Gratuluje dziewuszki :)
Printable View
Gratuluje dziewuszki :)
Ty laska uważaj, bo jeszvcze nam 3 września urodzisz ;P mi też powiedzieli znajomi, że mam brzuchacza niżej. Nie straaasznie nisko, ale niżej, sama czuję ulgę w oddychaniu. No, ale pare dni mamy jeszcze to nie myślę, chociaz braxton hicks stał się moim codziennym kompanem :P
a pomysł rewelacyjny :) z tymi kluskami :) dobrze, ze moj malz sam bedzie sobie gotował, a po paru dniach od narodzin wbija do nas moja babcia, zebym ja mogla sie zajac dzidzią a ona bedzie nas rozpieszczac pysznymi polskimi obiadkami :D:D
czarny aniol nic trylko robic hahahaha :D
after jak 3 wrzesnia mam wizyte to czuje sie bezpieczna zaczne rodzic jej w gabinecie ahahahahaha :D niestety brzuszek niziutko lepiej sie oddycha ale gorzej siusia :D
wczoraj zrobilam kolo 120 pierogow ale tak sie zmachalam przy robieniu ciasta ze poszlam spac... normalnie starosc nie radosc... a wnocy wyspac sie nie mogew bo biodra strasznie mnie bolą :D
Wedlug moich obliczen termin bedzie na 1 maja!Kacperek jest z 28 maja:)
a ja dzisiaj mialam ostatnie USG, ale nie dali mi żadnego zdjęcia :( mały waży 3 kg i ma 50cm. już obrócony i główka już nisko w kanale. teraz tylko czeka pewnie na dzwonek i bedzie wyskakiwał. oby jak najszybciej, bo już sie odczekać nie moge... a to im blizej, tym dalej... tak sie dluzy :(
i widzicie kochane jak to u nas tu jest ... co chwilę przychodzą nowe ciężaróweczki ;)
Gratuluję Ewelnko :*
Aftereq piękne zdjęcie :D
After, śliczne zdjęcie, a Ty wyglądasz wspaniale!! Śliczne brzusio :*
no After ciekawe ktora z nas bedzie pierwsza :D a jeszcze sie tak ulozy ze bedizemy rodzic jednoczesnie hahahaha :D
wcale bym sie nie zdziwila :P hehe ;) ja jestem ciekawa jak tam moj maluszek :) dwa tygodnie temu go widzialam i juz bym znowu chciala hehe :)
A to moj tescik:) Taki prezent dostal moj maz jako informacje:) Dawal mu to Nasz maly synek a on do niego kto mu to dal i skad to wyciagnal:) Ja mu mowie zeby popatrzyl dokladnie a on dalej nic:) Myslal ze ten test to pasek przeciwko kradziezy w sklepie:)
Dzis mam wizyte jednak-zobaczymy co bedzie na kiedy dokladnie termin czy sie potwierdzi z moim!
A wam dziewczyny zycze szybkiego rozwiazania:) Sama wiem jak sie ciagly te ostatnie dni to bylo najgorsze oczekiwanie:) Ale co za radosc na finale:)
nie ma potrzeby pisać 2 postów po sobie,wystarczy edytować pierwszy ;] // Emist
o Zyza ty tez jestes juz na finale :) super ,gratuluje! zycze latwego porodu i duzo zdrowka dla dzidziusia
Ewelina super dwie kreseczki i śliczne różowe buciki/skarpetki :) (napewno bedzie corcia:ok:) Lady prezent zrobilas mezowi z pewnoscia byl szczesliwy. Teraz czekamy na wiesci od ginekologa :)
witam ciężaróweczki długo mnie nie było ale wakacje i ciezsko było się do kompa dostać. Zaczynam 24 tydzień nio i bedzie kolejny mężczyzna na forum:)
Moniczko gratuluje synka :) :*
Moniczko Tobie także gratuluje :*
moniczka gratuluję synka :*
moniczka690 gratuluje synka:) Niech rosnie zdrowo u mamusi w brzuszku:)
Ewelina83 ja jak robilam test to łapalam siku o 4:30 rano... wiec jak sie okazalo ze jestem w ciazy wskoczylam do wyrka i mowie do zaspanego mojego męzczyzny
- kochanie! dwie kreski!!
a o na to
- na dworze? trzeba sie cieplo ubrać...
:leze:
no jak duzo ciezarowek :D
komu nie gratulowalam serdecznie gratuluje :D piszcie o swoich doswiadczeniach czasu ciezarowkowego :D bo my zaraz bedziemy gadac tylko o pieluszkach :D
zyza dobre:ok::D
Ach ci mezczyzni:)
Ja wczoraj bylam u gin no ale malego-malej jeszcze nie ma na swoim miejscu-nastepna wizyta w przyszly wtorek ale z krwi juz potwierdzone:)
to teraz Ewlinko dbaj o siebie ;) moj sie rozpycha rekami i nogami i chyba czym tylko moze ... ruchliwy jakis :D hehe ;) ciekawe po kim :D po malu kupujemy wyprawke ... podpaski giganty juz mam :D hehe
ja juz spakowana, zaopatrzona :D brakuje mi tylko wozka ktory idzie poczta... :D
no mamy chyba wszystko :D
my już spakowani, przyszykowani i zwózkowani :) w Holandii przychodzi komisja i sprawdza czy wszystko mamy dla Dziecka, żeby uniknąc sytuacji, że opieka społeczna miałaby przejąć moje baby, ze względu na brak warunków na jego wychowanie. wiec my juz mamy wszystko. wiecie ze kazali mi kupic nawet zaciskarke do pepowiny??
oprócz podpasek dla siebie, ciuszkow dla malego, spakowanej tory mamy nawet 1 opakowanie pampersów dla niemowląt i chusteczki nawilżone :D
a kremy, kremiki i najwazniejszy chyba SUDOCREM ;p tez juz idzie pocztą :D mamuśka zrobiła w Polsce zakupy i kupiła mi całą kosmetyczkę dla malucha. i dobrze. bo tutaj te wszystki kremy to smierdza jak cholera ;/;/;/
to wózek Kuby
Załącznik 29533
a to my- zdjęcie z poniedziałku- z 11kg nadwagi heh
Załącznik 29534
after wózeczek śliczny a na twój brzusio to się napatrzeć nie mogę :D