Dziękuję Ci Cat1981 :) :*
Printable View
Dziękuję Ci Cat1981 :) :*
Byłam na doszkalaniu u Pani Bożenki, bardzo miła i generalnie super babeczka, pokazała mi pełno różnych trików o jakiś nie miałam najmniejszego pojęcia, tłumaczyła ,rozmawiała . Polecam w 100% !!
hej dziewczynki (nie wiem czy tutaj to pytanie mogę zadać), czy możecie mi powiedzieć kto z naszych forumowych koleżanek oferuje szkolenie z metody Hollywood na terenie Trójmiasta?
aticzka, Kura nauczy Cię wszystkiego czego sobie zażyczysz :)
aticzka88 mogę dać Ci namiary na osobę która niebawem będzie moim instruktorem i szkoliła się u mnie, mieszka w Gdańsku ;)
Ja jestem świeżo po szkoleniu u Kasi Borkowskiej z wwy (forumowa kati777...nie wiem ile tych siódemek :P )
Idąc na szkolenie wiedziałam dobrze co mnie czeka i byłam nastawiona sceptycznie. Jednak Kasia jest na tyle pozytywną i energiczną osobą, że nawet klejąc innym sposobem niż mój byłam szczęśliwa. nie powiem, że było łatwo bo mam swoje przyzwyczajenia i zapewne nie przerzucę się na inny sposób jednak sporo wyniosłam z tego szkolenia. dowiedziałam się po prostu innych, nowych, interesujących rzeczy. dużym plusem był również obiad zrobiony przez męża :D gulasz mniam mniam.
Czy ktos moze mi coś powiedzieć na temat : Maxlash Profesional ? :)
Wiecie, że mam refleks żółwia-szachisty, i już "pełnym pędem":P - miesiąc później:skacze: wrzucam parę fotek ze szkolenia u Agulii z Blink Express i rzęs dolnych.
Nie jest tak źle i tak wyrobiłam się przed następnym szkoleniem, które jeszcze przede mną.
Nie chcę być monotematyczna, więc dodam tylko, że było jak za pierwszym razem, dużo na temat, męcząco i bardzo owocnie:*:):kwiatek::kwiatek:
Jeśli ktoś ma dylematy co zrobić z wolnymi środkami:) i czasem w Krakowie to polecam taki lokal na 4 piętrze ;) bez windy, żeby popracować nad kondycją nie tylko fizyczną - DZIĘKUJĘ AGULAA:kwiatek: i rezerwuj dla mnie miejsce siedzące w kwietniu
Maksik juz sie doczekac Ciebie nie mogę :) a z tym 4 piętrem to chyba już nie wypali do naszego kolejnego spotkania, myślę że poziom parter Ci się spodoba :) Buziaki i do zobaczenia wkrótce :*
czesc dziewczyny. szukam szkolenia w zakresie przedluzania rzes metodami objetosciowym, 2;1 3;1. okolice WLKP moze polecacie kogos z tych okolic?
edytka jest z wielkopolski ;)
Witam!
Jestem tu nowa, chciałam zapytać o jakieś dobre szkolenie metody 2:1 w okolicach Szczecina na koniec lipca. Ktoś coś? Bo szukam juz od jakiegoś czasu i nic znalezc nie mogę.
napisz do forumowe pinoczetki szkoli z wszystkich metod ;)
Od 3 chyba dni wydzwaniam pod nr, który podałą i nie odbiera, dlatego szukam kogoś innego, bo na koniec lipca będę w Pl i potrzebuje pilnie z kims się umówić, a strasznie mało instruktorek jest w tamtym rejonie. Zresztą to nie moje rejony, tylko mojego męża, ja jestem z okolic Krakowa, tam miałabym łatwiej kogoś znalezc, ale niestety w tym roku sie nie wybieram :(, szkoda :(
Beauty poszło na PW :)
Polecam !!!!
