No Sandruś ale ładnie ci było w tym blond dlaczego miałaś dosyć? pewnie przedawkowałaś z farbami:D
A co to za kolor co piszesz? pierwsze słyszę jak chcesz pokaż fotkę z tym kolorkiem na twojej głowie:)
Printable View
No Sandruś ale ładnie ci było w tym blond dlaczego miałaś dosyć? pewnie przedawkowałaś z farbami:D
A co to za kolor co piszesz? pierwsze słyszę jak chcesz pokaż fotkę z tym kolorkiem na twojej głowie:)
Nie wiesz jak wygląda gałka muszkatołowa?To taki rudy brąz:)
https://www.google.pl/search?hl=pl&c...ne%3B400%3B544
ta jest piękna:)
A ja mam kręcone całkiem, chcialam mieć fryzure a'la gwiazdy, dół kręcony, a góra prosta, cos w stylu:
http://img.szafa.pl/ubrania/0/011653...elkie-loki.jpg
no i troszkę mi się udało, tylko ze ja mam z grzywką na bok :D
http://pliki.wzorki.info/images/BLq.jpg
http://pliki.wzorki.info/images/o06p4.jpg
NiCoLa-spróbuj obciąć to po dupie dostaniesz;) to są chwilowe zachcianki,też tak miałam i żałuję że obcinałam
Patrycja92 ładne włoski masz :)
Patrycja masz cudne włoski:)
Moje włosy na dzień dzisiejszy wyglądają tak;)
kath - fajne ombre:) sama bym sie na takie skusila, ale fryzure mam "na boba" wiec odpada:( :kwiatek:
dzięki rudzielec, ja chciałam boba haha:P, ale moje włosy do tego się nie nadają:( są proste i w miarę posłuszne tylko po wizycie u fryzjera i do pierwszego mycia:)
hah, mam tak samo, moje wlosy to nie lada wyzwanie dla mnie samej:D tyl króciutki a przód dlugi. mam wlosy grube jak druty i po myciu puszyste w sensie siano:D i powywijane we wszystkie możliwe strony. Ale jak popryskam czym trzeba to fajnie sie prostują i fryzura b. wygodna:)
Kath super wygląda twoja fryzurka i właśnie na taką długość najładniej to wygląda,ślicznie :)
zazdroszczę Ci rudzielec takiej fryzurki:D, niestety moje włosy są zniszczone, a przy bobie bez prostownicy na mojej głowie odpada więc zrobiłyśmy ombre i teraz będę myśleć co dalej:cwaniak2: jak ja kocham boba i rude włosy:love:
moja pasja paznokcie dziękuję ślicznie:*
Może to nie są moje wymarzone fryzurki, :P troche powymyślane, fantazyjne. :D
Moje dzieła .. jak sie podobają?:D
Annstyle, bardzo fajnie :)
Zwłaszcza, że głowki czesze się trudniej niż drugą osobę :)
mi sie podoba ta przedostatni fryzurka, wygląda zjawiskowo. Korzystasz z jakiś tutoriali, zdjec, czy sama kombinujesz? :)
mi sie jedynie marzą włosy po pas !!! ;(;( nic wiecej nie pragne
Kasia, ja wlasnie zapuszczam... chocby mnie fryzjer z nozyczkami gonil to nie dam sie sciac do mojego urlopu czyli wrzesien/pazdziernik. Nie interesuje mnie nawet to czy bede miec rozdwojone konce, czy polamane. Uparlam sie i juz :D a wlosy ostatnio mi rosna jak glupie, sa o wiele wiele gestsze niz byly wiec zapowiada mi sie busz na glowie. No i wracam z rudosci do ciemnych... Teraz mam jasny baleyage, ale jednak lubie siebie w braziku takim na poziomie 4 :)
Kompozycje są moje własne wymyślone, :)tylko np. podłapie jedno zaplatanie włosów i potem kombinuje i łącze ze sobą różne sploty, koki itp. Tylko pierwsze zdjęcie - to tą plecionke z filmiku sie uczyłam.;)
Wole dodać pare swoich zmian niż kopiować coś co znalazłam w internecie.:)
nanami ja mam 3 na glowie i tez sie czuje super w tym kolorze, mam dodane gdzienigdzie jasne pasemko i jak kiedys mialam przedluzone wlosy to mi przez to mi sie wydaje urosly bo wtedy nie prostuje, nie susze. zwiaze w kite i ide spac a rano sa tak naturalnie pofalowane a jak nie mam wlosow doczepionych to prostuje... takze doczepilam i tak chodze czekajac na cud az moje beda jak sztuczne haha ;)
Annstyle podoba mi się pierwsze i piąte zdjęcie. Szkoda że na sobie nie da się ich zrobić,już bym próbowała:)
Marylin próbować można, tylko trzeba sie obstawic lusterkami.:):D
:]i mieć ręce wytrzymałe,żeby nie mdlały:D:haha2:
Annstyle , mi się wszystkie bardzo podobają. Super że masz swoją kreatywność , mam koleżankę fryzjerkę ale ona z czesaniem to lipa muszę jej pokazać twoje prace może się zmotywuję do działania .
Pozdrawiam
Annstyle- rewelacja masz zdolności:P
dziewczyny ja też zapuszczam włosy i ostatnio powiedziałam fryzjerce że nie chcę podcinania końcówek ,nie i koniec niech są rozdwojone i nie równe,maja rosnąć ,a tak to niby pół centymetra obcinałam a zawsze z ciachane 2 cm:o Nigdy więcej,od stycznia mam z 5 cm dłuższe bez podcinania:ok: a stan bez zmian