Dokładnie tak jest. Na takich "drogich" warsztatach też się boimy, że np ja jestem gorsza, mi brzydziej wzorki wychodzą itd.. a tutaj u nas luzik:D
P.S. Ja nie mam konta z ING, ale właśnie wysłałam kaske i do jutra powinno dojść:)
Printable View
Dokładnie tak jest. Na takich "drogich" warsztatach też się boimy, że np ja jestem gorsza, mi brzydziej wzorki wychodzą itd.. a tutaj u nas luzik:D
P.S. Ja nie mam konta z ING, ale właśnie wysłałam kaske i do jutra powinno dojść:)
Ooooo dyplomiki:leze::leze::leze:
Fabi wymiękłam :D
Iza moim zdaniem jesteś jakąś wypasioną rybą :cool::lol:
Makrelą:leze: :minka:
Mi się ze zdrowiem nic nie polepsza niestety ale nie mam jak jechać :( bosh :placz::placz:;(;(;(
dyplomiki faktycznie boskie:haha::haha::haha:
mój będzie wisiał na honorowym miejscu :haha:
a może faktycznie zrobimy jakąś składkę na te sałatki ???
zastanawiam w co ja się spakuję bo kufra nie mam...
dziewczynki już nie mogę się doczekać:cwaniak2:
to będą moje pierwsze warsztaty :yess:
:leze: Waryjoty :P Wy to macie pomysły ;D nie no padłam jak to zobaczyłam :leze:
ech szkoda że mnie z Wami nie będzie ;( ale za to będę z niecierpliwością czekać na relacje. ;D
Ja to popakowana ja rumun (kuferek,torba i reklamówka):D
haha to Wasze identyfikatory, ale miałam ubaw:haha: tylko nie identyfikujcie się z istotami przy nazwisku, dobór przypadkowy:D
Poległam:leze::leze::leze: a jeszcez ja i ta pirania:leze::leze::leze:
kapitalne identyfikatory jestes niesamowita:DF:D:d
ja sie juz doczekac nie moge..... jak z ta noga dam rade dzisiaj wyruszyc do sklepu to tez zrobie sałatke ala Woszczur bo dostalam przepis...wtedy starczy dla kazdego na pewno:P
Hhaa piranio Ty moja:haha:^_^ To mały wieloryb z dziwnymi ząbkami przecież:D Też bym zrobiła salatkę, ale nie wiem, czy zdążę, zaraz robię pazury na jutro, potem jadę kupić co nieco też na jutro, do mamusi wypadałoby pojechać a wieczorem do kina jeszcze...
buhaaahhahaahaah posikalam sie :leze::leze:
jaka mam :rybka: :haha::haha:
ja robie 2 salatki:D z zupek i z pierozkow tortellini :glodny:
zalatwcie sztucce i talerzyki:D
i nie wyglupiajcie sie z ta skladka:Pmy z iza po prostu sie chwalimy ze nie tylko pazury nam wychodza :haha::haha::haha:
to juz jutro :tany::tany2:
Ja kupię te sztućce i talerze, w boxie się wczoraj zgadało:) aa Ty to w sumie nie wiem co masz za rybkę:leze:
:leze:z tym wielorybem to trafilas......bo ja grubas jak wieloryb:leze::leze:
aaaa widze ze Ksenia PB zamiast BG jest:skacze:
wiecie co u mnie jest hurtownia z talerzykami i sztuccami i w ogole ze wszystkim takim....100talerzykow chyba 10zl kosztuje....a w sklepie duuuzo drozej....na dzialce tez mam te talerzyki jak moj bedzie dzisiaj szedl na dzialke to mu powiem zeby zabrac z 20 talerzykow dla nas...to tylko sztucce bysmy musialy kupic:)
Farb kup tylko sztucce chyba ze ja kupie u siebie w tej hurt a talerze moj przyniesie a jak nie to rano jutro kupie|:D
i tak jadę na zakupy to kupię sztućce:D ej no to nie aluzja, przecież słodki ten wielorybek:*
ja tez ponoc jestem slodka jak nie pyskuje:leze::leze::leze: hihi wiem ze slodziutki:P....ok to kup sztucce a ja sie zajme talerzami:D....
aaaaaaaa musze wypakowac z pudel sprzecior:D:D..... bo bez niczego nie pojade:D
ja ta sałatke to chyba bede robić jurto rtan o o 6tej bo nie miałam swojskich jajec tylko sklepowe... a takie mi nie smakują... gamoń jest w trakcje załatwiania jaj z fermy ekologicznej od kolegi... i bedą na jutro...
