Odp: Żelo - lakiery / hybrydy / Shellac
Ja również przyłączam się do pozytywnych opinii o bazie Harmony Gelish, jest najlepsza! Mam baze z MM i z Harmony i są nie do porównania! Tak samo łącze je z oryginalnymi Gelishami z Mistero a przedwczoraj w hurtowni fantoma wyrwałam kolor 28-niebieski i 10- truskaweczke z ATA :) zrobiłam wczoraj truskawke, dzis zrobie sobie niebieski i zdam relacje jak sie nosi.
W Harmony baza i nabłyszczacz to dwa produkty? W innych firmach raczej jest to jeden produkt...
sylla tak, to dwa osobne produkty ;)
i tu jest ten minus, bo cena wysoka. Ale jakość jest..
choć można do nabłyszczania użyć czegoś tańszego ;)
Nabłyszczacz z Harmony jest rewelacyjny utrzymuje baaaardzo długo swój błysk :) To najlepszy top jaki miałam to tej pory, więc myślę, że warto go kupić
Popieram emilę - ja do tej pory używałam 3 - z Asto, z Indigo i teraz z Harmony i ten najlepszy, najdłużej się pazurki błyszczą ;)
No to trzeba będzie nazbierać kasy i zainwestować. Pewnie 2 x 15ml na długo długo starczy ;)
Oj na długo, szczególnie baza, którą nakładamy bardzo cieniutko. O ile wiem są też mniejsze pojemności:D
kochane a jak i czym pokolei robicie pzaurki czy przecieracie baze(chodzi o gelish)
ja tak
matowie- odtluszczam spirytusem salicylowym-ph primer gelish-baza- 2xkolor-nablyszczacz ngelish-przemywam spirytusem
na twardych pazurkach trzyma sie ok gorzej na cienkich teraz uzywam odrzywki gelish pomaranczowa jako baze ale tez nie wiem czy ja przecierac przed kolorem?
Ja też jestem zadowolona z bazy Harmony ,mam teraz też tą pomarańczową z witaminami , ale nie ma krótkiego pędzelka.Tez tak macie ?
Do nabłyszczania nawierzchniowy mam z NSI ale ostatnio dwa paznokcie zmatowiły się po przemyciu i zamierzam kupić też z Harmony, a kolorki w większości mam z Perfect Lady. Nic nie przemywałam oprócz jednego koloru z EF- taki bordo z drobinkami- to kolor musiałam przemywać ,bo nawierzchniowy nie pokrywał dobrze.
kamillxx ja nie przecieram bazy gelisha ;) pokrywam caly pazurek nie za bardzo cienka, ani nie za gruba warstwa :D jak sie utwardzi od razu aplikuje kolor, nigdy mi sie nie zdazylo zeby kolor zjechal z wolnego brzegu :)
Cytat:
Napisał
jumpi
a przemywam dopiero na końcu ;)
Ja również nie przecieram bazy :)
Witajcie, jestem pierwszy raz na forum, czytam Was od tygodnia. Dobrze piszecie.
Pracuje na Shellac CDN ponieważ podoba mi się brak ingerencji w płytkę. Zauważyłam jednak, że niestety niektóre płytki są bardzo tłuste (same w sobie) albo dość cienkie jak moja i może trzeba by je było ciut zmatowić, a tego wymaga właśnie Gelish. Czy ktoś mnie podratuje i wprowadzi w świat tej bazy i topa. Naczytałam się ale macie czasami różne swoje sposoby aplikacji.
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=MasZa--hHBI]Learn and Play by Gelish? - YouTube[/ame] może coś przybliży:)
Cytat:
Napisał
ewelinka:*
Lampa na tym filmie jest świetna, gdyby nie ta cena..
dziewczyny a co z ebayem ? :) czy to mozliwe, zeby za granica byly az tak konkurencyjne ceny ?
Gelish Foundation Base +Top Coat 15ml Harmony Soak Off Gel Kit Set of 2 Ship1day | eBay
Ewelinka fajny filmik. Ciekawe jak zdała by egzamin baza gelisha do topu shellaca?
Cytat:
Napisał
nanami7
jak by ktoś kupował to była bym chętna
nie wiem jak wyglada w starej szacie graficznej, w nowej jest srebrna kanciasta nakretka i napis BASE FOUNDATION jest na rozowym tle
o tak
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...LiVkEAoYlegf-Q
zrodlo gogle
Cena wydaje się być oryginalna ! Dlaczego podejrzewasz , że to podróba?