Star Lash Academy
I Agulę :D
Jestem właśnie po szkoleniu z metod objętościowych :skacze:
Bardzo wysoki poziom , dużo przekazanej wiedzy ... nie ma że boli siedzimy do końca :P
Po szkoleniu śniły mi się..... klej - kąty - odległość ;)
Cudowna atmosfera ( popłakałam się nawet ze śmiechu :haha2: )
Modelki cóż same zobaczcie......... zapewnione w 100 % ( moja modelka musiała wcześniej uciekać ale nie było problemu z zastępstwem ) :wow:
Agnieszko dziękuję za wszystko :*i mojej drugiej modelce też :przytul:
hahahhahah Modelka- Model spisał się na medal podczas szkolenia hahha głośno chrapiąc hahahahha ;) ale najważniejsze było to, że się położył i dał pokleić ;) Dzięęeki Wiola :) To szkolenie nigdy nie wypadnie mi z pamięci :) A teraz trenuj trenuj a będziesz gwiazdą jedną z wielu, bo w Star Lash Academy rodzą się prawdziwe gwiazdy :) :*
hehehe niezły numer :leze: A pokażcie na otwartych oczach :P
Dajcie faceta w rzęskach , fotka na otwartym , please :P
Tomek jak zwykle niezawodny :) :P
Kobetki i mężczyźni zapraszam Was serdecznie na szolenia z zakresu przedłużania i zagęszczania rzęs do Koszalina i okolic, możliwość dojazdu do kursanta w całej Polsce, już niedllugo szkolenia z rekonstrukcji i zagęszczania brwi , non stop mascara;) love pink - love Magnitica :P:D:D
Star Lash Academy zaprasza na Profesjonalne szkolenia z zakresu rekonstrukcji brwii z elementami zagęszczania włoskami. Pracujemy na produktach atestowanych oraz w 100% sprawdzonych do tego zabiegu ;)
Przeszliśmy szkolenia zagraniczne i wybieramy się znów na kolejne aby poszerzać ciągle wiedzę z tego zakresu :)
Jako główny instruktor i założyciel Szkoły stylizacji rzęs i brwi chciałabym serdecznie zaprosić wszystkich do obejrzenia fotorelacji z I edycji szkolenia z rekonstrukcji brwi, która odbyła się w Krakowie 9.06
Do obejrzenia reszty zdjęć zapraszam na fanpage Star Lash Academy :)
6 i 9 modelki z tych zdjęć po rekonstrukcji wyglądają zdumiewająco ! piękne brwi :love:
naoglądałam się różnistych brwi, sama myślę aby oddać się w ręce i zrobić sobie brwi metodą piórkową, ale wydaje mi się, że nie wszystkim kobietom pasują takie "wyraziste brwi" :/:
Star Lash na jak długo te brwi wyglądają zadowalająco? 3 tygodnie jak rzęsy czy krócej ?
no co ty mucha jakie 3 tyg, max 2 przy dobrych wiatrach
mucha nosilam takie brwi i wzglednie ladnie wygladaja przez 7 dni:) a pozniej sciagalam bo nerwy mnie braly ;)
to jeśli mam być szczera skoro efekt jest w sumie krótkotrwały a zabieg do najtańszych z tego co słyszałam nie należy, to pewnie i tak większość Pań pozostanie przy hennie, którą też WIZUALNIE będzie mogła zakryć defekty swoich brwi...
wiesz to daje lepszy efekt niz henna, nie każdy ma brwi które można pofarbować i nie każdy lubi pofarbowana skóre henną. wiec uważam że na specjalne okazje typu śluby to jest dobre.
Tak, brwi to świetna sprawa , wyglądają mega ! Z trwałością już jest gorzej, ale myślę , że jest to idealny zabieg na szczgólne okazje. Niestety ale nie każda kobieta lubi mieć henne wyrysowaną po skorze, nie zawsze wyglada to estetycznie.
Czy oferuje ktos kurs z rekonstrukcji brwi z Poznaniu?
data 14.08 lub 15.08?
