Gattina nie marudz! moje pazurki też są w kiepskim stanie ale takiej okazji nie można przegapić :)
Printable View
Gattina nie marudz! moje pazurki też są w kiepskim stanie ale takiej okazji nie można przegapić :)
mnie skręca:skacze: na piechte a musze dotrzec:tany2: chociaż po ostatnich warsztatach mialm chwile załamania...bo zobaczylam ze jednak z pazurami jestem w ciemnej.....norze:D...ale ludzi poznać.....forumkowe znajome...bezcenne:skacze:
No dobra, wy to umiecie naprawdę zachęcić :) Wiec przyjdę, mam w sumie blisko, nie wiem czy będę coś robiła, ale mimo wszystko pędzelki, lampę i w ogóle wezme ze sobą :)
tak trzymaj :D:D:D:D gattina zobaczysz super będzie ;)
Asiu, jesli nie jest za pozno, prosze mnie dopisac, a nawet jak jest za pozno to i tak przyjade, tuska powiedziala, ze podzieli sie ze mna obiadem:) oraz materialami do roboty :)
wiedziałam ze przyjedziesz...:D dopisuje
prosze o przesłanie danych do dyplomu osoby, które jeszcze tego nie zrobiły
---------- Dodano o godzinie 11:28 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:27 ----------
i w ogole ostatecznie kto z listy nie przybędzie?
ja nie dam rady :(
a ja nie mam dobrych wiesci.....tzn w czwartek bede wiedziala na 100% czy przyjade....córcia chora...choroba zakaźna i jestem jak narazie uziemiona...:(:(
Zdrówka dla córci :)
;(kurcze dziewczyny czytam i widze ze kilka nie przyjedzie i az mi glupio to pisac ale i mnie tez chyba nie bedzie, ale moze jeszcze uda mi sie jakos dojechac, wszystko sie rozstrzygnie w piatek ;(
a ja będę ...tylko nie wiem jak się zabiorę :haha:
to co Ty bierzesz ;P
bo ja kuferka nie mam...i nie wiem jak to poupychać...no i jeszcze parę ciuszków wezmę żeby Wam pokazać :D :)
ja bede ciagnąć sie z torba podrózną, kuferka tez nie mam:] bede jak ruska wyglądac:haha:
Zazdroszczę wam !!! Zycze udanych warsztacików, a na pewno takie będą z taka ekipa :skacze:
tusia to będzie nas dwie :haha:
bedzie wesolo:D:tany:
Ja chcieć relacje i foto foto :skacze::skacze::skacze::skacze:
Chyba będzie nas 3 :D bo ja też kuferka nie posiadam;P
a ja mam jeszcze kilka pytań:
1. Na jakim przystanku musimy wysiąść-wie ktoś?
2. To w końcu mamy robić te identyfikatory??
3. Do której mniej więcej się w sobotę zejdzie (będę do końca ale wrazie co moje prywatne taksi muszę uprzedzić :D )?
hmmm i narazie tyle jak sobie coś przypomnę to napiszę :)
Emilia B., przystanek nazywa się Nowe Bemowo. W poście jest, że do godziny 20, ale ile będzie trwało niewiadomo :P
A ja kuferek posiadam, ale nie wiem czy go zabiore :P
ja wiem, ze mam wysiadac na stacji Warszawa zachodnia:D a potem chyba ktoś sierote z tobołkiem zgarnie:wstydek:?:haha2:
tusia, ja mogę sierotę zgarnąć ;) i razem możemy pojechać autobusem na warsztaty ;)
oj dziewczyny, już się nie mogę doczekać warsztatów. To będzie wspaniały weekend :)
Dziewczyny, mamy biały papier samoprzylepny więc możemy Wam zrobić takie przylepiane wizytóweczki, jeśli zechcecie je przylepić do ubranka, chcecie?
1. Jeśli można, to ja chciałabym wizytóweczkę ^_^
2. Przypominam, że mogę autkiem zgarnąć 4 osoby z Dworca Wschodniego i odwieźć je tamże z powrotem! :P
3. Eee... zdejmie mi ktoś moje pazurki na warsztatach, czy musze to zrobić w domku? Mam w piątek 3 klientki i obawiam się, że nie zdążę, a wiadomo, że mamy ćwiczyć na sobie nawzajem :(
jesli by mozna było to tez bym prosiła o zdjecie pazurków w niedziele.. ^_^
PS i czy zdąrzymy sobie na wzajem wszystko zrobić? bo kazda pracuje w innym tempie.. ;]
Dziewczyny które przejeżdzają niech piszą o ktorej i na jakim dworcu będą to się podzielimy od razu ktore ktore odbierają ;P
tak myślę o tym robieniu sobie nawzajem...nie lepiej jak każdy na swoich paluszkach?? chyba że jakiś "pokazowy pazurek" to można na którejś modelce :D ale będziemy się na wzajem pilnować i wypatrywać błędów :)
Dobra i ustalcie kto z jakiego dworca (ja sobie tramwajem z Gocławia podjadę bezpośrednio więc spotkamy się na miejscu) :)
Emilia na swoich? to ja sie nic nie naucze;(
ja mogę użyczyć kilku (tylko bez piłowania płytki bo muszę mieć na co akryl kłaść na warsztatach w Poznaniu :D)
Ja jestem za tym, żeby na cudzych robić :D
Moje są kwadratowe i ciężko np formę podłożyć, może którejś z Was się uda:D
ja tez kuferka nie mam, zabiorę się w dużą torbę, już to przerabiałam w ten weekend:D:D
Emilia ja mam nadzieje na pazurka w Twoim wykonaniu na moich słupkach:D musze popatrzeć jak to robią profesjonalisci:D
oraz pojde dzisiaj na dworzec i upewnię się, ze pociąg na pewno pojedzie o tej godzinie, którą podano mi w informacji telefonicznej......wyjazd mam 6:05 a na zachodnim jest 9:05
tusia :haha: profesjonalista he he to się obśmiałam :D jeszcze mi sporo brakuje... a kto mnie będzie uczył??kogo mogę zmolestować?? :P
ach nie mogę się doczekać a to już za 3 dni :tuptup::tuptup::tuptup:
ja osobiście, wole robić na kimś bo na sobie nie lubię, zresztą swoje paznokcie znam na pamięć a waszych nie i to jest wtedy wyzwanie dla każdego. ale dostosuje się do tego co będzie ustalone. :)
wy bedziecie sie swietnie bawic a niektorzy musza zdawac egzaminy !! to niesprawiedliwe ;( poczekajcie az mi sie skoncza egzaminy juz ja wam dam !! :aty: :aty: :aty:
W razie czego znajdą się ze dwie modelki ;-)
ja też jestem za tym żeby robić na kimś...bo co to za sztuka zrobić na swoich pazurkach na których sie zawsze ćwiczy...lepiej poćwiczyć na cudzych:)