wyobrażacie sobie, że macie takie paznokcie i zakładacie wełniany sweter? (auć) albo hmm... rajstopy? pozaciągają się jak nic :D myślę, że są mało praktyczne :D aczkolwiek ciekawe ;)
Printable View
wyobrażacie sobie, że macie takie paznokcie i zakładacie wełniany sweter? (auć) albo hmm... rajstopy? pozaciągają się jak nic :D myślę, że są mało praktyczne :D aczkolwiek ciekawe ;)
Mysle że ten kształt będzie hiciorem sezonu :huh: :haha:
hah :) ja tez prorokuje szalona popularnosc :D
A mnie się podobają te ząbki haha naprrrrawdeeee :skacze:.... przynajmniej sie przy takich pazurach zaoszczędzi na wykałaczkach, jak coś w zęby wejdzie :leze:
Szpilaaaaa :haha: :lol: :leze: bo się uduszę :D szpicami też by można było :haha:
Laski wy się nie śmiejcie, ale jak miałam szpice i dziurkę w zębie, to po cichu się przyznam, że mi się zdarzało podłubać :skacze: Ciekawie na tych pazurkach frencz by wyglądał:haha::haha:
ja bym ich używała do czesania włosów :) ...
ciekawe czym je tak wycięto, może możyczkami:P dla mnie kształt koszmarny, kwadratami idzie sobie już zrobić krzywdę, a co dopiero czymś takim:D
ja myślę że to takie wygłupy raczej niż to miało by normalnie funkcjonować
wygłupy wygłupami, ale mi by było szkoda płytki, tymbardziej, że żeby wyrównać trzebaby spiłować praktycznie cały wolny brzeg..:/
Fuj!! ochyda co sie nie robi dla rekordu :/
okropne są. =] i pewnie szybko się tępią te spiczaste. bleh
przeglądam sobie spokojnie wiocha.pl patrze a tu to :O
źródło wiocha.pl
Załącznik 46105
aaa tak tak widzialam nie raz. A ludzi sie tym chwalą!!!! Masakra!
Blee...
Katarynka też na to wpadłam na wiocha a fe :D
Jak można mieć takie zjedzone paznokcie u stóp?!
ja mysle ze to nie jest kwestia jedzenia paznokci .... moja klientka takie po prostu ma :/
one są tak wycięte :/
no tak ale zeby tak wyciac to musi byc taka plytka krotka tez ...rownie dobrze moga to byc paznokcie ktore rosna tak jakby pionowo .... widywalam takie ale raczej po jednym u stopy ....
Te co wyglądają jak zęby są okropne. Ja nie na widzę jak mi coś tam zawadza . A z tymi to bym obłędu dostała. Te w fioletowych butach.... Czy tam w ogóle są paznokcie???
masakra ;/ nie podoba mi się to
mi tez nieeeeee :placz::placz:
Oj biedna kobieta krzywdę sobie zrobiła. przecież to aż opuszki muszą boleć jak się chodzi w butach. :placz:
co powiecie o tym?
jak to zobaczylam to mi się aż sniadanie przypomniało...blee...
boże obejrzałam 5 sekundek i aż mi się niedobrze zrobiło, :( i wyłaczyłam kto obejrzał do końca?
ja się boję włączyć w ogóle :/:
ja zobaczyłam do końca, ale do teraz odczuwam żołądek :o:o
ja nawet tego nie włączam bo zaniedlugo ide spac i moge miec koszmary ;)
ja stop klatki oglądałam :D mało rzeczy mnie obrzydza, ale to istna masakra
Nie chcialabym miec kiedys doczynienia z takimi paznokciami :(
A ja przy tym piwo piłam ehh:D Ale ja jestem taka , że nic mnie nie rusza. Mojej mamie coś takiego się zrobiło na jednym pazurku i choć byłą u lekarza, to on jej powiedział, że to za ścisłe buty heh. Tutaj to już chyba zaawansowany grzyb , czy coś nie wiem trudno powiedzieć , Nie mniej jednak obleśne, na tyle, że osoba która to wrzuciła powinna dopisać: ku przestrodze, bo tak wygląda grzyb, czy co tam się jej zrobiło...:huh:
Straszne;(
Regulamin, pkt 4 - prosze sie zapoznac.
Nastepne posty tego typu bede usuwane.
Moim zdaniem to za ciasne buty spowodowały tą masakrę... widać pod spodem (tak mi się wydaje) nowe pazurki odrastające... Nie powiedziałabym że to grzyb bo pozostałe pazury wydają się być ok...Chyba że ślepa jestem :P
one nawet nie wygladaja jak paznokcie tylko jakas grzybiczna narosl :/
fakt,paskudny widok.Ale lepiej być przyzwyczajonym do oglądania czegos takiego,żeby nie chlusnąć wymiotami na klientkę,która przyjdzie do nas po pomoc.Dla mnie też wygląda to na mechaniczne uszkodzenie.Moja klientka miała podobnie załatwione paznokcie bucikami z wyciętymi palcami.
Ja obejrzałam do końca i aż mi się czoło zmarszczyło :P
straszne, że ktoś sobie jeszcze te paznokcie odrywał ...
ble !
Ja się zdobyłam na odwagę, fuuuu to jest obrzydliwe.
fuuuuuuuj jak on sie myje... choreee!!!!!!
obejrzałam do końca ....i tylko czekałam z zaciekawieniem czy wszystkie ściągnie ;p :haha:
zerzygam się ....