Iza ja mam z wlasnej fermy:skacze: moge Ci je ugotowac i zaparc pokroisz na warsztatach:leze::leze::leze::leze::leze::leze::le ze:
ja musze mojego wyslac na zakupy produktowe do salatki:D:D:D
tylko zeby nie bylo tak ze...bedziemy sie obzerac cale warsztaty zamiast pazury lepic:D
kto jedzie pociągiem? będzie ktoś o 11.30 lub 11.41 ? :P
bo ja nie mam orientacji w terenie i trzeba mnie za raczkę zaprowadzić :P
Dzoanka ja jade pociągiem, teraz wpadłam tylko na chwilke skrobnąć wiadomość do farb. wieczorkiem sprawdze transport i napisze co i jak
farb doszło ci to 5zł ode mnie?
Kamilko o której tak na pewno wyjeżdzacie z pod Ikei, tak jak mówiłyście o 11.30, to czekajcie na mnie ja się tam zjawie, a jakby co to widziałam twój nr wcześniej, to będę dzwonic jak bym was nie znalazła:)
tak kolo 11.30 pod ikea:D
jakby co to dzwoncie na moj numer :)
juz salatki zrobione:glodny:
ja zwarta i gotowa:D
do jutra :cwaniak2::papa::papa::*:*
farb to jeszcze napisz mi czy ten przelew doszedł bo jak nie masz to ci zrobie print skreena zebys miała potwierdzenie:D
ja jeszcze w proszku...
nie spakowana, rozpiźdzaj na stoliku straszny.. sałatka nie zrobiona... głowa nie umyta ubranie nie uszykowane :woot:
szaleństwo :woot: moze nago pojade :blink:
co do ikei to ja (niestey musze jechać dżambodżetem gazownikiem bo nubira księćia ciemności odmówiła posłuszeństwa i nie chche odpalić .. tfuuu) musze zaparkowac na górnym parkignu.. postaram sie zaparkowac pod samymi dźwiami... złote sejczento z hakiem na doopie:D
mam nadzieje ze sie do jutra wyrobie :haha: anjwyżej spać nie pójdę
---------- Dodano o godzinie 20:10 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:07 ----------
aha@!! kamila .. konieczie dajcie znac jak bedziecie w SIEWIERZU na światłach... cobym wiedziała ze mam juz doopke zebrac...
Woszczurku nie przejmuj się,ja też mam jeszcze sporo rzeczy do zrobienia,a za chiny nie mam sił się zebrać.Jedyne co mam spakowane to kuferek i niespodzianki dla Was.A jeszcze muszę zapakować torbę,bo zostaje na noc w Sosnowcu:(
Pobudka o 5,ale zastanawiam się czy jest sens się kłaść:D
Basiu gdzie w Sosnowcu????u kogo??? jak jedziesz na warsztaty??
jeeeeaaaaaaaaaaaa to juz jutro ja sie wlasnie pakuje.....
ale nie mam sałatki....schodziłam sie jak dziki osiol za brokulami i nie ma wyparowayly normalnie:/
Oj zazdroszcze, jak bym byla w polsce to bym pojechala ehhh Wszystkie warsztaty mnie ominą, przyjedźcie do mnie i tu zróbcie;(
Ja się na następne piszę :D Mały podrośnie to będę mogła wyjść na dłużej :)
Dziewczyny trzymam kciuki:skacze: Proszę wszystko dokładnie obfocić i nam zrelacjonować warsztaciki !!:D
W końcu się odrobiłam i idę spać...
Pozostało mi 3,5h spania więc proszę nie być zaskoczonym jeśli będę trochę niemrawa :D
Do zobaczyska :*
Chyba cos spac nie moge....:D
mam nadzieje ze nie bedzie mega lalo jak bede musiala wyjsc z domu:P...ale pogoda widze stara sie zrobic klimat tematyczny warsztatow....wodaaa.....duuuuzo wody :P
do zobaczenia dziewczyny:D
Ale Wam zazdroszcze szczęściary;) też bym tak chciała...Ale bawcie się dobrze:) i zdajcie relacje jak wrócicie już z tych szaleństw:)
To już dziś:tany2:
kurcze ale macie fajnie aż wam zazdroszczę ,życzę owocnych warsztacików i super zabawy;)
Ja sobie o 00:00 przypomniałam, że pazury musze sciągnąc:leze: Ide sie ubierać bo w koncu mi pouciekają te pociągi i będe musiała piechty truchtać z tym kuferem:skacze:
no to ja powoli się zbieram :P do zobaczenia :D :*
do zobaczenia skarby:kwiatek:
To już dziś, normalnie nie mogłam spać, jakieś koszmary mi się śniły związane z warsztatami.