-
Odp: Najpiękniejszy French Ślubny - Konkurs
Wysłałam w końcu moją pracę do Małej:skacze::minka::minka::skacze:, tylko zapomniałam dopisać że to praca stylistki:glupek: hi hi hi mam nadzieje ze się domyśli hi hi hi :D
-
Cytat:
Napisał
woszczur
oj tam oj tam...temat tematem, ale regulamin tez by sie przydało przeczytać:
Pisałam, że doczytałam to w regulaminie. Tylko, że regulamin powinien być dostosowany do tematu. A tu wyglada jakby nie pasowały do siebie. Ani temat ani regulamin nie powinny budzić watpliwości. Nikt nie udowodnił, że french ślubny to french czysty. Bardzo rzadko panna młoda decyduje się na czystego frencha. Czysty french to raczej biznesowy. Ale to tylko takie moje myśli skierowane do autorów konkursu- ku przyszłym konkursom.:D
-
dziewczyny po co te dyskusje na temat czy regulamin pasuje do opisu konkursu.jesli ktos ma zastrzezenia to prosze na pw.temat jest french slubny i ma byc czysty koniec kropka.jesli komus nie pasuje trudno
-
czasami mam wrażenie że niektórzy nie potrafią czytać albo sie dostosować do regulaminu.. jeśli kogoś uraziłam to przepraszam ale takie jest moje zdanie :) jeśli ktoś chce brać udział w konkursie to logicznym jest przeczytanie regulaminu..
-
lista oddanych prac jest zaktualizowana
jesli ktos przeslal prace a nie ma go na liscie w pierwszym poscie prosze dac znac
-
-
sa panny mlode ktore chca błyskotki a sa panny mlode ktore chca czyste bez niczego wiec.... regulamin wedlug mnie jest oki..:]
---------- Dodano o godzinie 11:35 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:34 ----------
cieszy mnie ze takie zainteresowanie jest tym konkursem...
-
Cytat:
Napisał
Czarnulka1523
(...)
cieszy mnie ze takie zainteresowanie jest tym konkursem...
też mnie to cieszy bo będzie z kim chociaż porywalizować... a nie oddane walkoverem (nie wiem jak to sie pisze;P)
zgłaszać jeszcze prace!! zgłaszać!! bo już mało czasu :szabelka: :szabelka: :szabelka: :szabelka: :szabelka: :szabelka: :szabelka: :szabelka: :szabelka:
-
Cytat:
Napisał
woszczur
też mnie to cieszy bo będzie z kim chociaż porywalizować... a nie oddane walkoverem (nie wiem jak to sie pisze;P)
zgłaszać jeszcze prace!! zgłaszać!! bo już mało czasu :szabelka: :szabelka: :szabelka: :szabelka: :szabelka: :szabelka: :szabelka: :szabelka: :szabelka:
a własnie, kiedy dokładnie będzie ogłoszenie wyników :D
-
-
Cytat:
Napisał
Kamis
na pewno po 30 :P
a nie 31?? Kamis Przecież lipiec i i sierpień po 31 dni mają :D
-
oby było przed 3 sierpnia ;]
-
Cytat:
Napisał
natalia268
oby było przed 3 sierpnia ;]
a czemu?:P
---------- Dodano o godzinie 14:17 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:16 ----------
Kamis, a wystawicie później wszystkie prace konkursowe na foum?? :D
-
bo wyjeżdżam a chce wiedziec ;P
muszą wystawic !! :skacze:
-
Cytat:
Napisał
natalia268
bo wyjeżdżam a chce wiedziec ;P
dawaj komórkę napiszę Ci esa jakby Ciebie nie było :D
-
numer moge dać, ale na wyjazd komórki nie biore ;)
-
Cytat:
Napisał
natalia268
numer moge dać, ale na wyjazd komórki nie biore ;)
eee tam :D To odczytasz jak wrócisz :P
-
to mnie tam ciekawość zeżre ;( i jak wróce to ja będę sie jarać a wszystkim już emocje opadną ;P
-
no ja juz wysłałam prace na konkurs chociaz szczerze nie za bardzo zadowolona z nich jestem no ale coż:D
-
A ja nie wyślę bo nie mam na kim zrobić:(
Pupa blada i tyle:(
-
Cytat:
Napisał
Ladyss
A ja nie wyślę bo nie mam na kim zrobić:(
Pupa blada i tyle:(
ja zrobiłam na sobie :D
-
jeszcze foty musze wybrac i wysylam zgloszenie:D
-
Cytat:
Napisał
Nnisiaa
jeszcze foty musze wybrac i wysylam zgloszenie:D
ojjj wybranie tych najlepszych fotek to chyba najtrudniejsze :D
-
No ja też zmajstrowałam dzisiaj ale fotki to najwiekszy problem, mozna wysłać w sumie np 4?? Bo nie moge sie zdecydować buuu
-
Cytat:
Napisał
szpila59
ja zrobiłam na sobie :D
Ale ja lewą ręką frencha sobie nie zrobię:/: jak prawą jako tako mi to wychodzi to lewą nawet pędzla nie tykam.
