D Troche krzywe ale co tam :P
ładniutkie bardzo podobają mi się kwiatuszki na stópkach
śliczniutkie :)
ładne kwiatochy:) ja wprost uwielbiam stopy:)
zdjęcie z neta, przepraszam, ale nie pamiętam autora... jeśli to ktoś z forum to mam nadzieję, że się nie obrazi
świetne zdobienie i świetne zdjęcie-spokojnie to zdjęcie nie z naszego forum ;)
Hersa sliczne biedrony:D
wspaniały pomysł!! strasznie mi się podobają, musze kiedyś coś takiego namalować!!
ooo te biedrony lepsze niż moje... napewno kiedys skorzystam :skacze: