no nie moge.. też mi "nudy"...
Printable View
no nie moge.. też mi "nudy"...
plushak, chciałabym i ja się tak nudzić, na prawdę :P przecież to piękne jest :D
plushak no sliczne kwiatuszki :D:D:skacze:
sliczne te twoje nudy :D
belunia pazurki ekxtra i te malowanki .....świetne
plushak ładne ćwiczonka
łał super te kwiatuszki, ja to niby wizje mam , a jak zaczynam malowac to wychodzi jakas maszkara
Plushak - śliczne te Twoje kwiatuszki ;)
pięknie :) chciałabym kiedyś sobie tak rękę wyrobić, żeby takie cudeńka umieć namalować. Uwielbiam kwiaty one stroke, ale niestety mi takie paskudki jeszcze wychodzą ;( ale wiadomo, że trzeba ćwiczyć, ćwiczyć... :good:
za każdym razem kiedy tu wchodzę popadam w zachwyt i jednocześnie łapię doła ...
;)
no dziewczyny świetna robota :good:
plushak Ty to masz dar w ręku :good:
Belunia, niesamowite! Cudne są! :love:
Plushak, boskie kwiatki! Po prostu słów braknie.. :love:
Moje kwiatuchy chowają się do waszych :p, ale to chyba przez to ze nie ćwiczę :P
Wszystkie przepiękne.
Belunia świetne szpice i te kwiaty boskie
czarnulka bardzo ładne: i ten kolorek jest bardzo wiosenny :)
czarnulkaaa87, no co Ty gadasz, wcale nie są takie złe :) Sa malutkie, śliczne i pasują do całego zdobienia.! :)
czarnulka bardzo fajne sa :) a do wprawy jeszcze dojdziesz spokojnie ;)
Czarnulkaaa - ładne te kwiatuszki, ja też robię podobne do Twoich tylko że często jeszcze obrysowywuję je by nadać im wyrazistości do tego jakieś kropeczki po środku kwiatuszka i efekt zupełnie inny ;)
czarnulka, ja myślę, że Twoje kwiatki są bardzo ładne. : ) Chciałabym takie robić. :P Ale póki co boję się nawet chwycić pędzel. :)
Kochane jesteście :*są tu zdolniejsze dziewczynki od których warto się uczyć i Agus tez tak rób i się nie boj pędzelka :P
"Wytnij i wklej w stroki"
proszę Asiu
Dziękuje Dziewczyny :*
jak żywe :szczena:
Plushak - śliczny kwiatuszek jak prawdziwy :)
Plushak przepiękny kwiatuch :D