germana prześwietna robota :) te pierwsze warkoczyki mnie urzekły :)
Printable View
germana prześwietna robota :) te pierwsze warkoczyki mnie urzekły :)
Gdzie za maly popyt... w Markach?:D germana zlituj sie, widac jaki maly popyt po ilosciach Twoich prac, a przeciez w domu robisz! Wiadomo, ze nie masz takiego zasiegu i sily razenia jak salony, a co to znaczy.. miala się odezwać, a przejdz się.. nie ma tam jakiegos fajnego studia tatuazu w okolicy? Bo salon pelen słitasnych blondynek przychodzacych na rozjasnianie moze nie byc wcale dobrym pomyslem(przepraszam laski, nie mam nic do blondynek, ani rozjasniania, chodzi mi o target w sensie o grupe docelową):), wleź do takiego salonu, pokaż dziarę, pokaż czerwone włosy i zagadaj :ok:
germana szkoda że bliżej nie mieszkasz bo już od dawna choruje na warkoczyki ;(
claudia.c -
kochana chorujesz na dobierane czy takie afrykańskie ( 100 dziesiąt -200)...
bo ja mam w planach uderzyć na południe...
chociaż jeszcze nie wiem kiedy ale :cwaniak2:
kurko z marek jeszcze nie miałam nikogo nigdy... :P
ale już ludzi z tomaszowa mazowieckiego, ostrołeki, i innych dalekich miast którzy doceniają moją robotę ^_^
zazwyczaj mam 3 stałych klientów w miesiącu ( juz 2 )+ czasem ktoś wpadnie żeby zrobić na wesele lub wyjazd itd. xD
+ problem jest że ja teraz mam w cholerę praktyk ze szkoły 350 h z jednej i 340 z drugiej... nie wiem jak to wyrobie xD
a podpisać umowę na takich elastycznych warunkach tez nie jest łatwo.
+ w salonie troche zdzierają. ceny są po 170 za dupną robotę i 5 warkoczy na krzyż.
a ja biore od stałych ok 40-50 zł xD za każdy wzór itd. i czy robie 2 h czy 8 h xD
afrykańskie mi się marzą, dodam że mam gęste włosy wiec z 6 paczek (a jaka cena by była ;))
za afrykańskie biore ok 300...
i u mnie to z 10 godzin siedzenia na dupci :P
bo na co dzień ich nie stukam tylko od wielkiego święta.. ;p
powinnam miec gdzieś zdjęcia dziweczyny co jej afrykańskie robiłam... tylko musze poszukać.
napisałam pm :P
GERMANA rewelacyjna robota , gratuluje pomysłów i cierpliwości :D
jedno dorwałam od tej znajomej na którym cos tam widać :( inne jakoś się nie dogrzebałam
uroki nowego systemu :huh:
Załącznik 43021
dodaje że to były moje 2 warkocze w życiu :D
raz na jakiś czas się zdarzyły ale raczej ludzie piszą się u mnie na corny bo na afrykańskie mają inne baby monopol w wawie :P
Już nie mogę się doczekać :skacze:
cudowne robisz te warkoczyki !:D:skacze: zawsze chcialalm takie miec:) najbardziej mi sie podobaja naturalnego koloru albo jeszcze z dolaczeniem rozowego lub niebieskiego:) szkoda ze takie drogie te cuda :(
no niestety... :(
chociaż i tak moje ceny nie są chyba najgorsze...
ale to już inny temat.
najnowsze 2 główki:
Załącznik 43411
Załącznik 43412
dzisiaj jeszcze jakieś nowe główki będą chyba w miarę fajne...;)
jakoś nie najlepsza bo pasożytuje na aparatach zwarkoczykowanych bo ja chwilowo nei mam :(
seeeerduuuucho :love:
:kooffa:
Załącznik 43587
piekne prace. ja chce warkoczyki!!:D od zawsze mi sie podobają miałam 3 lata temu przez miesiac przed ślubem ale dziewczyna taką kiche mi zrobiła że mi włosy wypadły i to gdzie przy czole...i to miesiac przed weselem:D eh napatrzyłam sie i teraz nie zasnę:)
wypaść to zawsze wypadają bo codziennie wypada Ci ileśdzisiąt włosów a że są w warkoczu to nie mają jak wypaść.
może to były tylko te "wypadnięte"...?
ale to razem z warkoczykami (całość włosy plus warkoczyk)tak że z przodu ok 6 mi wypadło dobrze że w miare gęste mam to az tak wstydu nie było
ojć :huh:
no to niefajnie.... :glaszcze:
faktyczni chyba musiała coś spie***yć...
hmm bo to na prawde trzeba się "postarać żeby tak totalnie warkocz odpadł z włosami :huh:
nigdy mi się to nie zdarzyło.
"odpadł" sam warkocz ale to dlatego że panna miała mini kędziorki z tyłu i jej się po prostu zsunął juz po miechu chyba ( już nie pamiętam dokładnie)...
ale włosy zostały.:P
:) szkoda że tak daleko mieszkasz bo naprawdę cuda robisz:)
po raz kolejny będę nieoryginalna ale cudeńka robisz - uwielbiam twoje prace :love:
Germana ten ostatni secik jest super :love:
Ja miałam zamawiać dredki, w końcu zamówiłam włosy i zrobiłam sama. I wyobraźcie sobie, że po zapleceniu kilku na próbę stwierdziłam, że jednak wolę się w warkoczach :leze: Za stara jestem na dredloki ;( (mój małż mi tak powiedział, jak mnie w tych kilku zobaczył i aż mi się odechciało). Nie chce któraś sobie odkupić ? :] 37 sztuk podwójnych - w tym 7 ciemny fiolet, 4 jaśniutki fiolecik i reszta bardzo ciemny brąz nr2 - La Trend
http://img854.imageshack.us/img854/5971/obrazy2329.jpg
za stara?
