tez dreptam z nicierpliwosci by obejrzec wasze prace.....ale czuje ze beda po nowym roku....Kamis po swietach objedzony nie ma sily na obrobke fotek:P.... ale w sumie jest tego plus nowy rok powitamy cudnymi pracami :D:D:D
Printable View
tez dreptam z nicierpliwosci by obejrzec wasze prace.....ale czuje ze beda po nowym roku....Kamis po swietach objedzony nie ma sily na obrobke fotek:P.... ale w sumie jest tego plus nowy rok powitamy cudnymi pracami :D:D:D
kamis wrzuc fotki:P:P:P:P
Taaaak prosimy :kwiatek:
30.12 w czwartek mija termin dziewczyny :) To już pojutrze ;) Więc dajmy mu spokój :)
tak dajmy Kamisowi pracować w spokoju, to wrzuci nam w terminie:D a nawet jak nie- to damy radę, nie stresujmy go dodatkowo:P
królowa my go nie stresujemy tylko dopingujemy :P:P:P
Otóż to :D :yess:
Dobrze Szefie , w takim razie Ja już siedzę cichutko i czekam z niecierpliwością ;)
Zapraszam do oglądania prac na Wzorki Na Paznokcie, na forum wrzucimy trochę później
Świetne są niektóre :) Każde inne i w innym stylu. Podziwiam i zazdraszczam :D
Faktycznie nie które są śliczne, i kiedy tak patrzę na te dzieła to myślę że i ja mogłam coś wydziergać następnym razem na pewno wezmę udział w jakimś konkursie :D
rzeczywiscie niektore prace sa piekne i te usmiechy mmmmm :love:
ja jestem zachwycona... niektore sa naprawde piekne...fajne jest to ze naprawde ten "french "stal sie niezwykly... mysle ze wszystkie sa wygrane :skacze:
Mam swoje faworytki ;)hihi I faktycznie każda praca inna :) Na to czekałam :D
i jeżeli chodzi o ocenę jury odnośnie cieniowania coveru to będzie cieżko w niektórych pracach, bo widać, ze są położone na całym pazurku :)
Brawo dziewczyny!! Zaspokoiłyście mnie :brawa::brawa::brawa: :)
Jezu moje wyglądają żałośnie przy waszych ^_^
Świetne prace:) A jedna panią po konkursie zmolestuje o krok po kroku:cwaniak2::P
łoo jaccciieeee krece... ale cuda :szczena:
wszystkie co do joty !!
Piękne prace, jednak nr 19 i 20 chyba nie sa zgodne z regulaminem, poniewaz wzór wychodzi poza cover i nie widac dobrze linii uśmiechu. "...Natomiast łoże paznokcia oraz smile line muszą być czyste (preferowany cover bez dodatków masy perłowej, drobinek, brokatu...)" Ale naprawde wysoki poziom dziewczyny!
przykro mi to stwierdzic ale choco ma rację chociaz prace sa naprawde swietne wszystkie
co do tych dwóch prac spokojnie jurorzy się tym zajmą :) nie martwcie się będzie sprawiedliwie :) :kwiatek:
chyba poznaje Agi prace ^_^
:szczena: :szczena: :szczena: jakie cuda ;) łojej, nie zazdroszczę jurorom :P
Łeeee a moja faworytką była Pani nr 19 właśnie ;( ech....
To już o dwie prace mniej do rywalizacji a szkoda ,bo tylko na dwóch wzorek wychodzi poza smail w 19:/:
Swietne prace:ok:
zastanawiam sie co myslała babeczka do której ta praca własnie nalezy:P czyzby umkneło 1 zdanie?:/ ajj regulamin to regulamin niestety...
Ale szczena mi opadła, jakie piekne prace, malowanki, no cuda:) Gratuluje dziewczyny :*
o jjaaaaa:love::love: jaaaakieeee prace:love::love::love: moje paznokcie to jest klęska żywiołowa:/: Szkoda strasznie tej 19 :/: super zdobienie, rewelacja:ok:
Do tych, ktore wzieły udział w tym konkursie:
niech NIE narzekają bo nakopie w d*pki !! :aty:
Zazdroszcze wszystkich paznokci, wszystkich frenchy !!
WSZYSTKICH !!
wiec milczeć :huh: ^_^
no nareszcie prace :) dwie najbardziej wpadły mi w oko :) powodzenia :*
oooo rany te moje to się przy waszych kryją... az mi wstyd kurde.....
hehehehe xD to tak jak moje , ale przynajmniej wiadomo co trzeba nadrobić :)
A 19 , mój faworyt ... może jury mogłoby nagiąć zasady , bo praca godna podziwu. Chociaż jest jeszcze jedna ... która mnie rozwaliła i jestem pewna że mamy na myśli ta właśnie pracę prawie wszystkie :) Oby zwyciężyła :D Oczywiście później standardowo napiszę komentarz pod zdjęciem pracy której kibicowałam ^_^
Buziaczki laseczki , powodzenia :*
Prace piękne dziewczyny!! Poziom wysoki :ok: :)
jestem pod ogromnym wrażeniem .braaaaaaaaaaaaaawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)
Dziewczyny ....nie marudzic:aty:!Ja tez mysle ,ze prace sa swietne!na wysokim poziomie... trzeba pamietac o tym ,ze to swietne doswiadczenie i super zabawa(zobaczcie od kiedy juz czekamy i jaka adrenalinka),wiec trzeba sie cieszyc a nie smucic.:skacze: Ja sie tam ciesze ,bo wreszcie uczestnicze w konkursie forumkowym(naszym kochanym:love:), i jeszcze takie specjalistki beda oceniac prace ,to juz w ogole pelna ekstaza :]
One są piękne! Ja nie wiem jaki jest powód marudzenia. :love: Dla wszystkich dziewczyn brawa bo pazurki pierwsza klasa!
Przepraszam, ale nie ma mojej pracy!!! ;( A na pewno wysłałam bo mam w "wysłanych" ;( Czyżby była zdyskwalifikowana albo coś w tym stylu??
o dziewczyny postarałyście się i to baarrdzooo-piękne prace,mam już swoje faworytki:ok:
to moje sa masakryczne hehe jak widac jeszcze szlam pod zlym katem ;P heheh ale stworzylyscie cudenka !! :slina:
Piękne prace dziewczyny :) aż miło popatrzeć na takie cudeńka :)