Ja także chętnie dowiem się nieco więcej szczegółów na ten temat,a przede wszystkim ile może kosztować taki kurs bo to także bardzo istotna informacja:)
Gosia, GrotaBryza info na PW :)
Co do zabiegu rekonstrukcji brwi :) Trwałość ma do 2 tygodni max. Zależy to od typu skóry i oczywiście dbałości klientki o wykonany zabieg. Zabieg rekonstrukcji skierowany jest do osób, które chcą podkreślić swoją urodę na jakieś specjalne wyjścia ale nie tylko. Jest to zabieg dla kobiet, które boją się trwałego makijażu permanentnego który jak wiadomo przynosi skutki uboczne jeśli jest wykonany nieprawidłowo. Zabieg ten odróżnia to od regulacji i farbowania brwi tym, że można idealnie wyprowadzić porządany kształt brwi u danej osoby. Uczymy tego na szkoleniach z rekonstrukcji brwi :) Jest to też świetny zabieg uzupełniający oprawę oka czyt- przedłużanie rzęs. Nawet najlepiej wykonane rzęsy nie będą się tak idealnie prezentować gdy mamy też pięknie wyprowadzone brwi :) Ja jestem zakochana w tym zabiegu a moje klientki i modelki które noszą brwi cieszą się efektem zabiegu nawet 10 dni a potem powolutku już to się wysypuje :)
A tutaj przykład rekonstrukcji brwi i rzęski w moim wykonaniu :)
Szukam dobrej instruktorki w Poznaniu, jeśli ktoś ma namiary na takową będę bardzo wdzięczna :)
jak w poznaniu to tylko edytakon :D
A czy warto wybrać się do Magnitica w Krakowie na szkolenie z przedłużania rzęs?
Uprzedzę jednocześnie, że wiem kto z innych firm szkoli w Krakowie, ale pytam konkretnie o tę jedną firmę. Do tej pory uzyskiwałam odpowiedzi "W Krakowie to tylko XYZ!", albo "Ja się szkoliłam u ABC! Idź do niej!".
Zdecydowanie tak, przede wszystkim jest to firma która na rynku rzęsowym jest jedną z najstarszych a więc i wiedzę i doświadczenie mają bardzo dużą, ponad to sama atmosfera jest świetna co zresztą mogą potwierdzić inne dziewczyny z tego forum.
Co ważne, instruktorki które szkolą w tej firmie, same co jakiś czas są poddawane egzaminom, ma to na celu utrzymywanie jak najwyższego poziomu, a więc masz pewność że szkoli Cię nie przypadkowa osoba.
Szkolenia są z każdej metody, w dobrej cenie i jeszcze raz powtórzę w świetnej atmosferze, jednym słowem zdecydowanie polecam.
Hmm, ale czego się w sumie spodziewasz ? Każda dziewczyna u kogos sie szkoli/ła, prawie nikt nie robi tego samego szkolenia u różnych osób, więc czy warto się szkolić w Magnitica powiedzą Ci tylko te które same tam były :) Cała reszta będzie ci polecać instruktora którego zna i z którego jest zadowolona. Ja bym podeszła do tego inaczej. Poszukaj dziewczyn które się tam szkoliły i zobacz jak wyglądają ich prace. Uważam że jesli prace większości dziewczyn od jakiegos instruktora są poprawne i czyste to warto iść. Wiadomo, zawsze znajdzie sie taki egzemplarz co szkolenie niby zrobi ale tylko dla papierka.
Bardzo dziękuję za odpowiedź :*
Już tłumaczę o co mi chodzi - szukam osób, które odbyły tam szkolenie, ale mam z tym problem. Jak już mówiłam - zwykle polecano mi szkoleniowców z innej firmy(de facto, na której pracuję). A prawda jest taka, że Magnitica jest w Krakowie najtańsza i o to się rozchodzi. Podstawy znam, pracuję w miarę czynnie choć jestem samoukiem podszkolonym przez koleżankę. Zależy mi głównie na wyeliminowaniu błędów, ale jeżeli mogę zapłacić za szkolenie 300zł mniej i mimo to coś z niego faktycznie wyciągnąć, to wolę popytać. Gdyby nie daj Bóg miało się okazać, że Magnitica wcale nie cieszy się dobrą opinią to naturalną rzeczą będzie dozbieranie pieniążków na droższe szkolenie. "Ale skoro nie widać różnicy..." ;)
W salonie firmowym Atelier Magnitica na ul. Starowiślnej doszkalają także instruktorki, najlepiej przed szkoleniem umów się na żywo z instruktorem, pogadaj i dopytaj o wszystko i sama zadecydujesz czy warto, ja tak zwykle robię i wtedy mam pewność w czyje ręce trafiam (nie dopiero w dniu szkolenia).
Zobacz sobie profil na FB tam możesz skontaktować się z instruktorkami a przy okazji zobaczyć ich prace
https://www.facebook.com/Magnitica?fref=ts
Dziewczyny, chcę wybrać się na szkolenie 1:1. Mam dwie instruktorki na oku : Agnieszkę Kwiatkowską oraz Nadię Poliszczuk. Możecie polecić do której z Pań lepiej się wybrać ? :)