Tak więc ze względu na staż zapraszamy do dzielenia się swoją wiedzą :)
Printable View
Tak więc ze względu na staż zapraszamy do dzielenia się swoją wiedzą :)
witam wszystkich. konto założyłam już jakiś czas temu, ale jakoś nie było okazji się przywitać. więc ta chwila musi nastąpić więc witam! ;)
witam wszystkich :D
Witamy bardzo gorąco ! mam nadzieję że podzielisz z nami swoją wiedza jak i pracami :)
Misiaska, ev_ka, gabriela647, tipsy2010, tipsy2010, korcia225, witamy cieplutko :) zachęcamy do udzielania się :)
Witamy wszystkich nowych forumowiczów, bardzo się cieszymy, ze do nas trafiliście
Hej :) Witam serdecznie :)
Witamy i do udzielania się na forum zapraszamy :)
witam wszystkie nowe forumowiczki i także zapraszam do dzielenia się z nami swoimi pracami i dobrymi radami ;)
:kooffa:
witam:D:kwiatek:
:kwiatek:witajcie:kwiatek:
Widzę, że ogrom dziewczyn dołącza do forum.wzorki.info :D
nic dziwnego, dawno wiedziałam, że to najlepsze forum :):):)
Witamy wszystkie Panie :*
Witam
Forum jest niesamowite a ciepła atmosfera i serdeczność dziewczyn wręcz nieprawdopodobna. Podziwiam Was jak przyjacielsko witacie nowych użytkowników i chętnie służycie radą.
Od dzisiaj mam nadzieję będę mogła korzystać z Waszej wiedzy, próbuję swoich sił z akrylem i formami dual bo w salonie ciutko dla mnie za drogo. Mam zamiar ćwiczyć na sobie i przjaciółkach. Wiem, że to nie jest wcale takie łatwe ale będę twarda:) Pozdrawiam serdecznie
Madzior
witamy :przytul:
witamy:kwiatek:
witamy wszystkie nowe panie :* :D
:hi: witajcie :hi:
witam nowe osoby :)
bardzo serdecznie witamy nowe osóbki na forum
Witajcie :D
witajcie:)
witam:)
Witam Wszystkich, mam prawie 40 lat, od 8 lat zajmuję się stylizacją paznokci, zawodowo przestałam świadczyć usługi około 2 lat temu (teraz robię paznokcie tylko sobie i czasami znajomym - ale rzadko) - nie mam zbyt wiele czasu i na dodatek wzrok już nie taki jak powinien byc :D
ale za to aby nigdy nie brać "rozwodu" z paznokciami - stylizacja jest moją pasją - zajęłam się prowadzeniem sklepu z akcesoriami dla stylistek - chyba znanym dosyć dobrze :)
To Forum jest bardzo prężne i mam nadzieję, że dowiem się tu wielu interesujących rzeczy :D
Znamy sklep bardzo dobrze :), witamy gorąco na forum !! :kooffa:
Witamy serdecznie :D:D