aha ... nie podobaja Ci się ?? przecie sliczne to :D naprawde :D
Printable View
aha ... nie podobaja Ci się ?? przecie sliczne to :D naprawde :D
plushak..twoje zapalniczki wyszly boskie:D
plushaczku mi się tam bardzo podobają :):good:
widzę, że moda na zapalniczki z kwiatkami akrylowymi :D
ładne są pushaku nie wiem czemu ci się nie podobają !!
Plushaku prosze tu nie marudzić :* bardzo ładne są :) :*
śliczne są :D
Dziękuje! dorwałam zapalniczki bo już nie miałam gdzie klepać tych kwiatków wszystkie pojemniczki w kwiatkach
Jesteście KOCHANI :*:*
ja raczej powiedziałabym że szczerzy :D chociaż kochani też :P
Kochane co sadzicie o moich zdobieniach kaiwtkow akrylowych:P
szczerze mowiac pare razy probowalam robic płatki..a pozniej stworzylam kwiatki;)mnie sie jak narazie nie zakwyca to co zrobilam;(chcem jeszcze ładniej:P
1-wsze zdjecia proba tworzenia płatkow i kwiatkow
2-gie zdjecie juz na moich pazurkach..ale jakosc zdjec kiepska;(
bardzo ładne to Twoje kwiatki :) dobrze Ci idzie :good:
:good:Mikii naprawde dobrze Ci idzie
sa bardzo ładne
Dziekuje wam kochani:skacze:..ale dalej bede z tymi kwiatkami walczyc:cisza:
twoja kraina paznokci naprawdę nią jest :)
A oto moje wypociny... Wielkie graślawe koślawce:/:
Już tzreci raz się zabieram za to ale jakoś postępów nie widze:(
może za setnym razem będzie ok...
Tez ładne jak na poczatek ,teraz juz benda coraz ładniej wychodzic
fajne te wasze kwiatki dziewczyny ! :]
to ja tez cos wrzuce,moje pierwsze wypociny:Pjak narazie tylko bialy akryl,ktory zamowilam na probe:D
woszczur a jakim pędzelkiem robisz kwiatuszki??
mój pędzel do kwiatków to chodząca katastrofa... Na razie nie mam innego (bo cz.ekam na paczuszkę od czarnulki:)). Mój pędzel którym robię kwiatki to pędzel do żelu... Ja na moje oko to będzie 2ka lub 3ka (bo nie jest napisane jaki to nr) jest płaski, włosie ma dość krótkie (tak niecały 1cm) a na szerokośc ma może 1mm.. No!! Góra 1,5mm
No to czekam na Twoje prace nowym pędzelkiem :D Jak dla mnie to mogłaś mieć też za mokry akryl, że kwiatuszki takie wyszły. Ale ćwicz i się nie zniechęcaj! :przytul: Będzie coraz lepiej! Jestem tego pewna, bo sama się uczę i na prawdę kwiatuszki są ładniejsze :skacze: Pozdrowienia :)
ależ mnie wzięło na te kwiatki... motyle i biedrony z resztą też... ciekawe kto się za mnie na egzaminy nauczy??:P
fajne, ekspresyjne i biedronki słodkie :D
dzięki dzięki... tylko ta jedna jakaś taka graślawa wyszła bo jak już ją całą aktylem zrobiłam to się zorientowałam że głupio wygląda i kropki i kreske to może jednak przydałoby się farbką:glupek:
I coraz lepiej Ci wychodzi woszczur :))
kwiatuszki i biedronki niczego sobie:) :good: tylko chyba motylki trzeba dopracować jeszcze:)
czy akrylowe kwiatki zalewacie żelem??a jeżeli nie to czy nie odpadną??-napiszcie proszę jak je fachowo zrobić by miały wygląd i dobrze się trzymały:)
woszczurku ale motyle są dwuskrzydłowe;P ja bym zrobiła troszkę inny kształt tych skrzydełek...może bardziej jak łezka?:)
no wiem wiem... :(muszę jeszcze poćwiczyć... dłuuuuuuga droga przede mną ale kwiatki to chyba już lepiej... sama widzę:)
poćwiczysz i beda z Ciebie ludzie Woszczurku :D niedługo bedziesz takie kwiatuchy klepać ze hoho :D
to ja wkleję moje nowe kwiatuchy ;) nie sa piękne jak Naszych kolezanek ale sie uczę cały czas... mam nadzieje ze widzicie juz różnice z tymi moimi pierwszymi kwiatkami które sa w tym temacie na początku hi hi hi
PROSZĘ O PORADĘ co mogę zmienić żeby były oiękne jak Wasze :* Z góry dziękuje :* :* :*
Załącznik 3913
mi się baaardzo podobają Chanti :D:D:D :love::love::love::love: Ta różowa różyczna najbardziej :D :*
Dziękuję Woszczurku i Szpileczko kochane jesteście :przytul:, ale wiem że są grubasy i nie umiem ich cieniować i jeszcze nie wiem co jeszcze ale jeszcze...he he he
moje kwiatki do niczego:)),grube zlewają się bleeeeeeeeee
ania3729 ćwicz i nie rezygnuj :) Wszystkie kwiatki na początku sa bleeeee ;) potem jest juz tylko lepiej hi hi hi Głowa do góry :przytul: