Fajne Julcia, przez chwilę myślałam, że to są konkursowe Paisley :P
Printable View
Fajne Julcia, przez chwilę myślałam, że to są konkursowe Paisley :P
To i ja pokażę moje Paisley :)
http://4.bp.blogspot.com/_RA5ukL6TeL...fo-paisley.jpg
Aga rewelacja, szok że beż miejsca:P
:wow: Aga cudowne są.
super szpicki
łał, łał, łał
Aguś piękne są :love: :love: te koloryyyy! :love:
aga boskie te szpicki, super kolorki kształt, w ogóle ach
Aga sliczneeee :D
a tu takie mini szpicki :D
Aga - śliczne :love:
Kasiaczek - świetne te mini szpicki :) ja aktualnie mam jeszcze bardziej mini :p
O takie mam teraz:
Kasiaczek boskie są!! takie czyściutkie i eleganckie :love:
Kasiulka fajnie tylko szkoda że takie krótkie ;) ps. ręcznik z imieniem jest świetny :D
Kasiaczku,Kasiulko fajne te mini szpicki ;)
Jakie fajne te wasze mini szpicki :D:ok:
Kasiaczek, ładnie szpicorki :)
Aga piękne Paisleyowe wzorki... ja nie wiem, czym się sugerowała komisja, ale tu tyle pięknych prac i bardziej odpowiadających tematowi... ale cóż :) Pięknie :)
aga - one są wspaniałe-miłość od pierwszego wejrzenia :love:
Kasiaczek-prześliczne, zresztą szpicki to twoja specjalność ;)
kasula takie szpicko-migdałki ale słodkie :)
Dziękuję dziewczynki za miłe komentarze co do moich mini szpicków :przytul:
Madzialena - a ręcznik zamówiony na allegro :skacze: są w różnych kolorach i z dowolnym napisem można sobie zamówić :ok: a ja u tego gościa już ze 3 razy kupowałam, bo takie ręcznik to też fajny pomysł na prezent (Tobie oczywiście również dziękuję za komet w sprawie mini szpicków)
Szpicki + kwiatki malowane farbkami akrylowymi
Załącznik 27992
Julcia, śliczne!! Takie delikatniutkie, cudeńka :)
Dziękuje za miłe słowa:wstydek: :*:*:* :kooffa:
Kasiaczek świetne te mini szpicki z reszta jak zawsze :)
kasiulka81 te to są na prawdę mini mini ale za top jakie urocze:)
julcia88 bardzo ładne:) uwielbiam przezroczyste pazurki z bladoróżowymi kwiatami :love:
Julcia piękniutkie są :)
julcia piękne, subtelne zdobionko :ok:
Julcia bardzo delikatne :)
Julcia ładne pazurki :)
Jestem w ciężkim szoku, te wasze konkursowe szpice są rewelacyjne, piękne, pomysłowe i takie sataranne - śliczności :)
Julcia śliczne i delikatne :)
julcia-piekne szpice,delikatniutkie!
Dziękuję Wam bardzo :D :*
julcia fajne szpicki, takie delikatne :)
moje szpice :)
Chocolate & Vanilla:)
na żywo lepszy efekt, bo każdą kosteczke czekolady robilam z akrylu i zatopilam w zelu co dalo mega efekt :D a moj aparat jak zwykle dal ciala i zepsuł moja prace ;(
:szczena: Kamila zlituj sie nad nami ,coz to za cudo smakowite... mniam :glodny:
KaMiLaC., Twojej pracy nawet aparat nie może zepsuć,a jeśli już to może i lepiej, przynajmniej nikt zawału nie dostanie :D Nie no, ale jak zawsze pięknie i ile pracy było, żeby te kosteczki zrobić. Przepyszne :)
Kamilac, popieram gattinę- piękne, a efekt pokazuje ile pracy włożyłaś w wykonanie pazurków. :)
Julcia sliczne i delikatne:)
Kamila:wow: kobito niesamowite:D powiedz ile czasu Ty ta kosteczke ukladalas co?normalnie szacuneczek:ok:
a ja mialam dzisiaj pierwsza klientke chetna na szpicki(dotychczas tylko 3 razy robilam na sobie na konkursy:) )i to jak poszalala ale aparat oczywiscie przeklamal i nie moglam zrobic zdjec takie zarowiaste kolory ze az aparat po "oczach"dostal i nie mogl ogarnac hehe
Kciuki sa zolto zielone a wyszly jakby tylko zielone byly:/:no i wogole w realu lepiej wygladaly:( kwiatki za grube ale za szybko mi sechl akryl i nie zdazylam nawet dobrze rozklepac:/:
anoosia, i tak świetnie wyszły. Soczyste, przepiękne kolory, naprawdę odważna klientka, skoro dała Ci tak poszaleć :)
Dziewczyny podziwiam Wasze piękne prace :ok:
Kamilko straszecznie się napracowałaś ale efekt super:wow:
Anosiu śliczne neonki :wow:i gratuluję szalonej klientki
http://images50.fotosik.pl/324/c5adbd1c60cd6f59.jpg
http://images39.fotosik.pl/319/e4124870d6d2b70b.jpg
Madalenko jesteś dla mnie guru!
Kamila - świetna robota !! :)
anoosia - to się nazywają szpony:D, też bym chciała mieć takie odważne klientki :D śliczne kolorki:ok:
magda - świetne wzorki ;)
anoosia, paznokcie super! Ostatnio w ten sam sposób zrobiłam pazurki mojej sis. No, ale Twoje są po prostu świetne! :)
magdaleno, szpice super! :wow:
o kuzwa Kamila ales mi narobila ochoty na czekolade tymi sliczniutkimi pazurkami :) jak dla mnie to wygladaja na slodzkie, a ten waniliowy kwiatek wyglada jak zywy :)
Anoosiaa swietne pazury, nie dosc ze super cieniowako to jeszcze kolorki daja piekny efekt calosci :)
Madzia sliczne szpicki, jak i ich zdobienie :)
Magdalenka pomysłowe wzory :)
Anoosia jak kolorowo, świetnie :)
Kamilko, Ty to masz łeb do pomysłów :D A że Ci się chciało każdą kostkę robić... powinnaś dostać nobla za cierpliwość :D A efekt świetny :)