zaglosowane na pracę, która wymagała dużo roboty:]
Printable View
zaglosowane na pracę, która wymagała dużo roboty:]
A kiedy wyniki? Bo już się doczekać nie mogę... :cwaniak2:
... z tego co sie doczytałam to ankieta jest do 27 pazdziernika. nie wiem ile dni potem beda ogloszone wyniki- trzeba zapytać nasza męska rodzynkę
Kamis oddaje Ci głos w tej sprawie;)
i ja zagłosowałam :)
Ja mialam bardzo ciezki orzech do zgryzienia ;) Gratulacje dziewczyny, postaralyscie sie koncertowo.
Wszystkie prace bardzo ladne, oprocz jednej, ktora zawierala tylko gotowe elementy- jak dla mnie od razu odpada, bo nie o to w konkursie chodzi.
Ogolnie bitwa odbyla sie pomiedzy pracami nr 3,5,8 oraz 19.
Mistrzostwo jak dla mnie :*
chciałam jeszcze raz zerknąć przed głosowaniem, ale u mnie nie otwiera się już nr 12?? a nie pamiętam jak wyglądała praca... przypuszczam, że nr 23 jest pięknie wykonane, ale zdjęcie jest źle wykonane:/:
już mam, zagłosowałam:)
gratulacje :kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek:
a czyje to prace? :D Gratulacje dla dziewczyn :* wszystkich!
Głosowałam na 11 ;)
Serdecznie gratulacje :*
Wygrala praca, ktora byla w grupie moich faworytow :D
aczkolwiek praca na ktora oddalam swoj glos niestety na podium sie nie znalazla.
Chciałabym w pierwszej kolejności pogratulować wszystkim Uczestniczkom -piękne prace! i podziękować Jury :) jak równie Wszystkim Wam za oddane głosy. Świetna zabawa i wielkie zaskoczenie co do 1miejsca:skacze::D
Wow- nie wiem co mam powiedzieć
Dziękuję:kwiatek:
gratuluję dziewczynki!!!!:kwiatek::ok:
Gratuluję zwyciężczyniom. :)
Gratuluję :)
ja glosowalam na ta co zajela 1 miejsce bomba, cala kompozycja jak i nietuzinkowe zdobienie, szyk i elegancja:) oczywiscie reszta kieliszeczkow byla rownie piekna, kupa wlozonej pracy gratuluje.
Gratulacje dziewczyny! Piękne prace :)
Gratulacje dziewczyny!! takie cudne prace ze aż by sobie człowiek chlapnął hehe :P ciężko było zagłosować na jedną...wszystkie przepiękne! :ok:
Gratuluję !! Mój głosik poszedł na pracę która zajęła 2 miejsce :)
Gratuluję dziewczyny , wszystkie prace piękne :kwiatek:
A mój głosik poszedł na pracę nr 5. Gratuluję wszystkim, bo wszystkie prace były piękne!
Zyciężyła moja faworytka ^_^ ale gratuluje wszystkim, bo prace śliczne :)
Piękne, po prostu piękne. Głosowałam na piąteczke :D
gratulacje wszystkim.... i wygrala moja faworytka :),zreszta wszystkie prace byly piekne :)
Dziękuję kochane:*!! Jestem w szoku, nie spodziewałam się, naprawdę:wow:. 3 razy sprawdzałam wyniki:P, dziękuję za wszystkie głosiki:D. Tyle pięknych prac, mnie urzekła praca nr 26.
Gratulacje kochane! Piękne prace na podium! Byłam pewna ze wygra 5 - idealna kompozycja! Ja głosowałam na 22 bo urzekła mnie jej delikatność:)
Jeszcze raz dziękuję Wam za udział i czekajcie na (co prawda symboliczne ale naprawdę zasłużone) niespodziewajki:)))
Gratki :D hehe głosowałam na pracę, z drugiego miejsca:P
gratulacje :)
shola82 dziękuję za uznanie ;)
a ja głosowałam na jeszce inna prace :)
Serdeczne gratulacje!!
P.S. Również głosowałam na nr 5 :love:
Gratulacje dziewczyny:*:*:*:*
Gratulacjeeee :* :przytul:
Moje gratulacje dla zwyciescow ale i takze dla wszystkich uczestniczek :brawa: :)
dziękuję kochane za oddane głosy:*
gratuluję wszystkim na podium i pozostałym uczestniczkom :cwaniak2:
wygrała moja faworytka :* ale oczywiście dziewczyny każdej z osobna gratuluje :) Zdolniachy :P
Głosowałam na tą pracę która wygrała, super, świetne kwiaty :slina:
Jeszcze raz dziękuję-fajna dla mnie niespodzianka.
A tak poza tym to ja zagłosowałam na pracę 22.
Elegancki :) i subtelny
Pozdrawiam
Serdecznie Wam gratuluję babeczki, świetne kieliszki !
ja też miałam problem na którą pracę zagłosować bo wszystkie cudne, ale ostatecznie zagłosowałam na 22 ,gratuluję wszystkim uczestniczkom :ok:
Gratuluję wszystkim! pracę były mega super wypaśne każda inna w swoim stylu rewelacja :)
Chciałam bardzo podziękować skromnie za głosiki za mnie :kwiatek::kwiatek:
Gratulacje kochane, wygrały mistrzynie! Ja głosowałam na inną pracę, z czasem się dowiem czyja. Ale piękne prace nie ma co :D
widzę, że wygrała praca na którą głosowałam, wszystkie prace piękne, ale na zdjęciu pracy, która wygrała wszystko pasuje, super zdjęcie i praca :)
Gratuluje dziewczyny :) Super pomysły :);)