-
Odp: Żelo - lakiery / hybrydy / Shellac
to sie tak mowi, ze lepiej nie ryzykowac i kupic w EF, ale moim zdaniem bez ryzyka nie ma zabawy :P czyli moge sie 'nadziac' na produkt z ebaya a moge sie nie 'nadziac' i byc zadowolona ze za smieszne pieniazki mam baze i top, ktory nie jest tani. zreszta mozna raz zaryzykowac i sie przekonac...
-
A czy ktoras z Was probowala mieszanki, baza Gelish, kolor IBD Just Gel, top Gelish?
-
Ja kupowałam na allegro u Leoberta. Też taniej a opakowania oryginalne, wszystko się trzyma więc nawet gdyby jednak była to podróba to ja byłabym z niej zadowolona :P
-
ale wiecie co, ostatnio dziewczyny mi uświadomiły, moja piersza kupiona hybryda byl to gelish harmony w EF na targach i on ma okrągłą nakrętkę... a na bank jest oryginalny...
-
to niby są takie różnice co poniżej miedzy oryginałem a podróbka . Jesli chodzi o mnie ja na allegro raczej gelish harmony bym nie kupiła
Cytat:
Napisał
Chocolata
-
Dziewczyny czy wasze Ins czy jak im tam też nie mają żadnych nazw i numerów na butelkach?
-
zgadza się..
Te Gelishe to jedna wielka zagadka ;)
-
Chodzi Ci o Ins? Te z Allegro? Zależy gdzie u kogo kupujesz? Ja raz kupiłam to miały numerki , potem u kogoś innego dokupiłam to miały nazwy napisane na buteleczkach... Chyba rożnie.
Miałam kupić base Gelish na Allegro . Ale napędziłyście mi stracha :(
-
Tak o te mi chodzi.
Kurcze te moje nic nie mają.masakra:/:
-
Cytat:
Napisał
karchola
Ja kupowałam na allegro u Leoberta. Też taniej a opakowania oryginalne, wszystko się trzyma więc nawet gdyby jednak była to podróba to ja byłabym z niej zadowolona :P
też mam od tego samego sprzedawcy i nie narzekam bo wszystko się trzyma i raczej nie sądzę żeby to była podróba a tańsza jest :)
-
Ja też sobie zamówiłam od tego sprzedawcy i dam znać jak dotrze i ją wypróbuje :) i mam nadzieję że te ins będą mi się trzymać z gelishem a jak nie to się przerzuce jeszcze na coś innego i nie drogiego. :P
-
Kochane....jakie polecacie hybrydy do pracy w salonie, chcialabym zamowic cala game kolorow ale te ceny mnie przerazaja. Pracuje za granica i nie chce zamawiac po jednym kolorze bo same wysylki sa dosc drogie. Poratujcie prosze :/:
-
a z jakich 'droższych' firm na pewno nie chcesz brac?
-
Zastanawialam sie nad Mistero Milano ale znalazlam podzielone uwagi wiec nie wiem. A ceny ponad 60 zloty to duzo poniewaz dopiero zaczynam i chce utrzymac niskie ceny.
---------- Dodano o godzinie 19:33 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:40 ----------
Chyba przestane sie bawic w poszukiwania i zamowie MM zamowie mniej kolorow ale chyba sie oplaci :ok:
-
MM ma czasami promocje + z kartą PAZNKCIE masz u nich już 10 % więc przy dużej ilości zawsze coś :)
A czy któraś z Was miała styczność z Gelish Structure Clear Gel?
bo się zastanawiam nad nim. Czy to faktycznie wzmocni pazurka.
Czy lepiej jakiś żelik chociaż ja żelowa zdecydowanie nie jestem... stąd soak off i to Harmony brzmi kusząco.
-
przsylaczam sie do pytania...
-
No właśnie czytałam tylko pozytywne opinie na zagranicznych pojedynczych stronach a tak to w PL nic.... :huh:
Przyjaciółka chce mi fundnąć żebym jej porobiła więc może spróbuje...:D
-
Myślicie, że do gelisha potrzebny jest ich oryginalny primer czy może być dowolny np. SPN.
-
ja mam primer gelisha jest on kwasowy bo wyparowuje po nalozeniu...
germana co do zelu to zrozumialam ze mozna go stosowac np 1 warswe przed hybryda w celu wzmocnienia paznokcia tak?
-
ja mam takie pytanie do was
od czego to zalezy ze jednej sie pazurki tryzmaja inne nie
lacze shellaca baze i wykonczenie z kolorkami z MM
w wiekszosci przypadkow nei dzieje si enic
u niektorych odpryskuje...
laczy ktoras z was te dwie firmy?? macie jakies problemy?
-
ja zauwazylam ze na cienkich paznokciach gorzej sie trezymaja nieraz jak na ktoryms dam troszke za gruba wrstwe to tez odchodzi za 2 dni a moze klientki sobie podpilowuja troszke? po jakim czadsie zglaszaja ci sie z problemem?
mam tez taka klientke ktora robi wszystko na gelishu i hybryda trzyma sie dokladnie 10 dni pozniej zaczyna odchodzic...
-
Germana to probuj z tym zelem i zdaj nam relacje :) ja juz kiedys tez o nim myslalam, zeby wzmacniac nim slabsze pazurki ale cena troche zniecheca ;)
A co do trwalosci hybryd to duzo zalezy od kondycji paznkoci naturalnych, na slabych sie niestety gorzej trzyma, ale mi na gelishu+ MM slabe pazurki wytrzymuja okolo 2 tygodni. No i duzo tez zalezy od tego co sie robi, jak sie duzo moczy, sprzata bez rekawiczek to wiadomo ze moze odpryskiwac, a klientki sie nie raz nie przyznaja :D (ja nic przeciez nie robilam) :D
-
ja wczoraj kupiłam na allegro baze i zobaczymy czy się nadziałam czy sie udało;)
-
Structure zakupiony wieczorkiem będę testować na swoich :cwaniak2:
-
Cytat:
Napisał
MURKA
ja wczoraj kupiłam na allegro baze i zobaczymy czy się nadziałam czy sie udało;)
O tak szybko kupiłaś? No to testuj szybko i daj znać bom ciekawa!
Jak będzie ok to dasz namiary gdzie kupiłaś...
Dziewczyny jakie wydajne te mini Gelish? Kurcze na Alle są po 54 zł/ 9 ml a te większe 63zł / 15 ml Nie wielka różnica w cenie a w pojemności spora...
Ciekawe na ile stylizacji wystarczają?