tak w ogóle mega cieniuskie
ja la trendow nei lubie :huh:
bo ciezkie sa w obrobce i potem roznie to bywa z ich flaczeniem ogólnie do dredloków wole włosy z zagranicy bo są dużo fajniejsze ... :P
przynajmniej jak sa takie grubsze
ile paczek ci zeszło? i ile czasu skręcałaś? ;>
Paczek poszło prawie 7. A czas... mhm... sama nie wiem, ale dobre ponad 20 godzin na pewno. Najgorsze było tapirowanie ;]
Wyglądają tak mega gładko jakbyś w ogóle ich nie tapirowała tylko skreciła i grzaaaaała :P
ja też robie set w 20 pare godzin...
i nei wiem jak panny potrafia robić w kilka h dredloka podówjnego w 4 min nawet :placz:
jak już pomijąc tapirowanie miesznie kolorów itd. trzeb je przecież pogrzać :huh:
chyba że moja prostownica jest dupna :( bo rozgrzewa sie do 200 a nie np do 235
wczorajsze.:cwaniak2:
Załącznik 43665
germana rewelacyjne:)
Germana dwa grzebyki na nich połamałam, a potem dobra prostownica (specjalnie kupiłam, ale mi zostanie:P bo faktycznie jest super), przez pieluszkę. One są bardzo długie - do pasa ;)
Ślicznie główka Ci wyszła :ok: Szkoda, że tak daleko od Kraka :(
kolejna aktualizacja.
Załącznik 44445Załącznik 44446Załącznik 44447Załącznik 44448
a teraz moja duma.... murzynek zrobiony w piątkowy wieczór :love: wyszło :skacze: samouwielbienie mnie dopadło dzięki niemu :leze:
Załącznik 44449
i na deserek moja najmłodsza klientka :cwaniak2:
4 letnia !! miaucząca dziewczynka :love:
Załącznik 44450Załącznik 44451
troszkę się już wierciła więc fotki nie za piękne ( mają jeszcze dosłać)
po 3 warkocze kolorowe z każdego boczku głowy i 2 dobierane jak już wysiedzieć nie mogła ;)
germana piękne warkocze:) nie dziwie się, że wpadłaś w samouwielbienie ;)
Germana ale na tej dziewczynce super one wygladaja :) Widac, ze jest zadowolona, ze ma cos innego na glowce :ok:
ona marzyła o kolorowych warkoczach ;) a że byłam delikatna i nie bolało więc w ogóle pełnia szczęścia i aż miło było patrzeć jak się cieszyła ^_^
potem napisała do niej jej mama że wywołałam masowy płacz innych dzieci, że one tez chcą takie i te sprawy :P
Germana - :wow: jestem pełna podziwu, pleciesz lepiej niż korzenne Nigeryjki ;)
A dziewczyneczka świetna - nowy pomysł na biznesik - warkoczykowe przedszkole ku zadowoleniu snobistycznych mamuś - mówię bez żadnych podtekstów, przekąsów itp. Jakbym miała dziewczynkę pewnie sama bym się dawała "naciągać" na takie fanaberie, a że mam chłopaka, no cóż - jeździ na quadzie...
To raczej opcja na lato, wakacyjne szaleństwo i te sprawy....^_^
A mamusie boja się często o włosy dzieci. I czasami mają racje bo młodsze dzieciaczki nie mają jeszcze takich mocnych włosów + mogą być wrażliwe na ból i ciągniecie szczególnie jak mamusia szaleje ze szczotką a już w ogóle jak robi to nie prawidłowo :huh:
ale słodka ta dziewuszka :)
to z takich krotkich też można zrobić??
Germaaaanaaaa :D coraz bardziej Cię lubię :skacze: Ale do wawy za daleko :(
jak się uprzesz to mozna nie wygląda to pięknie i cudownie ale zawsze jakaś opcja ;p
miałam dziewczyne nawet z katowic jakiś czas temu. ;p
+ jak dobrze pojdzie to skończe pierwsze prakytyki do końca sierpnia. :cwaniak2:
teraz wyrabiam 8-18 praktyki + codziennie jeszcze włosy, pazury itd.
ale czasu jest milion godzin jak tak dopinam wszystko ;p
i śmigam od 5 rano czasem do 2-3 ale w końcu dzisiaj mam w miarę wolniejszy dzień i spałam 5,5 h :skacze: Właśnie jedna głowę już zrobiła :]
Germana, ale masz zdrowie :huh: podziwiam Cię.
ciekawe jak długo.
Pacjenci jeszcze mnie czekoladami faszerują :P
ciut prostoty
Załącznik 45001Załącznik 45000
trochę powiewu rasta xD
Załącznik 45002
słowa po zobaczeniu "pogoda do dupy to chociaż na głowie mam lato " ^_^
te kolorowe :slina: zaaajeeee.. fajne ;]
haha tekst dobry :)
warkoczyki te kolorowe są pinkne :D
Germana niesamowicie mi się podobają Twoje prace. Szczególnie warkoczyki zaplatane np. z jednego boku. Kiedyś się skuszę, bo akurat jeden bok mam wygolony i na drugim mi się marzą warkocze :love:
Mnie na dobierańce wzieło teraz chodzę w takim już 3 dzień:) te kolory to pasemko różowe i niebeskie super się rozeszły :)Załącznik 45701
Załącznik 45702
Załącznik 45703
Załącznik 45704