bardzo fajne wzory ;)
Printable View
bardzo fajne wzory ;)
Piatyelek super :) odważna jesteś.
rybka fajna, tylko moim zdaniem była by ładniejsza jakby ją ładnie wycieniować :)
bedzie cieniowana:)
aa to fajnie, pokażesz foto jak już wycieniujesz :)
piatyelek jestes bardzo odwazna ja mam kolezanke z liceum która w tym samym miejscu zrobila sobie tribala, teraz jest mamą i się po prostu wstydzi pokazywać tej nogi, ze tak powiem ' wyrosla z tego'. ja jednak wole tatuaze w miejscach mniej odkrytych:) I takich które dadza się zakryć również w lato
Załącznik 24639
Załącznik 24640
a to moje tatuaze mam jeszcze jeden ale mialam 12 lat jak go robilam wiec lepiej nie pokazuje:) a smoka robilam 8 lat temu!
ja jestem tatuazowa wiec jest jest to u mnie w pełni swiadome i raczej dumnie odkrywam noge niz zakrywam:P
Napis bardzo ładny ale ten smoczek... no teraz by go mozna przerobic
ja kiedyś zrobiłam tribala na kostce i fakt wstydzę się go bo nie był zrobiony przez profesjonalistę, a przez kolegę który uczył się tatuować. błędy młodości ahh... nie chętnie to pokazuję bo jest krzywy i nie ładny, ale chce go usunąć i zrobić coś nowego, ładnego a przede wszystkim profesjonalnego ;)
Martuś świetne te tatuaże :)
Mój dzisiejszy nabytek;)
motylek na stopie ;)
(trochę ciemne zdjęcie:/)
Załącznik 24760
dla tych co jeszcze nie widzieli mój tatuaż z przed dwóch lat :)
na brzuszku:)
Julcia piękny jest :)
Cukierek, ale super gwiazdki, bardzo nie typowe!! :):love:
no smoczka mysle juz jak zakryc lub przerobic narazie zrobilam mu microdermala w oczku zeby troszke zablysna:)
---------- Dodano o godzinie 22:50 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:49 ----------
julcia a w jakim miejscu jest ten motylek?
---------- Dodano o godzinie 22:51 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:50 ----------
tzn gdzie na stopie? kolo kostki?
nie, nad palcami a dokładnie między tymi dwoma najmniejszymi :P
a bolało ?:)
to mój pierwszy tatuaż więc sam stres też mnie zżerał :haha: na początku bolało jak nie wiem a najbardziej przy palcach i od zewnętrznej strony...(trochę pobluzgałam:leze:) a potem mi sie nawet spodobało :haha::haha:
ból do wytrzymania :D
Julcia jaki śliczny!! Aż mnie kusi żeby sobie takiego motylka zrobić ... :buja:
julcia boski ten tauażyk
dziewczyny super tatuaze , a najbardziej podoba mi sie motylek od Julci.
Mnie kreca tatuaze na pleckach, a dokladniej nad tylkiem :D
Bardzo ładny i kobiecy tatuaż. Dodatkowo pięknie się prezentuje na tak pięknym opalonym ciele.
ja teraz już jestem pewna że bym chciała mieć nutkę na karku. Tak że jak rozpuszcze włosy, zeby nie było widać :D
albo bym chciała znaczki chińskie na łopatce w linii prostej ;) tzn pionowo
a teraz patrzcie na to:
hahaha widziałam to ale to jest niezły sposób b odwraca uwagę od tego że gość jest bez ręki tylko " łooooooooooooo ale fajny tatuaż"" :D
O ja pierniczę :) Nieźle!! No i rzeczywiście odwraca uwagę :D
łooo ale fajnie wyglada nie powiem :P
nieźle to koleś wymyślił-super :)
jaki bajer:skacze:
i naprawde odciaga uwage bo ja szczilam dopiero jak któras napisała:D
a ja planuje taki
hahaha niezly ten rekinek :ok:
czarny aniolku fajny motylek :D , a jeszcze fajniejszy bedzie na twoim cialku :D
Julcia fajny ten tatuaż :) ja jednak bym się bała :)
Czarny! Rewelacja :love:!
Ach, czekam na 16ste urodziny. Mam zamiar zrobic sobie na lewej kostce u reki pacyfe ^^
rekin jest super, pomysł pierwszorzędny :)
czarnyanioł - fajny motylek, delikatny i w ogóle w fajnym miejscu :)
Ten rekun jest fajny. Tak sobie mysle, ze przeciez jesli ten pan na focie nie ma reki to musi to znaczyc, ze mimo wszytko lubi siebie i ma jakis tam do siebie dystans, super! ;)
Normalnie jestem przerazona,ale strach ma wielkie oczy jak to mowia.Chce wlasnie sobie zrobic prezencik na urodziny i wymyslilam ze bedzie to tatuaz,wlasnie na stopie.Wiem ze to bardzo czule miejsce ale mam nadzieje ze to nie bedzie tak bolalo.Wlasnie dalam znajomej angielce wzorek ma sie zapytac co i jak i za ile i mozliwe ze jeszcze w tym miesiacu zrobie,oczywiscie jade z nia ma mnie trzymac za reke.A wzor bardzo ładny ... narysowany przez jedna z naszych forumowiczek,problem w tym ze nie moge znalesc gdzie byl on wstawiony i nie pamietam kto to szkicowal.Bedzie naprawde unikalny i mam nadzieje ze wlascicielka nie bedzie miala za zle:*
a ja ma takie;p
http://images43.fotosik.pl/310/c9e2d549b9648c0cm.jpg
zdjęcie brzydkie bo się wtedy goił;p
http://images43.fotosik.pl/310/7042244e96110a9fm.jpg
renatka ten pierwszy mi sie bardzo podoba:D
dziewczyny a ile orientacyjnie placilyscie za tatuaz na ledzi? (nad tylkiem:P)
Na nodze pięknie się prezentuje :) Typowo kobiecy wzór :)
renatka-ten pierwszy jest sliczny
madzivlek-wszystko zalezy od wielkosci tatuazu i od ilosci kolorow,najlepiej przejsc sie po kilku profesjonalnych studiach tatuazu i popytac.
a tu moje malenstwo(taki maly trybal)-prezet od rodzicow na 18te urodziny (ale to juz bylo baaardzo dawno;)
http://images43.fotosik.pl/317/49c835f0f394b7e4m.jpg
Dzisiaj swierzo zrobiony :)
Wzor zaprojektowany przez piatyelek:) Dziekuje :przytul: