mam własnie violet ,specjalnie wzielam aby wybijał biel...wszystko miałam czysciutkie bo mam manie na tym punkcie :( juz probowalam na kilka sposobow z tym zelem i nic dalej żółknie french :(
Printable View
mam własnie violet ,specjalnie wzielam aby wybijał biel...wszystko miałam czysciutkie bo mam manie na tym punkcie :( juz probowalam na kilka sposobow z tym zelem i nic dalej żółknie french :(
Nie za długo w lampce siedzi ?
Violet sam w sobie ma o wiele więcej protektorów UV od zwykłych żeli więc coś tu jest nie tak.
Czy żarówki nie były ostatnio wymieniane?
a może to french po kilku razach w lampie ci żółknie? ja nie moge sobie poradzic z tym white angel- tak mi żolknie. Moze bym jakiś inny wypróbowala przy nastepnych zakupach... co polecacie? wole geste zele white i nie chciala bym trafic na taki mega napigmentowany ktory cieżko utwardzic, a pamietam ze kiedys taki z silcare mialam- chyba byl z basic w takim czarnym pojemniczku, zadki, slicznie śnieznobialy ale niestety dlugo sie utwardzal i smugi robil jak poprawialam linie uśmiechu :/
nataszko własnie french jest ok bo testowałam go z innymi żelami i z nim się nic nie dzieje ,dlatego stawiam na ten affinity bo innej mozliwosci nie widac..
ten 9 ml bezkwasowy :)
ten drugi to nie jest Silcare, pierwszy raz go na oczy widzę ;)
Primer bezkwasowy pozostawia lepką warstewkę (choć nie zawsze) a kwasowy wysycha pozostawiając paznokieć matowy tworząc taki charakterystyczny białawy nalocik . Więc jak nie jesteśmy pewne wystarczy nałożyć na paznokieć primer i poczekać jak się zachowa.
Sylla chcesz kupić?
One niestety nie mają dobrych opinii.
Ja również się pod tym podpisuję.
Tak jak żele polecam to primer nie.
Dzięki. Właśnie chciałam kupić . Ale jak tak piszecie to chyba się nie zdecyduję. Chciałam kwasówkę...
a ja używam tego primera i jestem zadowolona :)
Przetestowałam mnóstwo primerów
I ten jest naprawdę kiepski.
Zresztą to nie tylko moje zdanie:)
ja też primera nie polecam. A który bonder stosujecie? kwasowy czy bezkwasowy?
Jest promocja Walentynkowa -> 50% OBNIŻKA NA WALENTYNKI ! - Nails Silcare
i w związku z nią pytam, czy ma ktoś kolorki tych żeli co są na początku :) ? Jestem leń i nie chce mi się iść do stacjonarnego sklepu, a chłopa bym wysłała tylko musze wiedziec jak te kolorki wyglądają :]
Mam pytanie, czemu sklep i allegro mają różne ceny? Weźmy np. No Name Base on 30 ml , na sklepie cena jest 22 z czymś , a na allegro 19,99. Potrzeba mi i tańszy żel i też lakiery, których nie ma niestety na allegro.
Nie jestem zadowolona z Affinity. Nie dość, że droższy o połowę, to żółknie, szarzeje i nie wiadomo co jeszcze. Wolę wziąć nawet Base on i sobie przelać do słoiczka po Affinity, żeby było ładnie. Wzięłam Affinity właśnie ze względu na opakowanie, ale wracam do starego.
Acha i co to znaczy, że lakier jest matowy? Tzn, że będzie wyglądał jak nienabłyszczony?
Chciałam wziąć gardena czarny, ale z połyskiem i jakiś łososiowy z połyskiem.
Sztynko Silcare sprzedaje produkty nie tylko pojedyńczym klientkom czyli nam ale także do przeróżnych hurtowni w dużych ilościach dzięki czemu hurtownicy mogą zapewne liczyć na rabaty i pozwolić sobie na obniżenie cen.
Niekiedy sam Silcare na swoim koncie na allegro wystawia niektóre produkty w niższych cenach, więc tylko śledzić i kupować. :yess: trzeba się z tego cieszyć.
Uważam że marka Silcare rozpieszcza nas swoimi promocjami, obniżkami do granic możliwości :jupi:
Co do lakierów Sztynko sama sobie odpowiedziałaś na pytanie :ok:
:przytul:
Ale przynajmniej fajnie, że jak się założy konto w 2013 jest rabat 10%. Oczywiście wpadłam tylko po żel za 20 zł, a koszt do zapłaty 87 zł:wow:
Czemu nie potrafię się powstrzymać od zakupów?:skacze:
A która z nas potrafi ;( ja jadę w sobotę po nową kolekcję pastelowych żeli (o ile do tej pory zostaną wprowadzone) , będzie ich aż 13 :cwaniak2: a gdzie jeszcze cała reszta..... hehehe
no tak to już jest z nami kobietami, ja potrafię sobie nie kupić bluzki a wydać na produkty do stylizacji a potem patrzę się na nie jak ślepa kura w ziarno :blink::haha:
Pastelowe żele.?
No to super:D
ooo ja właśnie tez się do pasteli przymierzam na wiosnę :) w takim razie czekam z niecierpliwością :D
Tak tak 13 nowych pięknych pastelowych kolorków:cwaniak2:
Jak będę je tylko miała w swoich łapciach i na wzorniku bezzwłocznie umieszczę foto :ok:
Pastele to hit wiosny i lata 2013 więc Silcare wyprzedza myśli stylistek i ich klientek którym wiecznie mało i mało :D
ja już się doczekać nie mogę, moje klientki również....
ech na razie widac tylko jeden kolor :/
Linia Base One Pastel NOWOŚĆ - Nails Silcare
co sie wogole z ta strona stalo... w base one color tez jeden tylko odcień :(
nic sie nie stalo Kochana wchodzisz na ten kolorek i po prawej w edycji koloru masz pasek przewijania i mnóstwo innych kolorków;p
na dole mój ostatni zakup kolorów ;p serdecznie polecam firmę Silcare :)
Ewelinko odpowiem Ci tutaj co by tamtego działu nie zaśmiecać, niech on służy jako galeria prac na produktach silcare....
Nabłyszczacz ten utwardzamy standardowo (choć ja zawsze trzymam każdy ciutkę dłuzej) , przemywam cleanerem Silcare.
mogę prosic o opinie na temat tego bondera
GĘSTY Bonder PERFECT 15g SILCARE podkład + GRATISY (2971436472) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i tego ;)
http://allegro.pl/gesty-bonder-perfe...971436472.html
Nataszko tego wprawdzie nie mam ale mam ten drugi rzadki i jest super.
Tylko pamiętaj że te bondery Perfect są tylko do serii Perfect czyli po nim kładziemy Perfect 2nd phase - Builder Clear - Nails Silcare
Nie radziłabym go łączyć z innymi produktami.
System perfect to trójfazówka, rewelacyjnie trzyma się naturalka. Różni się on konsystencją od pozostałych żeli Silcare, ma fajny zapaszek :P aaaaaaa i poziomuje się git majonez!
kurcze a ja chciałam go uzyc jako podkład pod affinity i base one :/ no ale w sumie zanim dam jakiegoś cleara to i tak daje albo kamuflaż albo kolor i to one łacza się bezposrednio z podkładem.. A przeciez ta seria nie ma ani kolorówki ani żeli maskujacych :/
Bo to jest seria na nuturalnej płytki (głónie) choć mi zdarzyło się budującym przedłuzkę robić na szablonie.
Chodzi o to że jak dasz bonder perfect to na to musisz nałożyc żel budujący też perfect, potem możesz kombinować jak chcesz, a to cover a to kolor.
souki2020 mozesz podać nazwe tego metalicznego z ostatniej fotki pierwszy po prawej ??
Mam wszystkie 13 kolorków pasteli :yess:są przepiękne :wow:
Wzorniczek kupiony, wieczorkiem go wrzucę....miętowe odcienie mmmmmmmmmmm :crazy:
wzornik zamieszczony w wątku kolorowe żele;)
Ależ jestem ślepa..dziekuje :*
Mam pytanie. Jak długo czekałyście na paczkę z nails.silcare.com?
Zamówienia dokonałam 14 lutego, za chwilę od razu opłaciłam przez internet, pieniądze na koncie były po 4 godzinach.
Paczka kurierem i do tej pory nie mam. A w sekcji zamówienia mi wyskakuje, że niepłacone zamówienie.
Kurcze z allepaznokcie zamawiałam pocztą w tym samym czasie i już wczoraj dostałam paczkę do domu :-/
Po to biorę kuriera żeby szybko mieć , a tu taki psikus. Dodatkowo dzwonię i nikt tam nie odbiera cały dzień...
Nie pozostaje Ci nic innego jak dzwonić i dzwonić ;)
Sztynko dzwoń koniecznie ile są da aż się dodzwonisz.
Z pewnością mają jakiś błąd systemu na stronie skoro Twoja przesyłka wisi jako niezapłacona więc stąd brak paczuszki :(
Może na zły numer dzwonię? 957182004 to ten?
No to super firma gdzie się 2 dni nie odbiera telefonu. Zaraz wystosuję maila odpowiedniego, bo to już przegięcie.
Oczywiście ja to mam szczęście. Awaria systemu, awaria linii telefonicznej i braki towaru na sklepie,przez co czekali na dostarczenie z magazynu. Nie czaję po co wystawiać towar na sklepie, którego nie ma i to jeszcze w promocji.
tel. (95) 722 75 74,(95) 722-85-68, takie numery jeszcze znalazłam..
Ja dzis zamówiłam zel base one clear thick i aceton z silcare, ciekawa jestem jak sie bedzie sprawowal, ale po Waszych opiniach mam nadzieje ze bedzie ok :) mialam dluzsza przerwe w zelowaniu wiec troche sie tego obawiam, no ale cóz nie sama hybrydą człowiek zyje ;)
Ja z racji ze przerzucam się zupelnie na Silcare to dokupuje nowych produktów, Mam juz Basic Masked( rewelacja krycie, kolor) i Base One Cover( krycie słabsze, ale kolor naturalny beż), Base One Clear i Base One Pink, teraz kupilam sobie mleczny Base One French Dark Pink i Affinity( mam nadzieje ze nie bede miala problemow z nim, niektóre kobietki mają ;) ) i Primer dodatkowo.