Kamis dobra robota masz racje
Printable View
Kamis dobra robota masz racje
dwa dni mi zajęło żeby ten temat przeczytać....;]
Kamis kawał dobrej roboty!!!!!!!! dzięki za wytrwałość, chęci i wiedzę!!!!! dzięki tobie mamy to forum:good::good::good::good::good::good: dobra robota
dzięki :) szykuje jeszcze jedną fajną modyfikacje ale jakoś czasu nie mam żeby to skończyć.
ostatnio wprowadziłem sztuczkę, że przed dodaniem nowej wypowiedzi na forum wymagane jest zatwierdzenie regulaminu. Również po zmianach w regulaminie będzie wymagana zgoda użytkownika.
To nic Kamisku - my się na wszysto zgodzimy byle być na forum :love: :skacze: :skacze:
oo tak ... wchodze chyba wczoraj albo przedwczopraj i sie dziwie czemu nie moge nic napisac bo ten regulamin mi się włączał i tak sie zastanawiałam który punkt złamałam i moze zostałam zbanowana :glupek:
aż w końcu do 3 razy sztuka i dociągnełam na koniec strony i patrze ze trzeba zaakceptowac :glupek:
Kamisku a ja dziś się zastanawiałam dlaczego nie moge posta dodać :) ale poradziłam sobie :) zmiana bardzo fajna :)
haha nie ma tak prosto :P trzeba zjechać na ten dół strony i kliknąć zgadzam się :D
No wlasnie dla mnie tez bylo zaskoczenie:) ale dalam rade:)
no mnie tez wczoraj teroszke to zdziwilo:o tak wlasnie sie zastanawialam czy cos przypadkiem nie naskrobalam:skacze::Dsuper sprawa:good:
Kamis genialny avatar:skacze:
a ta sztuczka to tak żeby wam od czasu do czasu regulaminik przypomnieć.. a co do awatarka to tylko jedna osoba może coś takiego głupiego wynaleźć. hi hi hi hi hi:skacze::skacze::skacze:
czyli moja przedmówczyni :P
co powiecie na chatboxa na górze strony zamiast na dole ?
dobry pomysł tylko mógłby być pod nowo dodanymi zdjęciami żeby zdjęcia bardziej rzucały się w oczy:)
mnie sie bardziej podoba :)
Na wniosek woszczura w propozycjach dodałem nową funkcjonalność,
dodając załączniki do wiadomości możecie wybrać 5 plików potem klikając wyślij wysyłane są wszystkie jednocześnie, jeżeli ktoś chce dograć 8 zdjęć może najpierw wrzucić 5 a potem kolejne 3 czyli dwa ruchy zamiast 8. Zdjęcia są automatycznie zmniejszane do wielkości max 900x900px jeżeli ktoś chce wrzucić większe trzeba to robić przez zewnętrzne serwery tag img
:master: :master: :master: :master: :master: :master: :master: :master: :master: :master: :master: :master: :master: :master: :master: :master: :master: :master: :master: :master: :master: :master: :master: :master: :master: :master: :master: :master: :master: :master: :master: :master: :master: :master: :master: :master: :master: :master: :master: :master: :master: :master: :master: :master: :master: :master: :master: :master: :master:
dodałem również listę ankiet z produktami pod promowanymi tematami
ja tez sie ciesze z obu zmian:)
Na wasze prośby stworzyłem nowy bardziej rozbudowany system graficznego reprezentowania reputacji
do tej pory po zdobyciu 11 kwiatków (5 inebieskich i 6 zielonych) reputacja zatrzymywała się, jak widać po przeszło pół roku działania forum znalazły się osoby którym udało się zdobyć maksymalną reputację więc zmiana jest jak najbardziej uzasadniona
Wygląd:
System reputacji posiada 3 poziomy kwiatków po 3 kwiatki w każdym poziomie:
http://forum.wzorki.info/images/repu...tion_green.gif niebieskie liczone po 100
http://forum.wzorki.info/images/repu...ion_greenh.gif zielone liczonepo 300
http://forum.wzorki.info/images/repu...ation_gold.gif czerwone liczone po 800
a tutaj zależność ilość kwiatków do punktów reputacji:
1 kwiatek: 0-100
2 kwiatek: 101-200
3 kwiatek: 201-300
-------------------
4 kwiatek: 301-600
5 kwiatek: 601-900
6 kwiatek: 901-1200
------------------
7 kwiatek: 1201-2000
8 kwiatek: 2001-2800
9 kwiatek: 2801-3600
1 gwiazda za każde zdobyte 3600 punktów czyli wszystkich 9 kwiatków, po przyznaniu gwiazdki kwiatki są dalej obliczane na tych samych zasadach aż do 9 gwiazdek
Jeżeli ktoś widzi jeszcze stare kwiatki proszę wcisnąć klawisze ctrl+f5 co spowoduje wyczyszczenie cache przeglądarki.
Świetny pomysł, cos ala allegro :P
nie nie czerwony zolty moe byc :P
a szefo w koncu ma ladne kwiatki a nie takiego uschnietego kwiatucha :P do tych gwiazdek to ja w zyciu nie dojde hihi
super szefie!!
Nooo i bardzo dobry pomysł :good::good:
Ciesze się że się podoba, zresztą nie macie wyboru za długo to robiłem żeby się wam nie podobało :P hahaha :>
Wydaje mi się że złoty kolor jest mało widoczny na jasnym tle, albo to moje stare oczy, poza tym gwiazdka też jest złota więc by się odróżniało :)
Ja tak naprawdę to nie zasłużyłem nawet na jedną gwiazdkę tylko chciałem wam pokazać jak to będzie wyglądało, potem wrócę do mojego zwiędniętego kwiatucha :D
moje stare oczy tez nie dowidzą koloru żółtego ;P
no powiem Szefie że jestem pod wrażeniem... jak parzyłam na ten rząąąąąąd moich a tu nagle sie skurczyl a jednocześnie przybrał na wartości :lol:
a nie rozumiem właśnie dlaczego masz wracać do tego czarnego zwiędniętego kwiatka?? przeciez nie jestes czarna offcą... tylko naszym guru który spełnia zachcianki swojego haremu :lol:
a co do zmainu koloru na czewrony to chyba nie tzeba bo nawet ja, ślepiec pierwszej kategorii zobaczyłam zmianę:D
supeer!!!! mnie się podoba jak jest :) żółte są extra no i rewalacja pomysł:kwiatek:
mi też się bardzo podoba dziękujemy:)
super:good:
Forum Paznokcie Wzorki.Info - Odznaczenia
doszły 3 nowe odznaczenia aktywność 2-3 miejsca oraz pomocnik :)
ja własnie zauwazyłam u asi medali i II W ŚRODU I ZARAZ ZAJRZAŁAM W ODZNACZENIA;p