-
mi lewą nawet pazury lepiej wychodzą niż prawą czasami :D Nie wiem czemu :P
Ladyss, jaki ładny frenchyyyk :love:
-
Dziękuje Szpila, pewnie gdyby łapska nie trzęsły mi się jak staremu alkoholikowi byłoby jeszcze lepiej:/:
-
Mam nadzieje, że się jury nie pogniewa, wysyłam 4 fotki ;P
-
Cytat:
Napisał
Agusia_pa2
Mam nadzieje, że się jury nie pogniewa, wysyłam 4 fotki ;P
Agusiu, nie pogniewa się, nie pogniewa ;P Ja wysłałam 6 :D
-
hmmm to mozna wyslac wiecej??i sobie jury samo wybierze najlepsza?:D:D bo ja mam 7 i nie umiem z nich wybrac 1 :(
Ladyss ładniutki frenchyk :):)
-
Cytat:
Napisał
Nnisiaa
hmmm to mozna wyslac wiecej??i sobie jury samo wybierze najlepsza?:D:D bo ja mam 7 i nie umiem z nich wybrac 1 :(
Ladyss ładniutki frenchyk :):)
1 zdjęcie?? Miałobyć z przodu i krzywej C :D Wyślij 7 :D Narobimy Jury bałaganu, aleeee....... no cóż... jedni mają pecha inni nie :D
hehee
-
szpila bo foto krzywej juz mam wybrane..tylko tego przodu zeby usmiech bylo widac nie umiem wybrac :D:D:D...ale juz ograniczylam sie do 4 :D:D:D wiec do 31 moze wybiore 1 :skacze:
-
Cytat:
Napisał
Nnisiaa
szpila bo foto krzywej juz mam wybrane..tylko tego przodu zeby usmiech bylo widac nie umiem wybrac :D:D:D...ale juz ograniczylam sie do 4 :D:D:D wiec do 31 moze wybiore 1 :skacze:
ee tam :D Wyślij te wszystkie 5 :P
-
Szpila nie podpuszczaj:aty: bo Kamis będzie miał dużo roboty i pojawią się opóźnienia ;P najlepiej wysłać tyle ile przewiduje regulamin
-
Cytat:
Napisał
miminka
Szpila nie podpuszczaj:aty: bo Kamis będzie miał dużo roboty i pojawią się opóźnienia ;P najlepiej wysłać tyle ile przewiduje regulamin
No, a co się będzie kobita męczyć nad tymi zdjęciami :D parę zdjęc więcej wcale nie tak dużo robotyyy.... :D:D
-
Jestem ciekawa ile prac jest w kategorii B a ile A, może jakoś rozdzielicie??
-
Cytat:
Napisał
Agusia_pa2
Jestem ciekawa ile prac jest w kategorii B a ile A, może jakoś rozdzielicie??
No własnie też się zastanawiam... rozdzielicie?? pliiis.. już nie będę nikogo podpuszczać :kwiatek:
-
A z ta ilością to ja myśle że nie ma znaczenia, oczywiscie bez przesady bo jury bedzie miało przynajmniej wiecej perspektyw i chyba im się lepiej bedzie oceniać..nie wiem...potem do umieśzczenia dla nas to jeden pieron jaką fotkę chyba wybiorą...;) Bo chyba dobrze zrozumiałam ze oceniają nie my tylko Szanowne Jury ;)
-
ja to dzis chyba ze 100 fotek zrobilam-juz sie ograniczylam do 3 i stoje w miejscu bo sie rowniez zdcydowac nie moge-wyslalam te 3 siostrze i ma wybrac za mnie
-
Ja wreszcie jutro będę miała trochę czas i biorę się za pracę konkursową. Ciekawe ile ja zdjęć narobię:skacze:. Sporo prac już napłynęło i widać, że konkurencja będzie duża. Myślę, że szanowne jury będzie miało twardy orzech do zgryzienia:P