a to moje 'kiedyś'
Załącznik 18875Załącznik 18876Załącznik 18877
i jedne z najnowszych 'teraz' :D
Załącznik 18878Załącznik 18879Załącznik 18880
Printable View
a to moje 'kiedyś'
Załącznik 18875Załącznik 18876Załącznik 18877
i jedne z najnowszych 'teraz' :D
Załącznik 18878Załącznik 18879Załącznik 18880
Aż tak dużej przemiany nie ma , bo widze, że od poczatku w miarę poprawnie Ci wychodziły, ale ta zeberka długa to chyba najdłuższe pazurki jakie u ciebie widziałam :)
a ja widzę dość dużą zmianę zarówno w budowie jak i estetyce :) oby tak dalej :)
przede wszystkim budowa lepsza :) pierwsze w oczy rzucają sie wypilowane boki paznokci :)
Pierwsze zdjęcie pazurków robionych 1,5 roku temu a drugie teraźniejsze
Belunia widać duża różnice;) terazniejsze śliczne :)
julcia tez bardzo ładne :)
Belunia coz za zmiana :) widac postepy :ok:
kolosalna zmiana :ok:
Belunia metamorfoza bardzo widoczna.. Widac, że nauka inie idzie w las :) Świetne, bardzo mi się podoba.
Dziękuję dziewczyny :) nie tylko u mnie takie przemiany :good: ważne by ćwiczyć i dokształcać się od takich miłych kobitek jak Wy :)
bielunia bardzo duża różnica to ja pokażę swoje te pierwsze robione pół roku temu a te drugie teraźniejsze
moje poczatki nie były łatwe(((byłam w sumie samoukiem , bo chociaz ukończyłam szkołe kosmetyczna ,to jesli chodzi o stylizacje paznokci to nic sie nie dowiedziałam i nie umiałam... kupiłam sobie zestaw i pamietam że pierwsze paznokcie które zrobiłam na drugi dzień bratowa zdjeła razem z rękawiczkami)))))(((((byłam załamana... ale ćwiczyłam dalej...)))niedawno ukończyłam kurs i dalej sie ucze.... i dzieki temu forum dowiaduje sie różnych ciekawostek i podziwiam wasze prace )))nikt odrazu nie jest mistrzem)))najważniejsze by sie nie załamać )))))pozdrawiam)))i kilka moich prac i tych starych i nowszych ))
pare starych i nowe)
świetne postępy ))))gratulacje)))
---------- Dodano o godzinie 00:37 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 00:37 ----------
belunia))))))
jusia - bez porównania....widać zmianę i to dużą :)
swistaczek - jak dla mnie dużej zmiany nie ma-te wcześniejsze są równie dobre jak teraz :) Widać od początku ci dobrze wychodziły ;)
jusia ładna zmiana przede wszystkim widzę linię uśmiechu :D
Piękne zmiany dziewczyny
Dziewczyny widać duże różnice :) normalnie aż się troszkę podbudowałam, że jednak jak się chce i ćwiczy to można :skacze:
No ja też u Swistaczka dużej różnicy nie zauważyłam, to się nazywa talent :good:
Za to u Jusi przemiana widoczna i to bardzo, super :ok:
to moja pierwsza praca z którą męczylam sie ok 8 godzin.Wiem wiem szkoda gadać .....ale każdy jakoś zaczyna:)
a tutaj 2 kolejne które też trwały mniej więcej tyle czasu
trochę sie napociłam i proszę o szczerość.
te ostatnie trochę lepiej :)
To i ja coś dodam:)
zdjęcie nr 1 to pierwsze pazurki jakie zrobiłam
zdjęcie nr 2 to następne jakie zrobiłam koleżance zaraz po tych pierwszych, dodałam bo jakość jest lepsza
zdjęcie nr 3 to frencz wykonany w lutym
Pazurkami zajmuję się od grudnia 2009 r.
madzialenkabuziaczek, widać różnice :) i to ogromną. Pierwsze i drugie to 'za duży' french, a trzecie już są w porządku. Przypadły mi do gustu :) Trzeba ćwiczyć i dojdzie się do perfekcji :)
Widac ogromna roznice. Gratuluje :)
Dziękuję bardzo:)
Te pierwsze wykonania to nie maiłam zielonego pojęcia o tipsach:)
Teraz ćwiczę i staram się jak tylko mogę, żeby pazurki były jak najbardziej dopracowane:)
różnica ogromna :) bez porównania:good::good:
madzia naprawde widac rozwój :) ja sie swoim pochwale jak sama zobacze ze cos lepiej mi idzie haha:P
Dziękuję bardzo:) staram się:)
piatyelek czekamy na zdjęcia:)
no no roznica jest :D
a tu moje poczatki robione bez kursu hehe nie wiedzialam nawet co to krzywa itp :P no i jakies z ostatnich miesiecy frenchowe ;)
widać zmianę - choć i te pierwsze bardzo ładnie wyszły :):good:
Kasiaczek te pierwsze też ładnie wyszły:)
Kasiaczek pierwsze juz byly ladniutkie :)
w waszych pracach widać różnicę :) Czasem nie ma co się przejmować, nawet się nie zorientujecie kiedy się skróci ;)
Kasiaczek już te sprzed kursu są ładne :)
Kasiu ale te Twoje poczatki to zbyt krwawe nie były i kształt w miare i w ogóle ja to miałam gorsze piersze biegi :D
Kasiu jak na początki to nawet nieźle, ale teraz - profesional :D
Tak ;) też uważam że było całkiem nieźle na początku:)
haha no wiecie co kobietki :P one byly smieszne conajmniej hihi dziekuje :*
ja to samo chciałam napisać :) że te pierwsze jak by krzywe itp. dodać to były bo jak na początek niczego sobie :)
To może i ja pokaże swoje pierwsze pazurki:wstydek:
nie jet źle :) trzeba boczki podpiłować na prosto (żeby łopatek nie było) no i linia uśmiechu (no tu tylko ćwiczenia ćwiczenia i jeszcze raz ćwiczenia ;) ). Ale tak jak na pierwsze jest dobrze:good:
3 pierwsze zdjęcia to rok 2009 luty, 2 ostatnie to już rok obecny
Załącznik 20152
Załącznik 20153
Załącznik 20154
Załącznik 20155
Załącznik 20156