no no już lecę hehe żeby mi się chciało chociaż tyłek podnieśc to by było dobrze hehe
Printable View
no no już lecę hehe żeby mi się chciało chociaż tyłek podnieśc to by było dobrze hehe
:d:d:d
leniuchy :aty: haha sama sobie nastawiłam budzik na 8 a wstałam po 10:porazka:
Dobre, dobre!! Byś się chociaż nie przyznawała leniuszku:P
gdyby nie moja mamuśka to pewnie jeszcze bym spała... wczoraj pobiłam rekord siedzenia w wannie... tylko 4 godzinki ;P ale przez to że mnie książka wciągneła i nie wyszłam dopóki jej nie skończyłam czytac :P
O kurcze!! To strasznie się chyba zmarszczyłaś po tej kąpieli??:lol:
4 godz? :o i nie rozpuściłaś sie?;P ja tez bym spała dłużej gdyby mój chłopak nie miał wpaść i trzeba się było trochę ogarnąć ;P
nie rozpuściłam się , ale wiecie co tak się pomarszczyłam że aż stopy mnie bolały jak stanęłam na podłodze ... masakra :P
Ja zaraz idę po córcię do przedszkola :)
ja jeszcze 2,5 godz spedzę w pracy :(
a ja przegladam forum a pozniej ide sie kapac :D i sie ciesze bo sie okazło ze moj pies ma tylko duza niestrawnosc bo myslelismy ze to powazne zapalenie watroby.
aa to idz do męża :D i niech sie tak nei obraza :D
pozdrów męża :D do jutra ivonna :)
Muszę Wam powiedzieć, że się obraził na mnie i nie chciał się dać przeprosić. Ale są sposoby na takich obrażalskich:D;).
A teraz jeszcze śpi, a ja sobie buszuję na forum, a za jakieś 40 minut mykam na rowerek, póki wiatru jeszcze nie ma, bo wczoraj znowu gwizdało.
hehe :P no ale dobrze że udało ci się go udobruchać, w sposoby nie wątpie :D
A ja właśnie się przeciągnęłam :P i próbuje nadrobić czytanie forum...inne olałam :) I co jakiś czas płukam szałwią buźkę bo przed wczoraj miałam wyrwany ząbek...buuu potem spacerek na miasto...
uuu to współczuje wyrywanka
a tak z innej beczki agusia ty chyba też musisz dosłać zdjęcie krzywej :) więc rób foteczkę :)
mała !! miałaś napisać !! :aty:
niestety twoja fotka to trochę naciągana na krzywą by była ;) więc jak możesz to prześlij
:good:
a ja tak generalnie staram się kończyć pracę inż ale jakoś nie mogę się skupić :D
oj zeby,az mnie rozbolaly.Ja sie szykuje do pracy jeszcze kilka minut i spadam.Juz tapetka na twarzy i zaraz ide,buuuuuuuuuuu
A ja odpoczywam po rowerku, choć dzisiaj to była niesamowita przyjemność, bo zrobiłam 30km i wiatru nie było. A potem mykam do centrum zobaczyć czy dojechały już nowości do mojego ulubionego sklepu.
Ja to w pracy przez caly dzien tyle wychodze,ale na rowerze to bym nie dala rady:)Udanych zakupow zycze.
ja wlasnie udaje sie do pracki ... zajze do was jak bede miec przerwe ... a tak dopiero po 23 .... zastanawiam sie bo mam teraz dwa tyg urlopu <mysli> czy zrobic sobie pazurki :D
ja siedze i sie nudze w sumie, pogode mam straszna i nic mi si enie chce :(
ja buszuje po forum
zaraz musze obudzic mala i isc po malego do pekola i na gimnastyke
a mam takieg lenie aze szok
ah ah :) ja widziałem ale akurat przy agusia_pa2 nie jest napisane że brakuje krzywa C :P dobra już mniejsza o to sprawa jest wyjaśniona :P
---------- Dodano o godzinie 15:07 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:06 ----------
co to jest pekole :D
czyli ze mi wybaczasz??????????
nie ma czego :P bez jaj :P :D
ahahahha no przeciez wiem
zartowalam
---------- Dodano o godzinie 15:14 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:14 ----------
ps nie bierz wszystkiego tak na powaznie co pisze
a kto ci powiedział że biore :lol:
wlasnie zaczynam ;) fotki oczywiscie dodam jak zrobie ;)
A mi się coś chce zjeść :P Coś pyszniastego....ale nie mam ochoty na nic co mam w domku :/ Bez sensu :glodny: hihi :))